Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2019 08:53 - Тесла отговаря...
Автор: bojo12345 Категория: Технологии   
Прочетен: 6388 Коментари: 9 Гласове:
11

Последна промяна: 07.02.2019 13:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Непубликувано 116 години интервю с Никола Тесла ще даде отговори на всичките ви въпроси Ню Йорк, САЩ 05 Май 2017, 22:25

   Уникално интервю с Никола Тесла, преведено от Джон Смит и непубликувано 116 години ще преобърне представите ви за света, пише Megavselena.bg. В него великият учен казва: „Всичко е Светлина. В някой лъч светлина се крие съдбата на една нация, всяка нация си има собствен лъч. И запомнете: никой човек, който е съществувал, не е умирал.“   
Въпрос: Господин Тесла, вие имате славата на учен от най-високо ниво. Какъв човек сте всъщност?
 Тесла: Това е добър въпрос, господин Смит. Ще се опитам да ви покажа.  Футуристите казват, че 20 и 21 век са се родили в главата на Никола Тесла. Съгласен ли сте? Наистина имам много открития, но се чувствам победен. Не постигнах най-великото нещо, което исках.
Какво е то, господин Тесла? 
- Исках да осветя цялата планета. Съществува достатъчно електричество, че да направим второ слънце. Светлината може да се появява като пръстен около екватора, също като този на Сатурн. През Земята преминават всякакви енергии. Те могат да имат и материални проявления. Животът съществува в безкрайно количество форми и задачата на учените е да ги откриват. В това отношение са важни три проблема, чиито решения знам, че няма да открия, но няма и да се откажа. 
Кои са тези три проблема? 
- Първият е храна. С каква звездна или земна енергия да нахраним гладните на Земята.  Вторият проблем е свързан с унищожаването на злото и страданията, които спохождат хората по света.  И третият проблем е дали има излишна светлина във Вселената. Аз открих звезда, която по всички астрономически и математически закони може да изчезне и нищо няма да се промени. Звездата е в нашата галактика. Светлината  може да има такъв интензитет, че да се събере в сфера, по-малка от ябълка, а звездата да е по-тежка от Слънчевата система. Също се опитвам да разбера как да отключа енергията, която се съдържа около нас. Това, което виждаме като празно пространство, е просто проявлението на заспала енергия. Никъде няма празно пространство. В черните дупки, за които говорят астрономите, се съдържат най-големите източници на енергия и живот.  Били ли сте женен някога? Никъде не се споменава за ваша връзка с жена. 
- Не, не съм се женил. Има две гледни точки: много привързаност или никаква. По средата е това, което възобновява човешката раса. Жените поддържат и подсилват жизнеността и духа на някои мъже. При други самотата върши същата работа. Аз избрах втория път.  
Почитателите ви се оплакват, че нападате относителността. Странно е твърдението ви, че материята не притежава енергия. Къде е тя?

- Първо е била енергията, после материята.
 Това нещо подобно ли е на твърдението ви, че вие сте роден от баща си? 
- Точно! Нека поговорим за раждането на Вселената. Материята е създадена от изначалната и безкрайна енергия, която наричаме Светлина. Материята е проявление на безкрайните форми на Светлината, защото енергията е по-стара.
 Вие стигате толкова далеч във враждебността си към теорията на относител-ността. Че даже изнасяте лекции срещу създателя ?.
- Запомнете, не пространството се изкривява, а човешкият ум, който не може да осъзнае безкрайността. Ако създателят на теорията за относителността я осъзнава добре, то той би получил безсмъртие, даже физически, стига да иска. Аз съм част от Светлината и тя е музика. Светлината насища всичките ми шест сетива – виждам я, чувам я, докосвам я, помирисвам я, и я мисля. Мисленето за нея е моето шесто чувство. Частиците светлина са написани ноти. Една светкавица може да е цяла соната. Хиляди светкавици са цял концерт. Числата и уравненията са знаци, които описват музиката на Светлината. Ако Айнщайн беше чул тези звуци, той нямаше да измисля теория на относителността. Тези звуци служат като съобщения за смисъла на живота, че Вселената съществува в перфектна хармония и красотата  е и причина и следствие на Сътворението.  Нютон е научил, че тайната се крие в геометричната подредба и движението на небесните тела. Той разбрал, че във Вселената действа висш закон на хармонията. Изкривеното пространство е хаос, хаосът не е музика.  
Чувате ли тази музика?
-  През цялото време. Душевното ми ухо е голямо колкото небето над нас. Според теорията на относителността на Айнщайн две успоредни линии ще се пресекат в безкрайността. Веднъж създаден, звукът съществува завинаги. Човек може да умре, но продължава да съществува в тишината, което е и най-голямата му сила. Аз нямам нищо против Айнщайн. Той е мил човек и е направил много неща, някои от които ще станат част от музиката. Ще му пиша и опитам да му обясня, че етерът съществува, и че неговите частици са това, което поддържа Вселената в хармония. 
Какви са заключенията ви от всички тези знания? 
- Има десет условия за адаптация.
Първото е организмът да е наясно със задачата и задълженията си. Дървото знае, че е дърво, храстът до него също знае, че е храст. Още от дете знаех, че ще направя повечето си открития.
Второто условие е решителност – всичко, което се започва, трябва да се довършва. Какво е третото условие за настройване? Ръководене на жизнените и духовни енергии. Оттам прочистване на многото нужди, които има човек. В този смисъл на нещата аз никога не съм губил нищо, само съм печелил. Насладил съм се на всички дни и нощи. Може да напишеш : Никола Тесла е бил щастлив човек. /продължението следва/  Гласувай:
11
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Здравей, Божо. Има много скрити ...
07.02.2019 11:41
Здравей, Божо. Има много скрити неща за Тесла. Според едно изследване, изглеждащо като анкета Тесла беше признат за най-големия ум със съвсем малка преднина пред Айнщайн. Смият учен е скрил много от разработките си. Може би е преценил, че не им е дошло времето. И други учени са правили така, той не е единствения.
Поздрави!
цитирай
2. bven - Тесла е бил велик учен! Просто няма да бъдат изнесени на светло всички негови разработки.
07.02.2019 12:40
"Когато някой от моите близки и скъпи хора е ранен, чувствам физическа болка. Това е така, защото телата ни са направени от същия материал и нашите души са свързани с неразрушими нишки. Понякога може да бъдем затрупани с необяснима тъга. И това означава, че някъде от другата страна на планетата е умряло дете или любезен човек.

Точно както ние, самата Вселена е болна в определени периоди. Изчезването на звезда или появата на кометите ни засягат повече, отколкото можем да си представим. Връзката между създанията на Земята е още по-силна заради нашите чувства и мисли. Цветът на мислите и чувствата може да стане по-красив и ароматен, или просто може да избледнее тихо.

За да бъдем изцелени, трябва да познаваме тези истини. Медицина в сърцата ни и дори в сърцата на животните. Ние се отнасяме към това, което ние наричаме Вселената"Н.Тесла
цитирай
3. bojo12345 - Ева 000 или каквото си щеш -
07.02.2019 13:44
непристойни приказки не допускам. Събирай си крушите и върви да беснееш другаде. Повече няма и да коментирам.
цитирай
4. bojo12345 - На 1: barin, Тесла е осъзнавал цената на своите разработки.
07.02.2019 16:21
След смъртта му ЦРУ е обискирало жилището и лабораторията му и е прибрало всичко. Вече няма достъп до неговите открития. Знам, че е карал електромобил . Нещо, което в момента се въвежда и то в напредналите страни, но не е по джоба на обикновения гражданин.
Благодаря за допълнението.
Хубав ден!
цитирай
5. bojo12345 - на 2: Бвен, допълнението от теб показва широтата на неговия ум:)))
07.02.2019 16:23
Поздрави!
цитирай
6. lexparsy - Искрени благодарности
08.02.2019 09:23
Лично аз открих много правилни думи за моето отношение към света и Светлината...
Дано и "учените" изсмукали от пръстите си научените ни дефиниции на свят от една материална клетка за ума ни се усетят !!! Поне тези, които са престанали да се учат от учебниците ни и са се размислили най-естествено взрени в Творението нам дадно да съучастваме.
цитирай
7. bojo12345 - lexparsy, повечето учени в света са на хранилка на властващите.
08.02.2019 11:59
Малко са имало доблестта - като Айнщайн да се плезят:))) или да работят със собствени средства (като семейство Кюри). Затова науката догонва в някои детайли библията и куца в световния подем. Като магаре на лед в България.
Поздрави и дерзай към светлината!
цитирай
8. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
08.02.2019 14:31
Ето това е Истината, в която гениалният Никола Тесла е искал да убеди човечеството, за да заживее то в мира, хармонията и творческото съзидание на Светлината и Безусловната Любов, които са същността на Бог.
Чест и почитания за тази чудесна публикация!
цитирай
9. bojo12345 - Благодаря за честния отзив, batogo!
08.02.2019 16:00
Може би заради тези истини интервюто е било скривано толкова години...докато уж човечеството порасне и разбира смисъла на понятия като Светлина, звук и духовни енергии. Но се оказва, че всеки еволюира по собствен план и собствен път.
Дано божията любов води всички нас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 2210380
Постинги: 1605
Коментари: 3383
Гласове: 15397
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31