Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01 07:15 - Дълбоката държава
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 263 Коментари: 2 Гласове:
5 
Кулисите на "дълбоката държава"
Това не е конспирация, а жестока реалност
Документация "Строго секретно"/Кр.Иванджийски

image

 
Въведохме термина "дълбока държава" и "задкулисие" като едни от първите в света в началото на 90-те години с разкритията за наркотрафика през Мена /Арканзас/, сделката Иран-Контрас, тероризма на 11.09.2001 г. в Ню Йорк и Вашингтон, войните срещу Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, събитията около Ватикана през последните десетилетия и т.н.

Започваме актуалната поредица "дълбоката държава" в момента, когато тя атакува с фалшивата пандемия COVID-19 за установяване на световно задкулисно правителство. И въпреки провала си, продължава.

Както Сун Цзъ е казвал в "Изкуството на войната": "Този, който знае как да атакува, врагът не знае къде да се защити, а този, който знае как да се защити, не знае къде да го атакува. Най-хубавото изкуство."

Ще започнем оттам, откъдето никой не очаква да започнем – от азиатското тайно общество и смъртта на 20 май, или най-вероятно убийството, на военачалника на йезуитите и черния папа Адолфо Николас Пачон.

Всъщност Николас се оттегли на 30 май 2014 г., но, тъй като "черните папи" са доживотни, вероятно и в деня на своята смърт той продължаваше да е "най-могъщият човек на планетата".

Но каква беше връзката на Николас с азиатското тайно общество и с Япония?

И така, на 20 май 2020 г. "черният папа" Николас почина. Точно преди 6 години – на 30 май 2014 г., Николас, така нареченият "черен папа на йезуитите", считан за "най-могъщият човек на планетата", изненадващо се оттегли от своя пост без да даде причина.

Всъщност испанецът Адолфо Николас Пачон беше вторият висш лидер във Ватикана – след папа Бенедикт, който подаде оставка, която можеше да се дължи и на започналия в Брюксел на 7 април 2014 г. процес срещу него, архиепископа на Кентърбъри, за "трафик на деца и убийства".

Тъй като самият "бял папа" Франциск е йезуит, "черният папа" беше и негов "началник". Какво можеше да означава това?

Но и предшественикът на Пачон – Петер Ханс Колвенбах получи разрешение от папа Бенедикт ХVІ да се оттегли като глава на ордена, известен като "Обществото на Исус" (оттам идват и йезуитите) на 79 години.

Йезуитските върховни генерали са наричани "черни папи" не само защото се движат в черни дрехи, но и защото имат задкулисно влияние, като запазват позицията си обикновено доживотно.

И така на мястото на Колвенбах беше избран нов "черен папа", испанецът Адолфо Николас – на 71 години. Това стана на конклава на йезуитите, започнал на 19 януари 2008 г. На 30 май 2014 г. и той се оттегли, за да почине на 20 май 2020 г.

Николас е роден на 29 април 1936 г. във Валенсия (Испания). Става йезуит през 1953 г. След получаване на степен по философия е изпратен в Япония да учи теология и става духовник в Токи през 1967 г. След това получава докторска степен по теология от Йезуитския Грегориански университет в Рим и се връща в Япония да преподава системна теология в Университета "София" в Токио. През 1978-1984 г. е директор на Източноазиатския институт в Манила. През 1991-1984 г. е ректор на програмата на йезуитски учени – схоластици в Япония. През 2004 г. е определен за модератор на Йезуитската конференция за Източна Азия и океания. Преди това работи три години в бедни райони на Токио, където живее с филипински и азиатски имигранти.

Николас говореше испански, японски, английски, френски и италиански.

Това са някои детайли от "японската му връзка". Но преди да се върнем към нея, са необходими няколко важни пояснения.

TJ, SJ – от латинското Societes Jesu, (сега най-често е използвано SJ – от английското наименование The Society of Jesus), е мъжки орден на римокатолическата църква. Неговото начало е около 1534 г., когато в църквата "Свети Дионисий" на хълма Монмартър група студенти от Сорбоната, начело с баска Игнаций Лойола (1491-1556 г.) се заклеват в чистотата, бедността и поклонничеството до Йерусалим. Законът официално е утвърден от папа Павел ІІ през 1540 г. и има за задача да шири християнската вяра чрез публична наука, т.е. духовни упражнения. Днешното наименование йезуит обаче е провокация спрямо началната идея и идва от испанското jesuita, което означава "лицемер, тартюф".

През първите четири века на своята дейност йезуитите са борят за реформация в образованието и изпълняват мисионерска работа в колониите в Америка и Азия. Тяхната дейност влиза в противоречие с местните светски и църковни власти, заради което са изпъдени от много страни: Португалия – 1759 г., франция – 1762 г., испания – 1767 г., Малта – 1768 г.

Йезуитите са обвинявани в интригантство, фалшив морал, конспиративни начини на действие, скрито влияние върху църковните и светски власти, казуистика, с която са печелили теологични и правни дилеми.

През 1773 г. папа Климент ХІV официално разтурва ордена. Касационният декрет обаче не е съобщен на част от източноевропейските и руски територии и йезуитите продължават да действат там. През 1814 г. папа Пий VІІ възстановява дейността на йезуитите по целия свят.

Ренесансът на Ордена настъпи след Втората световна война и особено след Втория ватикански събор, като продължава да е обект на критика, обвиняван в твърде теоретично образование, подлизурщина спрямо управляващите, презрение към бедните и налагане на религиозен фанатизъм.

Сегашните йезуити са сред най-влиятелните и най-многобройни ордени в католическата църква. Техният брой е около 20 000. Имат собствени университети, астрономични обсерватории, геофизични институти, радиостанции, списания и училища.

Още преди изгрев слънце "черният папа" на йезуитите от своя офис в Рим, гледа към територията на "белия папа", т.е. Ватикана. Прозорците на техните апартаменти са на няколкостотин метра и са първите, в които всяка сутрин се запалва светлината в целия Рим. След това двамата – "белият" и "черният" папа, самотно отправят своите молитви. Това са двамата най-силни лидери на католицизма. Отношенията им са пълни с бури от любов и ненавист.

Йоан Павел ІІ ограничи тяхното влияние и беше на крачка да забрани тази "лека кавалерия", създадена от Игнаций Лойола, готова на всичко в критични ситуации за католицизма.

Именно тази прекалено предана дейност създава на йезуитите проблеми във Ватикана. През 1974 г. на Генералната конгрегация на йезуитите те решиха дейността им да бъде свързана със "защита на справедливостта по света". Това предизвика истинско земетресение. Йезуитите – съюзниците на кралете и богатите, започнаха да откриват света на бедните в гетата. Това беше трансформиране на черното расо в работнически дрехи.

През 1955 г. йезуитът Хосе Мария Лянос отправи предизвикателство към фашисткия режим на Франко и се пренесе да живее в предградията на Мадрид. На същото място през 1974 г. пристигна друг йезуит – Хосе Диез Алегрия, баща на теологията на освобождението на Грегорианския университет в Рим. Интересно беше, че йезуитите четяха Маркс и религиите на Изтока.

В средата на 60-те години представителите на най-консервативните кръгове във Ватикана започнаха да се бунтуват срещу дейността на Йезуитското дружество.

През 1981 г. йезуитите вече бяха в Рим в немилост. Полският папа Йоан Павел ІІ никога не стъпи в аулите на Грегорианския университет в Рим (наричан фабрика за кардинали) и умишлено унижаваше йезуитите. Войтила, като продукт на Студената война, не можеше да разбере ентусиазма на йезуитите към демокрацията в рамките на ордена и подкрепата за антиконцепцията.

През 1981 г. слабостта на йезуитите беше използвана от ултраконсервативната католическа група Opus Dei и други неоконсервативни движения, които им отнеха ключовите позиции. За йезуитите престанаха да говорят, и те почти за две десетилетия слязоха от сцената.

Във Ватикана обаче забравиха, че йезуитите бяха оцелели 467 години. След смъртта на Йоан Павел ІІ все повече католици искаха връщане на йезуитите във върхушката на католическата църква.

Папа Бенедикт назначи йезуита 65-годишният Федерико Ломбарди, за шеф на своята пресслужба, като освободи Наваро Валлс, който беше от Opus Dei.

35-та Генерална конгрегация на йезуитите в Рим на 19 януари 2008 г. освободи Петер Ханс Колвенбах, избран за "черен папа" през 1983 г., който ръководеше 20 000 йезуити, 200 университета, 700 училища, културни и религиозни проекти в 127 държави. На негово място дойде Николас Пачон.

Сега и Пачон отпътува, което активира "японската му връзка".

За какво става дума.

Предполага се, че "черният папа" Николас беше главният командир на Центъра за стратегически и международни изследвания (CSIS), на Япония, който всъщност управлява тази страна. В деня след като Николас почина, Хирому Курокава, шефът на прокуратурата в Токио, беше принуден да подаде оставка заради "хазартния скандал", а 662 адвокати и учени подадоха жалба срещу премиера Шинцо Абе в прокуратурата в Токио. Предполага се, че смъртта на Николас откри най-накрая пътя за подаване на жалбата за Фукушима до Международния наказателен съд, в която между другото се казва:

"Уважаеми господа,

На 11 март 2011 г. Япония (б.а. – Фукушима) беше нападната с ядрени заряди в морското дъно край брега на Фукушима, което доведе до смъртта на най-малко 15 899 души.

Имаме множество свидетели на този терористичен акт. Те включват:

Австралийският агент на ANSUS Саша Зарич, участвал в контрабандата на 500-килотонното ядрено устройство, използвано за атаката.

Един член на японските сили за самозащита, който е участвал в техническата операция по разделянето на ядреното оръжие на 5 по-малки устройства, които са били вкарани в морското дъно от дълбокоморския сондажен кораб Chikyu. В момента той е под защитен арест, но ще бъде предоставен за делото.

Друг свидетел е Наото Кан, който по времето на атентата беше министър-председател на Япония.

Израелският премиер Бенямин Нетаняху заплаши Кан с още атаки след 11 март 2011 г., освен ако Япония не предаде валутните си резерви на хазарската мафия. NSA и японските сили за самозащита имат записи на този разговор.

Премиерът на Австралия Кевин Руд също може да свидетелства, че е отстранен от властта от агенти на Борда на Федералния резерв на САЩ, когато се е опитал да предупреди за предстоящото нападение срещу Япония.

Има още много свидетели, които могат да докажат, че цунамито и ядрената катастрофа на Фукушима бяха резултат от преднамерена атака.

Можем също да докажем, че в атаката са участвали следните лица (някои от тях са починали):

 • Петър Ханс Колвенбах, бивш ръководител на обществото на Исус. Колвенбах е записан от NSA, че е поел отговорността за нападението.
 • Бенямин Нетаняху (Милейковски), министър-председател на Израел. Нетаняху, както бе споменато по-горе, също е бил записан, че поема отговорност за нападението.
 • Лео Загами. Загами заплаши, че нападението ще се случи, в книга, публикувана в Япония преди 11 март 2011 г.
 • Израелската компания за сигурност Magna BSP (б. р. – виж предишни броеве на "Строго секретно от 2011 г.), която инсталира малкото ядрено оръжие в атомната електроцентрала Фукушима, което беше взривено, за да съвпада с подводната ядрена атака срещу Фукушима. Тогавашният губернатор на Фукушима е сред многото, които могат да свидетелстват.

Има много други лица и организации, които са участвали в тази атака, но смятаме, че горната информация е достатъчна, за да се започне предварително разследване..."

Това беше само началото. Появи се и COVID-19, по-точно онова, което се съхранява за масовия убиец Бил Гейтс и неговите колеги престъпници от медицински картел и една известна снимка на Бил Гейтс, когато е бил арестуван в по-младите си години.

Официалната история е, че той е бил арестуван за нарушение на движението.

Източници от ЦРУ обаче казват, че "истинската глоба е била, че Гейтс е намерен в колата си с непълнолетно момче в компрометиращо положение на задната седалка".

Да припомним и друга новина за мъж, арестуван в имението на Бил Гейтс за детско порно?

Източници на ЦРУ твърдят, че в действителност той се е опитвал да унищожи уличаващи доказателства срещу Гейтс за детско порно.

Бил и Мелинда Гейтс вече са убили или осакатили стотици хиляди хора чрез заразени ваксини.

Сега да разгледаме по-подробно какво точно е било планирано с COVID-19, това фалшиво пандемично шоу.

Вече знаем, че биологичното оръжие беше създадено с намерението да убие милиони хора. Но имунитетът на човешкото "стадо" явно го обезсили. Ето защо те бяха принудени да причислят естествената смърт на предимно възрастни хора от COVID-19.

Научаваме от множество източници, включително Mi6, масоните от P3 е и NSA (Националната агенция за сигурност на САЩ) какъв беше истинският зловещ план за сертификат за ваксинация (Covid).

Планът е бил да се инжектира населението с микрочипове, предназначени да взаимодействат с 5G електромагнитни вълни с цел контрол на хората. Това звучи фантастично, но има и доказателства, имайте предвид, че Бил Гейтс събра богатството си от семейството на Уотсън, т.е. IBM, което използваше татуировки за "проследяване на жертви на Холокост".

Това означава, че глобалната мафия работи с дългосрочни планове. Веднъж Загами каза, че всичко е съобразено с планетарните движения, т.е. за векове.

Сега да се върнем към "дълбоката държава", коронавируса, Новият световен ред и т.н. – как работи и кой го съставя.

Дали е вярно това, което ще пишем? Всъщност никой не може да потвърди верността. Става дума за вековна тайна конспиративна структура. Ще дадем, както и в миналото, общите очертания на събитията и текущата ситуация, защото сега вече всички знаят, че има така наречено "световно правителство", а "дълбоката държава" е самият "връх на света", че всъщност 8500 души управляват света". Въпреки че би било грешка да наречем хора тези, които живеят на адренохром, т.е. сатанисти, престъпници и убийци.

И така, коронавирус, пандемия, световно правителство, "дълбока държава", черни благородници, кралски династии и т.н.

Кой кой е. И защо.

Англия, и особено Елизабет ІІ, не са главните в света и не управляват всички държави и народи. Те са същите слуги и "сервитьори" на по-мощни семейства, известни като Pater principum et Regum (бащи на крале и принцове) или, по-точно, Famiglie principesche romane.

Истинското световно задкулисно правителство: това римските папски княжески семейства – Famiglie principesche romane или по-просто Nero Aristocrazia – "черната аристокрация, благородство". За тях суверенните понтифици, признати от европейските монарси, пишат като pater principum et regum /бащи на крале и принцове/.

Те са и представители на първата и най-стара християнска монархия на Рим и Византия и са били свързани с всички кралски родове на Европа през вековете.

"Черната аристокрация" избра Лондон за свой нов банкерски щаб, като съзнателно решиха да използват английският език за колонизиране на тогавашния свят.

Те приобщиха придворните евреи – Ротшилд, Барух, Варбург, Валенберг, Адури, Голдсмит, Опенхаймер, Драйфус и др., като маскировка за ковчезници и счетоводители, за да отклонят вниманието и завистта на тълпата от себе си, докато тяхното богатство и власт действат скрито. Мотото им беше "Парите обичат тишината, а властта се запазва по-лесно, когато е тайна".

Според родословието на глави от семействата на черната аристокрация всички те са близки или далечни роднини и браковете им са много често кръвосмешение от векове, тъй като тези планове и мафии са затворени херметично, за да запазят властта и богатството в своя кръг от векове.

Къща на Орсини:

 • Доменико Наполеоне Орсини, от дома на Чиги;
 • Марио Чиги, дом от колона;
 • Маркантонио Колона, дом на Медичи;
 • Отавиано де Медичи, дом на Гаетани;
 • Бонифацио Гаетани, дом на Памфили;
 • Джонатан Дория Памфили, дом на Есте;
 • Лоренц Есте, дом на Алдобрандини;
 • Джовани алдобрандини, дом на Палавичини;
 • Мария Камила Палавичини, дом на Савой;
 • Еманоел Филиберто ди Савой, дом на Русполи;
 • Франческо Русполи, дом на Торлония;
 • Джовани Торлония, дом на Боргезе;
 • Ципионе Боргезе, дом на Масимо;
 • Фабрицио Масимо, дом на Сачети;
 • Урбано Сачети, дом на Фарнеза;
 • Принц Карло, херцог на Кастро, дом на Борромео;
 • Виталино Борромео, дом на Барберини;
 • Урбано Барберини, дом на Фуггар;
 • Хубертус Фугер-Бабенхаузен, дом на Джустиниани;
 • Джироламо де Маса, дом на Фоскари;
 • Лоренцо де Медичи;
 • Филипо Корсини, дом на Крефенци;
 • Доменико Кресченци, дом на Борджа;
 • Филипо Масимо-Ланселоти ІІ, дом на Сфорза и т.н.

Но малко хора знаят, че сегашната кралица на "черната аристокрация" е Мария Камила Палавичини, която има по-голяма власт, по-мощно влияние от кралица Елизабет ІІ.

Палавичини са управлявали като принцове в Генуа, Милано, Рим, Будапеща и Виена.

Pallavicinis – международните корпоративни банкери с древен банкерски произход от Генуа, са основатели и собственици на една от най-старите генуезки банки в света – Banco di San Giorgio ("Св. Георги"), банката финансирала кралските семейства на Европа и експедициите на Христофор Колумб в Америка.

Хорацио Палавичини беше финансист на британската корона във войната срещу Испания, а семейството му се сля със семейството на Кромуел – лидерите на английската революция, чрез няколко брака, създавайки вариант на името Палавичини.

Хорацио Палавичини управляваше разходите на английската кралица Елизабет, даваше пари на английската корона и ненаситно взимаше една десета в полза на папите.

Именно Джанкарло Палавичини преформатира СССР в Руска федерация. Той ръководеше Рицарите на Малта през 1988 г. като лейтенант на Андрю Уилоуби Ниниан Берти – Великият магистър на ордена.

Банковото семейство Палавичини се намира в Сити на Лондон, контролира Банката на Англия и се занимава с глобално банкиране чрез своите агенти – Рицарите на Малта и Ордена на йезуитите.

Палавичини контролират своята банка BNP Paribas с активи от 2 трилиона евро. Семейството Палавичини ръководи йезуитите, участва в международното банкиране, католическата църква и в Рицарите на Малта.

Глобалният банкер принц Джанкарло Палавичини е от княжеското семейство на "черната аристокрация" Палавичини, основатели на средновековната кралска банка Bank of Saint George – майката на всички централни банки по света и сегашна главна банка за всички централни банки на света и контролиращата 95% от световната икономика швейцарска Банка за международни разчети.

Джанкарло Палавичини се специализира в икономическия глобализъм и беше главен западен съветник на съветското правителство по време на горбачовската "перестройка", академик на Академията на науките на СССР и на Руската академия на науките.

В средата на 80-те години съветското правителство назначи Джанкарло Палавичини за първи западен консултант – съветник по перестройката. След това руското правителство и Елцин го назначиха в Държавния комитет за реформиране на руската икономика.

В това си качество той се противопостави на антимонополния закон на Горбачов, срещу олигарсите, което отслаби позицията на Горбачов, срещу приватизацията от лица и групи олигарси, заинтересовани лесно да придобият богатството и ресурсите на СССР. Следователно Джанкарло Палавичини повлия на последващите политически събития в Русия.

По същество именно Джанкарло Палавичини създаде руските олигарси и реформира държавната съветска икономика в руска олигархия, тъй като за кралското му семейство и за цялото "черно благородство" щеше да е по-лесно да контролира богатството на Руската федерация чрез своите агенти – руските олигарси, всичките с еврейски произход.

Кланът Палавичини контролира чрез своята Банка за международни разчети в Базел банка за всички централни банки на света, МВФ и Федералния резерв на САЩ, както и Централната банка на Русия.

Не е изненада, че сградата на Федералния резерв на САЩ в Ню Йорк има архитектурно идентична фасада, като на двореца Медичи и двореца Строци във Флоренция. На входа тя е рамкирана с два гигантски железни фенера – точни копия на онези фенери, които по-рано украсяваха верандата на сградата на двореца Строци във Флоренция.

 

image https://strogosekretno.comГласувай:
5
01. mileidi46 - Палавичини са. . ., , на всеки кил...
16.01 19:02
Палавичини са ...,,на всеки киломтър"...особено в банковият спектър!!!
Което ще рече-в командният щаб.:)
цитирай
2. bojo12345 - Песен на паричката ми, в нов вариант.
16.01 22:55
А ние го знаем откакто съществуваме - алчност и безнравственост.
Благодаря за гостуването, mileidi46!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 2105756
Постинги: 1545
Коментари: 3206
Гласове: 14895
Календар
«  Февруари, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728