Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05 02:01 - галактическата федерация на светлината и войната
Автор: bojo12345 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 267 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Галактическата федерация на светлината – една доказана реалност (ВИДЕО)
От Милена Христова -20.03.2015


Войната между силите на доброто и на злото не е художествена измислица. Галактическата федерация на светлината, която е незаменима структура, се грижи за нас и нашата планета
Проф. Стамен Стаменов говори за Галактическата федерация на светлината в предаването “Въпрос на гледна точка”.

Ние научихме, че човечеството е сътворено с огромна любов.

Ние сме образ и подобие на Бог. Човешката аурична същност, която притежават твърде малко същества от Вселената, е онова нещо, което не се нрави.

Има същества от други галактики, които ни завиждат. Включително и рептилите.

Битката се води от милиони години, каза проф. Стамен Стаменов.

                                                    image

Галактическата федерация на светлината пази света от унищожение
Галактическата федерация на светлината подпомага земляните да вибрират на по-високо ниво, за да можем да спасим и цялата планета.

Човешката душа притежава една уникална неповторимост – усет, интуиция; тя вибрира на високи честоти и може да улавя информация, да пресъздава Майката Вселена.

Матрицата на светлината е част от нашата дълбока същност.

Хора като Нострадамус, Петър Дънов, Ванга, Слава Севрюкова и други са развили най-висшите вибрации на своето тяло.

Ние не можем да проумеем каква съвършена и космическа личност е Учителят Петър Дънов, например.

Галактическата федерация на светлината отговаря само за нашата галактика, но тя влиза в контакти с разумни същества от други Вселени.

Тя съумя с помощта на изключителни методи да обедини добрите сили от множество Вселени, които вече се включиха в един общ пръстен – ядро, за да тиражират Божествената хармония и любов, да изтласкват силите на мрака.
Духо-материална е природата на планетата и тя е създадена толкова съвършено, колкото ние не можем да си представим, но тук са заточени изключително зли същества от силите на мрака.

След Втората световна война на Земята са влезли в човешки тела огромен брой рептили.

Те в момента държат цялата финансово-материална олигархия.

Човечеството на Земята отново трябва да бъде приобщено към Галактическата федерация на светлината.

Граф Сен Жармен е един от най-ярките представителите на Галактическата федерация на светлината, който е бил сред нас няколко века и е помогнал на много хора да движат определени човешки кръгове по пътя на доброто./https://www.topactualno.com/12067/

 Галактическата федерация и извънземните цивилизации

Хермина Тот
5 март 2016 г. в 00:08 
Някои хора твърдят, че причина за възникването на живота на Земята са извънземни цивилизации. Други смятат, че извънземните – напротив, стараят се с всички сили да унищожат нашия живот. Но никой не остава равнодушен.

Да видим в какво вярват уфолозите и не само те и да се запознаем с Галактическата федерация.

Галактическата федерация, наричана също Галактическа федерация на светлината, Конфедерацията (на планетите), Междузвезден алианс или Галактическа федерация на световете, е общност на пътешестващи цивилизации в нашата галактика Млечен път. Федерацията се състои от стотици хиляди членове и била основана преди милиони години, след серия войни в съзвездие Лира.

Разрушенията, които се случили тогава, накарали оцелелите да решават възникващите галактични конфликти по мирен път. Галактическата федерация разполагала с огромен флот от космически кораби и можела да се намесва на всяко място, където назрява конфликт.

Междупространствените технологии, които използвала Галактическата федерация, били на такова ниво, каквото ние едва ли можем да си представим. Техният контрол над енергията бил почти съвършен, и неща, подобни на дематериализация или създаване кръгове по нивите, изобщо не се явяват проблем.

Корабите им често се създавали от жив материал. Някои от тях били големи като планети и били абсолютно автономни с гори, полета и реки. Флотът на Федерацията се състоял от корабите на нациите участнички и няколко единично действащи флота. Някои от тези флотове се ръководели от командири, били известни на Земята от съвременната форма на получаване на информация, известна като чънелинг.

Тези чънелинги започнали преди около 50 години и по-късно все повече самопровъзгласили се медиуми твърдели, че имат контакт.

Най-големите кораби на Галактическата федерация представляват затворени светове.

Галактическата федерация се управлявала от голям съвет, създаден от малки съвети, които се състоели от още по-малки съвети, всеки от които имал свои представители. Йерархията между членовете обикновено се определяла от духовното развитие. Най-високо развитите членове били светлинни същества.

Сега значителна част от Галактическата федерация се намирала около Земята, за да доведе нашия бурен цикъл на дуалност до щастлив край. Милионите кораби, които сега витаели около Земята, били разделени на три слоя, от които външният слой съдържал най-големите кораби. Това обаче не било статично единство, а непрекъснато пристигане и заминаване на всички видове кораби, които използват хиперпространството и звездните врата подобни на слънца, за да пътешестват до своите родни планети или други места във Вселената.

Трите слоя космически кораби на Галактическата федерация. Те провеждат постоянен мониторинг на Земята, за да се уверят, че никой вид с неприятелски намерения няма да посети повече Земята.

Тъй като населението на Земята е от хора, то човешката цивилизация в пределите на Галактическата федерация играе важна роля в помощта на нашия процес по възнесение. Към тази група принадлежали например Плеядинците и Сирианците.

Около 40% от Галактическата федерация била съставена от хора, а останалите са други видове и същества на светлината. Много от тях споделяли генетична връзка с нас, но били на по-високо ниво на развитие. Те са посещавали нашата планета в течение на милиони години и са оставили множество сувенири като постройки и художествени предмети. Макар че много от тях са били създадени от негативни извънземни пришълци, които не се явяват част от Галактическата федерация.

Тази връзка с пришълците се крие от науката, която се намира под контрола на Илюминатите.

Снимка на подводен комплекс пирамиди, напомнящ съзвездието Плеяди. Ако въведете координати 41 13" 30"N, 72 41"W в Google Earth, ще попаднете на Лонг Айлънд, на дълбочина от 20 до 100 метра в залива около Ню Йорк. Снимката е част от „Конспирацията Орион“

За да се подчинят на Закона за ненамесата, доколкото това е възможно, контактът със земляните е сведен до минимум от Галактическата федерация. Хората, с които те общуват, често имат генетическа връзка с определена галактична цивилизация. Те живеели свой живот на Земята, но по тяхно поръчение, за да може по-късно техния опит да бъде споделен.

Само в изключителни случаи се появява приятелство между приятелски пришълци и земляни, когато такова нещо не е било планирано предварително. Общо взето, те стоят в сянка, доколкото това е възможно. Но се явяват гарант, който да подсигури процеса по Възнесение и че действията на илюминатите, които всячески се опитват да разстроят този процес, не са били прекалено ефективни.

Те поддържат нивото на кислорода в нашия въздух на ниво, предотвратяващо ядрени атаки и войни, изчистват радиоактивните валежи, снижават химическото замърсяване и болестите и минимизират влиянието на природните катаклизми, създадени от човека или не, и т.н./https://megavselena.bg/galakticheskata-federatsiya-i-izvynzemnite-tsivilizatsii/

                                                            ” ВРЕМЕ Е “

Днес корупцията в нашите световни правителства и църкви не е тайна. Дори имаме филми и книги за това и въпреки това той продължава да се влошава всеки ден. И така, ние сме близо 2000 години след Христа, все още живеем на планета, където масите се контролират от малцината и са твърде уплашени, вцепенени или мързеливи, за да направят нещо по въпроса.

Духовното пробуждане е единственото лекарство за тази широко разпространена социална болест, тъй като магнитното привличане на Земята по това време, за да остане безсилно и социално конформист, е по-силно от всякога. Духовното пробуждане е това, за което Христос, с много помощ, започна да ни подготвя по време на своето време на Земята.

Сега стигаме до Ерата на светлината – време на пробуждане. За да се развием като вид, трябва да станем един свят. Трябва да обединим чистотата на древните свещени духовни учения на основните осем култури и техните древни плеядиански учители. Всички хора трябва да изоставят различията си сега и да изберат божествената любов и хармония с всички неща и всички същества – независимо дали са хора, животни или съзнателни. Всички трябва да спечелят от тази нова хармонична конвергенция. И така, както Плеядианците и Христос са казвали в много ситуации, „Време е сега“.

Плеядските емисари на светлината и много други извънземни групи от тази галактика и далеч извън нея са много развълнувани от това, което се случва на Земята по това време.

Замисляли ли сте се защо толкова много извънземни, ангели и Възнесени Господари са много по-достъпни от преди? Или защо сега сме наблюдавани и толкова внимателно? Според Плеядианците това е така, защото ние сме на мястото в нашата еволюция тук на Земята, когато трябва да направим огромна промяна в парадигмата.

Ако бъде осъществено, промяната ще бъде толкова голяма, че не само ще унищожи цялата карма за цялата Слънчева система, но ще създаде свободни планети и звездни системи в цялата ни галактика и няколко галактики отвъд нея.

Защо е толкова уникално по това време?

                RA говори – говорител на  Плеядските архангели

Вие и вашата планета претърпявате уникален и чуден преход във вашата духовна еволюция по това време. Подготвяте се за квантов скок, за разлика от който и да е имало преди.
Източник : thegalacticfederation.com


                                              image

Въпрос : Ще има ли наистина нов вирус и дали те – Галактическата Федерация на Светлината ще ни помогнат ? Ащар : Да, наистина до една година рептилите е ни засипят с нв вирус и наистина ще загинат хора. Те – рептилиите не могат все още да осъзнаят , че всичко което искат няма как да се случи.

Все още мислят, че са почти достигнали изпълнението на своя план за контрол над всички , но това е добре, нека си го мислят, защото няма да се случи. Всичко онова , което ни се случва в момента не трябва да го приемаме като нещо много лошо, дори това, че бяхме затворени е било добре за нас, предпазвало ни е до известна степен. Не трябва да сме толкова негативно настроени, а да приемем че стават промени, които трябва да приемем.

Едновременно с това не трябва да стоим, а само ОБЕДИНЕНИ да даваме отпор на всичко което ни се случва. На първо място е да бъдем информирани и да разпространяваме колкото се може повече информация, че ние знаем кои са рептилиите, че знаем какво се опитват да направят, че не могат повече тайно и подмолно да крият целите си. Колкото повече хора се държат информирани, толкова повече ще имаме силата да се противопоставим . Информацията е силата, която ще ни обедини, колкото повече гласност, толкова по- добре. Що се отнася до помощта, за която ме питате, то ние ви наблюдаваме и ако се наложи, ще ви помогнем. Но преди всичко сме – НИЕ !!! НИЕ трябва да си помогнем и да сме силни.

ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е! Каза че любовта ще победи и ще дойдат много по/добри времена, но сега ще е трудно и не трябва да спим. Сбогувахме се с мир и любов!


                        Президентските срещи с извънземните

Дистанционно наблюдение на президентските срещи с извънземните и техните тайни споразумения ,   29.04.2021, Майкъл Сала, Екзополитика


Един от най-слабо разбираемите процеси в съвременната история на НЛО са тайните срещи, провеждани между американските президенти и извънземни посетители, и последвалите споразумения, произтичащи от тях. През годините редица вътрешни лица и очевидци излязоха да споделят своите знания за тези високо класифицирани (засекретени) събития, които продължават да остават в тайна и до днес и са оспорвани сред изследователите на НЛО.

Към този набор от свидетелски доказателства, че такива срещи и споразумения са се случвали, вече можем да добавим скорошни сесии за дистанционно гледане (remote viewing), проведени от Института за отдалечени наблюдения (Farsight), използвайки научно строг протокол. Данните, предоставени от Farsight, ни дават независими средства за оценка на по-ранните свидетелства относно срещите на американските президенти и сключването на сделки с извънземните. Преди да обсъдя последните сесии за дистанционно гледане на Farsight на тема „Президентските срещи с извънземни“, трябва да обясня какво вече беше известно от множество източници за такива срещи.

Първите препратки към американските президенти, срещащи се с извънземни, идват от едно писмо от 16 април 1954 г., написано от високо уважаван метафизичен лидер Джералд Лайт, по-малко от два месеца след като президентът Айзенхауер се среща с извънземна делегация във военновъздушната база Едуардс. Писмото на Лайт описва неговия разказ от първа ръка за срещата и събитията, които се случват, след като делегация от извънземни с човешки облик пристига в летящ съд.

Лайт описва очакванията, че администрацията на Айзенхауер ще каже истината на обществеността, но вместо това е приложено прикриване от високо ниво. За съжаление не е имало независимо потвърждение на важната среща, на която Лайт казва, че е бил свидетел. Следователно, сведенията на Лайт бързо беше отхвърлена, осмивана и забравена от широката публика.

През следващите десетилетия анонимни доносчици от време на време се явяват на интервю от безстрашен журналист или смели изследователи на НЛО, като Тимъти Гуд, който включва информацията в техните вестникарски статии или книги. Книгата на Гуд от 1991 г. „Alien Contact“ (Контакт с извънземни) беше сред първите, които публикуваха подробности за извънземната среща на Айзенхауер. Много малко хора бяха склонни да продължат да записват и да се сблъскат с контрола, подигравките и рисковете, свързани с публичното оповестяване на такава силно класифицирана тема.

Също така, през 1991 г. бившият говорител на разузнавателните служби от американския флот Уилям Купър пусна своята изключително противоречива книга „Ето един блед кон“, където разкри част от съдържанието на официални досиета, на които е бил свидетел, описвайки срещата на президента Айзенхауер с различни делегации на извънземни в базата Едуардс и на други места през периода 1954-1955. Купър каза, че първата делегация не е успяла да постигне споразумение с администрацията на Айзенхауер, но го е предупредила за втора извънземна група, която скоро ще осъществи контакт. На Айзенхауер беше казано, че тази последна група би била по-склонна да постигне споразумение, но да се окаже коварна и да поеме по много тъмен път на планетата.

Купър каза, че в крайна сметка е постигнато споразумение, което позволява ограничен брой отвличания от извънземните, но те нарастват експоненциално в резултат на дадено разрешение (вж. Статията ми от януари 2004).

Започвайки през 2007 г., показанията от първа ръка се появяват от редица свидетели, които са присъствали на базата Холоман през февруари 1955 г., което категорично показва за първи път, че наистина е имало втора среща. Изследователят на НЛО Арт Кембъл събра редица от тези вътрешни разкази за случилото се, заедно с документи, потвърждаващи техните свидетелства. Накратко, президентът Айзенхауер е забелязан да влиза в летяща чиния, която е кацнала, но се появяват малко подробности за обсъжданото и обитателите на плавателния съд.

С данните за отдалечено гледане, предоставени наскоро от д-р Кортни Браун и неговия екип от отдалечени наблюдатели, за първи път вече се предлага независимо средство за потвърждаване на такива вътрешни сведения. Освен това рядко се виждат тези високо класифицирани срещи между американските президенти и извънземните и това, за което е договорено.

Както беше обяснено в предишната ми статия за протоколите за дистанционно гледане на Института Farsight, всички сесии се провеждат при „слепи условия“. На отдалечения зрител просто се казва да види цел, например „Цел X“, без да му се дават никакви подробности. Само личността, която организира сесиите, д-р Браун, е наясно с целта. Ето двете цели, които бяха дадени на петимата отдалечени зрители, участвали в сесиите.

Цел 1: Първата среща между президент на САЩ и извънземни от Галактическата федерация на световете през 20-ти век.

Цел 2:

Част А: Среща на най-високо ниво между президент на САЩ и / или негови представители и рептилоидни извънземни и / или техни представители през 20-ти век.

Част Б: Първата среща между президент на САЩ и / или негови представители и извънземни от системата на Орион през 20-ти век.

Въпреки че сред отдалечените зрители имаше значителни разлики относно конкретни детайли на сцените, на които бяха свидетели, описаната от тях широка картина имаше забележителна съгласуваност. Това е един от зашеметяващите аспекти на множество сесии за дистанционно гледане на слепи цели от високо обучени и компетентни отдалечени зрители. Лесно е да се разбере защо разузнавателната общност на САЩ от десетилетия използва дистанционно гледане, за да допълни информацията, събрана от други традиционни източници: човешки (HUMINT), електронни (ELINT), фотографски (IMINT) и др.

В случая с цели 1 и 2, отдалечените зрители успяха независимо да потвърдят, че човешки представители на високо ниво (администрацията на Айзенхауер) са се срещали с различни групи извънземни, пристигнали с космически кораби до отдалечени места, където са се провеждали срещите. Извънземните произхождаха от конкуриращи се съюзи; някои бяха с човешки вид (Галактическа федерация на световете), докато други бяха рептилоиди (Империя Драко) или съюзени с тях (Орион-Колектив).

Някои от преговорите вървяха зле (Галактическата федерация), докато други доведоха до сключване на сделки (Драко и Орион). Успешните извънземни групи дадоха технологии в замяна на човешката генетика или им беше позволено да създават бази на Земята.

Човешкият лидер (Айзенхауер) в крайна сметка изпитва голямо съжаление, че е раздал нещо ценно (хора) за това, което той е признал за технологични дрънкулки. От друга страна, извънземните, които са осигурили споразумението (Драко и Орион), смятат, че са постигнали значителна победа над враговете си (Галактическата федерация).

Това предполага, че човешката страна (САЩ) преговаря от позиция на слабост, тъй като те не възприемат никоя от различните извънземни групи като врагове, а като неутрални участници в преговорите. За разлика от него, съседните на рептилиодните извънземни виждаха (земната) човешка страна като наивни естествени врагове, които трябва да бъдат манипулирани и експлоатирани, докато симулират технологична подкрепа.

След гледане на наблюденията на отдалечените зрители, трябва да се оцени, че те говориха най-общо за хора и нечовеци, които се срещат и взаимодействат на различни места, без да назовават конкретни групи или местоположения. Едва когато д-р Браун анализира данните им във връзка с двете цели, които е поставил за сесиите, се появява по-ясна картина на случилото се.

Ето как д-р Браун обобщи данните за дистанционно гледане:

Имало е среща, не само една среща, а няколко срещи. Срещите бяха между различни извънземни групи и един или повече американски президенти и техни представители. ИЗ не бяха еднозначни. Всички те искаха нещо. Някои изглежда искаха да предупредят човечеството да не сключва сделка с други групи от ИЗ. Всеки искаше някакъв съюз. Но американското ръководство също искаше неща.

Всъщност човешкото ръководство изглеждаше отчаяно да сключи споразумение и това отчаяние доведе до сделка, за която мнозина сега дълбоко съжаляват. Това е една от причините за продължаващата тайна. Сделката беше толкова лоша, че сегашното човешко ръководство се страхува да говори за това. Така че от страна на ИЗ и от страна на човешкото ръководство, мълчанието продължава.

Забележителното тук е, че данните от дистанционното гледане потвърждават голяма част от това, което вътрешните хора разкриват за тайните срещи между администрацията на Айзенхауер и извънземните от 1954 г. Първоначалната среща с представителите на Галактическата федерация не е довела до споразумения, но последващите дискусии със съюзите на Рептилиите и Орион го направиха.

Предупрежденията от първата група извънземни (Галактическата федерация) бяха пренебрегнати и постигнатите споразумения с втората група (алианс Драко и Орион) бяха съжалени от президента Айзенхауер.

Известно е, че президентът Айзенхауер е бил много недоволен от начина, по който извънземният проблем се управлява от групата Majestic-12 (MJ-12). Докато президентът Труман беше създал MJ-12 през септември 1947 г., Айзенхауер й даде много повече правомощия, следвайки препоръките на съветниците по националната сигурност като Нелсън Рокфелер.

Айзенхауер изрази разочарованието си частно на доверени военни помощници и дори заплаши да нахлуе в съоръжението S-4 на зоната 51, където извънземните технологии се съхраняват и изучават от персонала на MJ-12. Усъвършенстваните извънземни технологии се преработват обратно с ограничен успех, както беше потвърдено от Боб Лазар през 1989 г. Междувременно нарастващ брой хора бяха отвлечени от извънземни и подложени на генетични експерименти.

Осъзнаването на Айзенхауер, че сделката с извънземните е лоша, доведе до прочутото му прощално обръщение за опасностите от Военно-промишления комплекс и предупреждение на президента Кенеди за групата MJ-12.

Въпреки това споразуменията продължават да съществуват и до днес, както е видно от Дан Шерман, бивш експерт по електронни комуникации на ВВС на САЩ (1982-1994 г.), който през 1998 г. разкрива в книгата си „Над черното: Проектът Запазване на съдбата“, че ___ го е обучила да общува със сивите извънземни, които съобщават за отвличанията, които са извършвали. Когато Шърман осъзнава, че има тайно споразумение между извънземните и правителството на САЩ, което позволява отвличания, той решава да подаде оставка и с отвращение напуска ВВС.

Споразуменията излизат далеч отвъд простото позволяване на човешки субекти да бъдат отвлечени за генетични експерименти. Според множество вътрешни доклади споразуменията се отнасят и до войници, изпращани на мисии за битки срещу рептилиодни извънземни с малък шанс за успех, и милиони, изчезващи годишно в търговия с роби, включваща изпращането на хора в отдалечени дълбоки подземни бази (DUMBs) или извън-планетни местоположения (Луната и Марс) без перспектива за завръщане.

Всичко това улеснява оценяването на заключението на д-р Браун, че човешките политически лидери се страхуват да разкрият различните споразумения, постигнати с извънземните. Обществената реакция на научаването на истината би била пълно отвращение и незабавно искане за прекратяване на подобни споразумения. Очакваният обществен отзвук е много висок сред факторите, които поддържат системата за секретност, която все още остава в сила десетилетия след първоначалното постигане на споразумения и периодично се подновява в пълна тайна, без обществото да научи нищо за споразуменията и техните скрити разпоредби.

Дистанционните сесии на д-р Браун за „Президентските срещи с извънземните“ осигуряват ценен подкрепящ източник на доказателствата, че такива срещи в действителност са се случвали и са довели до споразумения с манипулативни извънземни групи, които продължават да тормозят еволюцията и развитието на човечеството. Междувременно извънземната група (Галактическа федерация), отхвърлена от американските власти през 50-те години, тихо чака деня, в който по-ранните потиснически споразумения ще бъдат публично изложени и ще бъдат заменени от по-справедливи договорености.

Тъй като човечеството претърпява своето Велико пробуждане и научава за многото мрачни дейности на Дълбоката държава и нейните съюзници, ще бъде важно да се включи пълното разкриване на тези тайни споразумения. Най-важното е, че трябва да се сприятелим с Галактическата федерация на светове, чиито представители първо ни предупредиха за опасностите от споразуменията с извънземния съюз на Орион и Дракон и са изиграли важна задкулисна роля в подпомагането на Голямото пробуждане на човечеството.

© Майкъл Е. Сала, Доктор-Доцент./https://bgprevedi.com/remote-viewing-of-presidential-meetings-with-aliens-and-their-secret-agreements-11528-2/Гласувай:
7
1Следващ постинг
Предишен постинг

1. batogo - !!!:))) Чест и почитания за изнесената Истина, Божо12345!
10.05 05:57
В осъзнаването на тази Вселенска Истина е спасението на човечеството, защото такъв е Божият Промисъл и Волята Божия!
цитирай
2. bojo12345 - Благодаря за отзива, приятелю!
10.05 11:46
batogo написа:
В осъзнаването на тази Вселенска Истина е спасението на човечеството, защото такъв е Божият Промисъл и Волята Божия!

Тази истина не изнася на много личности /или не-личности/, но зомбиращи и отричащи Космическия ни произход и връзка със всички във Вселената, но ние ще я казваме, пък който иска - да чуе!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 2284708
Постинги: 1651
Коментари: 3465
Гласове: 15654
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930