Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2014 20:52 - събуди се - четиво за дълбоко заспали (2)
Автор: bojo12345 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1950 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Днешният хит безспорно е птичия грип. Защо ли той изведнъж стана толкова актуален, медиите се надпреварват да осведомяват за него,а незнаещата пощада пропаганда те подготвя да се затичаш да се ваксинираш (?)? Когато се раздуха истерията достатъчно - тази ваксина ще донесе на производителите си неизброими приходи.А като отмине "опасността" - ще се помисли за следващ вирус. И оттук нататък - така, от вирус към вирус. Кой е казал, че една война означава само да се обстрелвате с противника ти? Тя може да има и други разновидности. Защото никой нормален човек или държава няма да тръгне да използва било вируси, било ваксини срещу вируси в едни нормални мирни условия. А в производството и на едното и на другото са вложени милиони долари и те не трябва да пропаднат. Следователно,едно нарочно заразяване ще даде тласък на търсенето и на двете - на вируса - вече КАТО ОРЪЖИЕ, на ваксината - КАТО ЗАЩИТА! Освен това - в заразените територии ще имат нужда от специални защитни облекла (това пък е бизнес за произвеждащите ги!), от специални препарати за дезинфекция (отново клиенти за произвеждащите ги), от специални машини за убиване на птиците (98% от които - незаразени!) и ето - отново печалби, поръчки, печалби, поръчки, и пр.
Сега разбираш ли защо се появи птичият грип?...... Колко човека загинаха от него?-сто-двеста (и то ако даже тези цифри са реални!). А колко загинаха при срутванията от 11-ти септември.? - над 3000.......!!!! Но какво са някакви си хиляди, или някакви си 200 пожертвани, пред възможността да успееш да насаждаш страх, да измамиш глобално, а после само да събираш парите от поръчките ?.. Може ли при днешните технически възможности да има събитие, което да НЕ МОЖЕ да бъде фалшифицирано ? И кой би се наел да докаже,че е така? И КЪДЕ????... Но ако успешно се предизвика реакция за нещо,сякаш наистина е станало(а не е)....? Чак страшно ти става от такива въпроси.. А можеш ли да предвидиш КАКВО ще порази следващия по ред вирус, създаден от тайните подземни лаборатории и бази??? ЗАПОМНИ!! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ В КОЯ ТОЧКА НА СВЕТА СЕ СЛУЧВАТ СЪБИТИЯ ОТ ТАКЪВ ХАРАКТЕР И по ТЕЗИ причини - ВИНОВНИ НЯМА ДА ИМА! Истинските виновници ЩЕ ОСТАВАТ неизвестни.
Събуди се! Всичко изброено дотук - ЗАСЯГА и тебе! В днешния начин на война не остават незасегнати.Няма и не може да има неутрални в нея! Няма и не може да има безразличен към себе си или към децата си и системата ЗНАЕ това. Тя е наясно също,че издигания високо доскоро мираж за "американската мечта" - ВЕЧЕ НЕ Е достатъчен в днешните условия.Той се оказва негоден да удържи съпротивата на тълпите срещу засилващия се натиск във време на бърза обмяна на информация и да отвлича вниманието им дългосрочно от безработицата и страха,за които тези тълпи биха обвинили главно политиците. И враговете на човечеството правят следваща крачка напред към своята цел - на преден план излизат извращенията, осакатяванията, садизма. С помощта на филми и вестници се правят ДОБРЕ ОБМИСЛЕНИ опити ДА СЕ ЗАРАЗЯТ децата с тези гнусотии и постепенно, НО БЕЗВРЪЗВРАТНО ТЕ ДА СТАНАТ ЧАСТ ОТ техните игри. Това става пред очите ти всеки ден я с някое "шоу", при което "игрива господарка" (с бич в ръка и задължителни кожени дрехи) усмихната имитира бой по гърба на някое "лошо момче", или с кадри от смразяващо убийство, за което "професионални журналисти" ще ти опишат много подробно ТОЧНО КАК са постъпили извършителите И КАКВО са използвали при измъчването на дадения човек, а ако е от новините - ТЕ ОЧАКВА СЪЧУВСТВЕН глас (ПОЧТИ КАТО ЧОВЕШКИ глас на говорителката, и за момент дори може да се заблудиш, че тя може да страда или да изпитва съчувствие....) чрез който ще бъдеш ДОБРЕ ИНФОРМИРАН за ВСЯКА жестокост, за да може УТРЕ собствените ти деца ДА ОСАКАТЯТ някого. КОГАТО ТОВА СТАНЕ - НА ТЕБЕ НЯМА ДА ТИ Е ДО ДЕМОНСТРАЦИИ И ПРОТЕСТИ, А ВМЕСТО ТОВА ЩЕ ТИЧАШ ПО СЪДИЛИЩА И АДВОКАТИ И ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА СИ СПОКОЕН, А НАПРАВЕНОТО ЩЕ ОТРОВИ ЖИВОТА И НА ТЕБЕ,И НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПОСТРАДАЛИЯ ЧОВЕК. ТАКА СИСТЕМАТА СЕ ОСВОБОЖДАВА ОТ ТВОЯТА "ДОСАДА", (т.е. от тебе!) СПЕСТЯВА ПАРИ И ПОЛИЦИЯ, (КОИТО ИНАЧЕ трябва да хвърли в борба с "безредиците" (т.е. с такива като тебе, дръзнали да излязат на улицата с плакати и да искат неплатените си заплати!), а свързаните с трагедията семейства ЩЕ ВОДЯТ ВОЙНА ПОМЕЖДУ СИ (вместо да се обединят ,синхронизират действията си, и ОТВОЮВАТ някакви права или победи в справедливи искания!!!!). Тази тенденция се очертава все по-ясно и все по-брутално медиите злоупотребяват с правата на "четвърта власт".
Неотдавна беше направен опит излишните подробности (забележи - САМО в новините(!) да бъдат спестявани на зрителите. Това настъпи медиите доста. Реакцията на засегнатите беше повече от очевидна: първо - оказа се, че ХОРАТА ИСКАТ ДА БЪДАТ ИНФОРМИРАНИ (разбирай - ТОЧНО за тези подробности), второ - ОКАЗА СЕ, ЧЕ ГЛЕДАМЕ НАЗАД КЪМ ВРЕМЕНАТА НА ЦЕНЗУРА, трето - ОКАЗА СЕ,ЧЕ С ТАКИВА ЗАБРАНИ Е ЗАСТРАШЕНО ПРИЕМАНЕТО в Евросъюза,и прочее аргументи,от които и адвокатите на дявола биха се поучили....

И ПОНЕЖЕ НИТО НАРОДА ИЗЛЕЗЕ ДА ПОДКРЕПИ СЕМ, НИТО СЕМ РАЗЧИТАШЕ НА ПОМОЩ ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ СЪНАРОДНИЦИ и НЕ потърси тази помощ - идеята пропадна и даже журналистите БЯХА ОКУРАЖЕНИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ своята РАЗЛОЖИТЕЛНА ДЕЙНОСТ....Сега ще продължаваме всички СЪВСЕМ ЗАКОННО да гледаме безпомощно как деца и младежи все повече се заразяват от страшните болести на системата, КАК СИ ИЗБИРАТ ВЕЧЕ НЕ ПРОСТО жертва за подигравки и безобидни шеги,а за НАЧИНИ на извращения и как кръвта ВЕЧЕ ИМА съвсем ДРУГА - НАСТЪРВЯВАЩА и ВЪЗБУЖДАЩА функция за звяра с човешки образ.....

Събуди се...
Този звяр дебне и тебе прикрит под най-невинна външност даже на миловидна девойка. В първите минути от поредния филм на ужасите тя е и красива, и секси, и ЧОВЕК но малко по-късно става свиреп убиец или вампир, и НЯМА ЧОВЕШКИ ОБРАЗ, и всичката тази видеоинформация е насочена към децата, за да свикнат с кръвта и ужаса и ДА ГИ ВКЛЮЧВАТ в игрите си.До неотдавна децата играеха на полицаи и фолкзвезди, но ДНЕС ВЕЧЕ ИМА ДЕТСКИ КОМПЛЕКТИ БЕЛЕЗНИЦИ И КАМШИЦИ ,ЗА ДА СЕ УЧАТ да играят на садисти и мазохисти (в началото само с пластмасови кукли и плюшени мечета!)!!!!!! А СЛЕД КАТО ПОРАСНАТ....????....!!!!??? ЩЕ БЪДЕШ ЛИ БЕЗРАЗЛИЧЕН ИЛИ НЕЗАИНТЕРЕСУВАН АКО В СОБСТВЕНИЯ ТИ ДОМ ДЕЦАТА ТИ ВМЕСТО ДА ИГРАЯТ - СЕ ИЗТЕЗАВАТ ПОМЕЖДУ СИ???НО КОГАТО СИСТЕМАТА УСПЕЕ ДА ПОСТИГНЕ ТОВА - ТЯ СЕ ОСВОБОЖДАВА ОТ ТЕБЕ ЗАВИНАГИ!!!! ТИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДАЖЕ ДА ПОМИСЛИШ ДА УЧАСТВАШ В НЯКАКВА ФОРМА НА БОРБА (срещу произволите и несправедливостите извършени от звена на системата) ЗАЩОТО ЩЕ БЪДЕШ АНГАЖИРАН В СВОЯТА СЕМЕЙНА (или междусемейна) ДРАМА!!! СЛЕДОВАТЕЛНО - СИСТЕМАТА ЩЕ БЪДЕ СВОБОДНА ДА ПРОКАРВА и най-несправедливите закони, ДА ПРЕМАХНЕ ВСЕКИ застанал на пътя и и застрашил нейните печалби, ДА УВОЛНЯВА всеки, защитил правата си и решил да се позове на правилата на демокрацията. При това - СЪВСЕМ БЕЗНАКАЗАНО.!!

НИКОЙ НЯМА ДА Е СПОСОБЕН да окаже съпротива (хората са достатъчно отчуждени, объркани, стресирани), а и ще се намери предател,изпълняващ "своя граждански дълг"да сигнализира на системата за "забелязаните нередности".....ДАДЕНИЯ тук конкретен пример НЯМА ДА Е ЕДИНИЧЕН СЛУЧАЙ, А МАСОВО ЯВЛЕНИЕ!

Събуди се! НОВИЯТ ЕТАП ОТ ВОЙНАТА НА СИСТЕМАТА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ НАРИЧА ОСАКАТЯВАНЕ на човек от човека! Представи си огромните печалби от различни звена на системата, АКО ТЯ УСПЕЕ ДА ПРЕДИЗВИКА ТАКОВА МАСОВО ОЗВЕРЯВАНЕ МЕЖДУ ХОРАТА, ЧЕ ТЕ ДА СЕ ПРЕСЛЕДВАТ ЕДИН-ДРУГ, ДА СИ РЕЖАТ УШИТЕ ИЛИ ПРЪСТИТЕ, ДА ЖИВЕЯТ ДЕН ЗА ДЕН , НЕСПОСОБНИ ДА ПРОМЕНЯТ НИЩО или по някакъв начин да се противопоставят!

Ето някои от последиците:
1)увеличаване тиражите на вестниците отразили "професионално" поредното зверство - (а това са печалби!!)
2)нужда от още полиция и оръжие (а защо не и ПРЕВЪОРЪЖАВАНЕ с нова съвременна техника...?? Следователно - ОТНОВО печалби на вносители и търговци с оръжие ,и на производители и разпространители на вредни и извратени филми 3)възможност за експлоатация (която в българските условия изпитаха на собствен гръб стотици наети от гръцки и турски фирми)и изнудване чрез безработица.
Обаче този етап няма да се осъществи само по разгледаните дотук начини. Има и други, които подсигуряват успешното протичане на плана, като ТРУДНО МОЖЕ да се посочи ТОЧНА поредност и приоритети, (които разменят местата си) и за мъжа, и за жената , и за детето. В МОМЕНТА ПРИОРИТЕТ ЗА СИСТЕМАТА Е ДА СЕ УНИЩОЖИ ЖЕНАТА. ТОВА АВТОМАТИЧНО БИ ДОВЕЛО ДО УНИЩОЖЕНИЕТО НА МЪЖА, а после и на детето, обезпечавайки непрекъснати семейни войни, в които възприетото лицемерие ще може да създава външна илюзия за щастие и че всичко в дадено семейство е наред, (но само докато бъде извършено нещо, което пръсва сапунения балон.).... АФИШИРА СЕ И СЕ НАБЛЯГА НА ЖЕНИТЕ ТИП "ЛОШО МОМИЧЕ", КАТО САМО ТЕ се представят като героини,като "владетелки на положението" във ВСЯКА ситуация (например сериала "Никита"). Това внушава на младите момичета, че в днешно време жената Е такава и ТРЯБВА ДА БЪДЕ такава...! НЕ Е ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ ТРЕВОЖНИЯ ФАКТ, ЧЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ОБЯВИТЕ ЗА КОНТАКТ ОТ ТИПА
" СТРОГА И ВЛАСТНА ГОСПОДАРКА С НЕОБХОДИМИТЕ АТРИБУТИ ОЧАКВА ВАС, РОБИ!" .Ясно какво се предлага, нали...?? ТАКИВА ОБЯВИ ВЕЧЕ НЕ СА ЕДИНИЧНИ СЛУЧАИ, А ТЕНДЕНЦИЯТА Е ДА СТАНАТ ПРЕОБЛАДАВАЩИ. Това е утрешната "мода" за ТВОЯТА дъщеря, ТВОЯТА жена, или ТВОЯТА сестра! Останалите обяви за неангажиращи контакти са ПОЧТИ САМО от масажистки и проститутки..99,9%! Не е ли огромен успех за системата да сведе ролята на жената до секс-играчка? Вече се приема за нещо съвсем нормално момичета и жени да владеят ОСАКАТЯВАЩИ ИЛИ СМЪРТОНОСНИ УДАРИ от някое бойно изкуство, като причина за изучаването им е да могат да се защитят от нападатели (но ЗА ДА СЕ ПОЯВЯТ тези нападатели е ПОЛАГАН ДЪЛГО ИТЪРПЕЛИВО ПРЕДВАРИТЕЛНО НЕМАЛКО ТВ и вестникарски труд ....!.) Високо се издига и знамето на еманципацията. МНОГО УМЕЛО СЕ ПООЩРЯВА и използва желанието на жената ДА НЕ ОТСТЪПВА по нищо на мъжа. В резултат от това състезание....... ТЯ ПРЕСТАВА да бъде жена, ВИНАГИ МОЖЕ ДА БЪДЕ НАКАРАНА да направи еди-какво си (за да докаже,че не е по-слаба или изостанала от мъжа...) Всичко това естествено води до възникването на феминистки организации, които стават разсадник на излишна омраза и война с всички средства между двата пола. И какво се получава в крайна сметка - реализиран на практика принцип "Разделяй и владей!", ненужни конфликти по повод и без повод,невъзможност за взаимоотношения (освен за секс), насилия, депресии, самоубийства, дела в съда, омагьосан кръг от който няма излизане........

Събуди се! Тази рецепта е достатъчно проверена И ДОСЕГА ДАВА нужните резултати в другите държави.НО НЕ И ТУКА! Начинът, по който системата е унищожила човека в западния свят - ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВАЛИ В БЪЛГАРИЯ  и за това са нужни усилията на всеки от нас. Всеки ден може и трябва да се прави реална стъпка към тази цел. ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ Е ДА ПРОУМЕЕШ, ЧЕ НЯМА ВРЕМЕ И ВСЕКИ НЕ ДЕН, А ЧАС БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ОСМИСЛИ И ОРГАНИЗИРА ТАКА,ЧЕ ДА ИМА РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ В ТАЗИ ВОЙНА СЪС СИСТЕМАТА. ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ В НАЧАЛОТО НЯМА ДА ИМАТ ВИДИМИ ПОСЛЕДИЦИ. ТОВА ЩЕ СТАНЕ ЕДВА НА НЯКОЙ СЛЕДВАЩ ЕТАП от войната СЛЕД ВРЕМЕ, нужно за да започнат КАЧЕСТВЕНИ ИЗМЕНЕНИЯ след количествените натрупвания. Колкото повече ти измислят шоута,купони, илюминации и масови увеселения - толкова по-внимателен трябва да бъдеш за да разбираш тяхната истинска цел и да успяваш да противодействаш навреме. Войната,към която те призоваваме всъщност е един огромен прелом към завръщане на човешките ценности в световен мащаб, и ще обхване много държави,ще изисква синхронизация и голямо чувство за отговорност.
Тя трябва да започне отнякъде,а на запад разлагането на ценностите е достигнало критични стойности, (и Америка в момента е в криза според признанията на собствения им печат!) което още не може да се каже за народите от бившия соцблок. Затова българите имат шанс докато не са влезли в Евросъюза - да започнат да се измъкват сами от тресавището,в което искат да ги довкарат прозападните им наемни "политици"...

Кое ни дава повод за такъв оптимизъм? Не е ли България продадена, ограбена и под чужда власт? Не е ли пострадала от наводненията? Не е ли обречена на непрекъснати дългове? Не е ли на предни позиции по смъртност? Няма ли достатъчно корумпирани на ръководни постове? Не търсят ли да се хванат на работа за без пари нашенците в чужбина? Не процъфтяват ли всякакви мошеничества и измами?....Не е ли процеса на глобалност необратим? Можем ли ние да останем извън него? А парите, които ще ни дадат (обещани) като ни приемат?..?? ....И още, и още... Как тогава да се борим и да вярваме, че може да се постигне обрат...!?
Да! Такива евентуални въпроси ако се зададат - ще бъдат справедливи . Но ако само констатираме и цъкаме с език, без да правим нищо - нещата ще се влошават още повече. Така че, да видим причините за оптимизъм:
1)Процесите,довели западния свят до задънена улица получиха възможност за известно отлагане и притъпяване когато новите демокрации се вляха в света на пазарната икономика. Насищането на пазарите обаче изостри отново стари вражди и доведе до нови преразпределения на пазари и територии. Системата се видя принудена да засили и производство, и потребление (защото тя може да съществува само чрез това). Но старата изпитана рецепта този път не бе успешна поради новите условия. Започнаха мощни антиглобалистки движения, някои от които преминаха в престрелки и пожари. Важно обаче тук е да се разбере,че поради десетилетията продължила целенасочена пропаганда на системата към тези хора (на Запад) - те не могат да си имат доверие и да си помагат.Така тяхната съпротива срещу световната опасност ще се сведе до искания, които ще засегнат върха на айсберга,но не и неговата същност . Доколкото да излязат на демонстрация, или да се уговорят за атентат или пожар - ще могат да си сътрудничат, но ако трябват друг вид действия (не силови!) и те да са свързани С НАМИРАНЕ АЛТЕРНАТИВА на системата - антиглобалистите няма да знаят какво да правят, защото от баща на син и от майка на дъщеря ВСЯКО ПОКОЛЕНИЕ е било ПРОГРАМИРАНО към лоялност и уважение (по-скоро превъзнасяне) принципите на демокрацията. ТОВА ОБАЧЕ СА ПРИНЦИПИ НА ЛЪЖЕДЕМОКРАЦИЯТА, ИЗГОДНА ЗА СИСТЕМАТА! Последната утвърждава лицемерието, изнудването и страха като единствено общопризнати начини за взаимоотношения и в бизнеса и в личния живот, и това е втълпено ДОСТАТЪЧНО НАДЕЖДНО на тълпите.Те не знаят, че може да има ПРИЯТЕЛСТВО , вместо това знаят, че има ПАРТНЬОРСТВО. Те не познават ДОВЕРИЕТО, но вместо него познават ЛОЯЛНОСТТА. Тази лоялност е насочена задължително към шефа, към системата, но НЕ и към ближния. Ето защо на Запад не може да започне фатален за системата процес.

В демокрациите на държавите от доскорошния соцблок обаче не е така. Тук още са живи хората от по-стари поколения, които са запазили традициите, принципите и човешките си ценности, и тези хора ВСЕ ОЩЕ не възпитават младите поколения във вълчите закони на системата, а даже се опитват да смекчат (доколкото може )някои от вредните правила и взаимоотношения в нея. Рядко някоя баба в България би казала на внук ,примерно изправен срещу съперник в състезание - "Смачкай го!!! Разбий го!! Използвай всички средства защото ти си най-великия!!!...Той е нищо пред тебе!.."-и прочее наставления, които сме чували нееднократно в западни взаимоотношения.
Вместо това тя би му казала загрижено: "Внимавайте,чедо, да не се нараните..Пазете се и дано всичко мине добре..!", а на евентуално изпуснатата реплика - "- Бабо, а аз като видя, че той е по-бърз от мене мога да го спъна!", тя ще му каже: "А на тебе ако някой те спъне ще ти хареса ли? Не прави на друг това, което не искаш да ти направят на тебе..!"
Ето, виждаш в примера, колко диаметрално противоположно разсъждават преработеният и непрера- ботеният от системата индивид. (Обърни внимание на този пример).Старите хора биха приучвали към уважение и любов към труда и науките (вместо към подигравки и пренебрежение към всичко и запълване на времето с ненужни занимания и планове за първо по-малки, а после и все по-тежки престъпления), биха възпитавали в достойнство и справедливост (ВМЕСТО - В "ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА"!!!) .
Тези хора биха опазили вече произведеното и построено (вместо да заменят всичко само с ново, независимо от неговата стойност,безогледно и без да се мисли за последиците,нито за изхабените напразно материали!),биха опазвали природата, защото знаят, че нейните резерви не са неизчерпаеми, биха сътрудничили и помагали в различни области, внасяйки в тях опит и усет. Най-важно обаче от всичко е, че те биха научили младите на уважение към приятел, познат или към всеки честен и достоен човек. Разбира се, изброените тука качества и плюсове на старите поколения НЕ важат БЕЗУСЛОВНО и ВИНАГИ. Но когато са реални - те са заплаха за системата.

Неотдавна например,при поредно задълбочено световно проучване за опасностите, породени от промяната на климата и топенето на ледниците, американските представители заявяват, ЧЕ НЕ СА СЪГЛАСНИ МЕРКИТЕ за спасяване на Земята ДА БЪДАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ И ЗА ТЯХ. Защо ли? Защото ще им наруши или спре бизнеса!!!!!! Бизнесът е техният бог в действителност, а тези изображения по стените в църквите и пищните церемонии и обреди там - са само за парлама. Какво от това, че признаците за приближаващи катаклизми стават все по-страшни?... Ловки бизнесмени се ориентираха бързо в обстановката и направиха от тази тема касови високопечеливши филми. Може да видиш земетресение, може вулкан, а може и потоп - има за всякакъв вкус. При това можеш да избираш кой вулкан да съпреживееш - този в Помпей или някой по-съвременен... ..Виртуалната реалност и компютърните ефекти създават достатъчно възможност за силни усещания. И понеже има и екшън,и някой и друг голям актьор - всичко завършва с ......"оскари"(!). Няма никакво значение, че показаните сюжети НИ ОЧАКВАТ НАИСТИНА, а не на филм, и Земята ще претърпи огромни промени, а те ще пометат и оскари, и пари, и автори. Важно е само салоните да бъдат пълни.....
Обратно на тази философия - НЕПРЕРАБОТЕНИЯТ от системата би направил всичко възможно да се подобри положението, да се спре унищожението на природата, да се подходи с разум и чувство към земята. (Той всъщност изобщо не би допуснал да се стигне до омагьосания кръг "свръхпроизводство - свръхпотребление"). Затова с подобно възпитаване на идващите поколения ЩЕ СЕ СЪЗДАДЕ заплаха за системата, създала съвсем други "ценности"...
Така, с такива запазени хора, ние (българите) превъзхождаме Запада.
Друг пример от който може да изпитваш оптимизъм - ВЕЧЕ ИМА създадени компютърни игри без насилия и убийства, а образователната им насоченост, съчетана с интересно и увлекателно направени замисъл и изпълнение ще привлекат много от привържениците на досегашни вредни игри. Залог за успех е също предвиденото им разпространение по клубовете безплатно. Създатели на тези игри са ученици и студенти, което е категорична индикация, че въпреки непрекъснатите опити на системата да направи от новите поколения само безволеви и тъпи потребители, които само да произвеждат и купуват, без да се интересуват нито от книги, нито от усъвършенстване, нито от съдбата на други около тях, а само от собственото си преуспяване и парадиране с материални придобивки - на практика една ЗНАЧИТЕЛНА ЧАСТ от младите хора в България въпреки положените в тази посока усилия, се разграничава и се различава от налагания за тях масов удобен образ в медиите. Те учат и се усъвършенстват в различни области, постигат международни успехи и налагат нов имидж на името на България, принуждавайки световни величия и университети да признават качествата им. И ПРЕВЪЗХОДСТВОТО на човека от доскоро неизвестната държава, над западняка, независимо че последният е имал всички необходими условия и средства, а нашенецът - само частични. (и това е една сериозна причина за системата да зарази България със собствените си болести,да я разложи вътрешно и после да сложи ръка на ресурсите и богатствата в нея,отстранявайки така конкуренцията...).
                                                                                                             джар, продължава
Гласувай:
6
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 2206217
Постинги: 1603
Коментари: 3377
Гласове: 15378
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31