Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02 07:00 - Англо-саксонската мисия: интервю със свидетел
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 199 Коментари: 0 Гласове:
5 

                                                         image

Признавам, че попаднах случайно на този материал, публикуван преди години тук от друг колега. Това, което ме провокира да дам материала отново е твърде голямото съвпадение в събитията и героите, които ги движат. Ще дам фрапиращите текстове а вие можете да проследите целия текст тук: 

 https://projectavalon.net/lang/bg/anglo_saxon_mission_interview_transcript_bg.html

Аудио интервю със свидетел, записано през Януари 2010

Начало на интервюто

Бил Райан (БР): Бих искал да Ви благодаря, че се наемате да споделите тази изключително важна информация, както ми съобщихте в кратката си бележка. Нашата задача в Проект Камелот е именно да ви помогнем да стигнете до хората, които са достатъчно осъзнати, за да разберат, какво казвате, защо то е важно и да го съотнесат с информацията, с която те разполагат.

СВИДЕТЕЛ (С): Да, добре, информацията, която вече споделих с Вас, не смятам, че е потресаваща. Мисля, че това са неща, които вече много хора би трябвало да са разбрали, имайки предвид обема информация, който вече се намира на интернет.
Уникалното в моята информация е, че тя е от първа ръка и се дава безплатно на всички, които искат да я използват и да се информират. Струва ми се, че това е моята позиция по въпроса.
Що се отнася до мене, аз прекарах много време в армията, после заемах висока позиция в Лондонското Сити и в тези две институции се запознах отблизо с някои секретни факти и събития, предизвикани под прикритие и в интерес на група хора - не мога да кажа, че това е нация или обществена група, защото със сигурност не са - но със сигурност са затворена група, която следва тесни интереси, от които произтичат поредица събития.

Поглеждайки назад сега, ясно виждам, че действията им са напълно успешни. И чуствам, от моята позиция на човек, който знае някои неща, че времето на тези хора изтича.

Сроковете, за които ще разкажа, са ... наистина, всеки исторически период си има начало и край и тези хора много добре го знаят.

Времето, в което живеем сега, е критично, всички говорят за това. Наясно съм с това. Но информацията, която донесох, може да осветли някои едва очертаващи се въпроси.

Б: Сега, можете ли да опишете по-подробно тази група, за която говорите. Имат ли тези хора име, с което назовават себе си? Хората, които четат интервюто, биха ли могли да ги разпознаят, ако съпоставят информацията?

С: Аз самият се затруднявам да опиша тези хора. Аз ги наричам "бандата на братята", а също и "над-правителство". Мога да ги нарека и с други имена, някои обидни и те го заслужават. (смее се) Но мисля, че най-добрият начин, така че хората да получат правилна представа, е да се наричат "правителство над правителството", защото имено това е тяхната роля.

Б: Тук за англичаните ли говорите или за международната общност?

С: Срещата, за която ще разкажа, беше изцяло английска и някои от участниците бяха широко известни личности, които хората веднага биха разпознали. На читателите, които не са от Великобритания, ще им се наложи да си направят съответните проучвания. Но те са всенародно известни, някои от тях.

Б: Тези хора политици ли са? Или са от аристикратичната класа, така да се каже?

С: Да, има известен брой аристократи, някои от тях от много висока класа. На тази среща един от присъстващите беше висш политик. Двама други бяха на най-високи постове съответно в полицията и в армията. И двамата са от национална известност и двамата са съветници на настоящото правителство - в момента.

Б: И доколкото тук се появява политически елемент, то той и двете ли партии касае?

С: Не, тези висши политически елементи принадлежат към дясното крило, към Консервативната партия.

Б: Окей... За сведение на американската публика, това би било еквивалентно на Републиканците.

С: Да.

Б: Значи.... това е един вътрешен кръг от хора, който функционира подобно на тайното правителство в Америка - както мнозина амеркански читатели биха го разбрали. Вие говорите за политици зад сцената, които все още са много влиятелни, имат връзки с полицията, с армията. А имат ли връзки в американската армия?

С: Да.

Б: Добре...

С: Една важна военна фигура, която се е оттеглила, но служи като съветник в сегашното правителство.

Б: Добре... Дали имате сведения или сте дочули за някакво участие на църковните среди или Ватикана или някои други религии? Споменаваше ли се нещо по този въпрос в техните стратегически планове?

С: Не. Нищо такова, но аз зная, че Английската Църква, специално, има пръст във всичко, което се случва, абсолютно...

Б: И вие знаете за това, защото знаете за тесните връзки между високопоставени служители на църквата и тази група, която сте срещнали в Лондонското Сити?

С: Абсолютно. Няма нужда да гледате с лупа, за да го видите. То е съвсем явно.

Б. Окей. По същество това масонство ли е?

С: Напълно. Няма съмнение. Всеки минава през масонското сито, през масонския процес и след това се уреждат срещи.

Това е нещо, което хората трябва да разберат. Има много нива на Масонство. Повечето масони изобщо нищо не подозират, мислят, че си вършат работата и получават в замяна предимствата на "клуба". Но това се върши на много нива. Някои ги наричат "степени" или нещо такова. Но всъщност е въпрос на "Кой кой е". Тоест - на кого може да се гласува доверие, кой с кого да се запознае, кой има власт, кой се очаква да придобие още власт...

И тези хора се привличат едни други и се събират, защото те всички имат една кауза. Но тя не е точно масонската кауза, нали. Подобна е, но не е съвсем същата.

Б: Можете ли да обяните това по-ясно?

С: Ами мисля, че най-добре може да се обясни така: Масонството, както аз го виждам, е само превозно средство за тези хора. То им позволява да се съберат на едно място тайно, при затворени врати, да се опознаят, да се чустват сигурни и спокойни, че казаното на тези срещи си остава на тези срещи. Затова го има този масонски елемент, но накрая нещата отиват на съвсем друга плоскост като цяло.

Срещата, за която говоря, аз дори не смятам, че тези хора са от особено високо ниво - високо спрямо мен по онова време - но те обсъждаха неща, които вече бяха съгласувани, планирани и разпоредени. Те всъщност се бяха събрали, за да обменят информация, да проверят, как вървят нещата, и какво да се направи, за да върви всичко по план.

Б: Значи всичко вече е било решено на среща на по-високо ниво, това ли искате да кажете?

С: Това беше очевидно. От това, което чух, те не бяха хора, които взимат решения. Те бяха по-скоро изпълнителен отряд. Бяха хора, които трябваше да се събират от време на време, за да обсъдят, какво трябва да се направи, какво е направено и какво е трябвало да се направи. После те се разотиват и вършат, каквото им е наредено на тези срещи.

Б: Добре. И вие бяхте само на една среща, така ли?

С: Чиста случайност! Мислех, че това е редовно събрание за тримесечието, понеже видях имейла, на който имаше списък имена и моето беше сред тях. Но по това врем, поради високата позиция, която заемах в Ситито, мислех, че е в реда на нещата да бъда включен в списъка.

Когато отидох на събранието, съставът не беше същия като преди, което е доста необичайно, но не и учудващо. Аз се отзовах на това събрание , но то не беше това, което очаквах. Струва ми се, че бях поканен поради позицията, която заемах и защото те ме смятаха за един от тях.

Б: Значи Вие бяхте включен в списъка, понеже те вече Ви познаваха. Смятали са ви за вътрешен човек.

С: Абсолютно.. Да, те ме смятаха за свой човек. За изпълнител. Аз бях един от тези, които на своето ниво, изпълняваха разпоредбите.

С: Нищо подобно. Никой не взимаше бележки. Беше истинска среща при затворени врати, хората се надприказваха, някои държаха речи, изказваха мнения, повдигаха въпроси....

И междувременно описваха, както аз бих я нарекъл
"програмата", която бяха приели и която за тяхно разочарование не се изпълняваше. А също и какво е трябвало да се случи според тази програма, което, обаче, не се е случило и какви действия да се предприемат, за да се случи.

И тук ситуацията започна да става доста сюрреалистична - никога не бях попадал в подобна компания, сред хора, които да говорят по този начин.

Така, групата, която най-добре познавах, са хора, работещи в Ситито, те членуват в различни добре познати финансови съвети, някои от тях доста разнородни, но всички те принадлежат към една и съща организация. Това са хора, които не привличат вниманието, повечето хора не ги познават. Но аз ги познавам, познавам ги по физиономия, познавам ги и по име. Зная и с какво се занимават.

Изненадата дойде от другите хора, които присъстваха. Особено трима от тях. Имаше и други хора от подобен ранг, които не познавах, но трима от тях бяха особено важни.

С: Както споменах, аз бях твърде изненадан от броя на участниците. Дискусията се въртеше около някои събития, които тогава се случваха в света, така че сериозно бе засегнат въпросът за националната сигурност. Впрочем един от тези трима ключови участници държи този пост, в момента е на този пост.

Темата на деня тогава беше Ирак. Ирак беше в дневния ред, но изненадващо много се говореше и за Иран.И което ме учуди най-много, беше споменаването, откритото обсъждасне - и това са хора, които си говорят съвсем спокойно, без да спорят или викат - спокойното обсъждане на Израел, който не желаел да нападне и да подтикне Иран към въоръжени действия. Това вече ме накара да усетя студени тръпки.

И изглеждаше, че израелското правителство беше обвързано с това, което се случва и имаше роля, която се диктуваше извън Израел. Една година по-късно, Израел нападна бази на Хезбула в Ливан, които бяха поддържани от Иран.

И следващото нещо, което се обсъждаше и за което си спомням много ясно беше нежеланието на Япония да създаде хаос във финансовия сектор на Китай.

Аз наистина не можех да разбера защо говореха за това и защо беше важно.Можах само да разбера, че изглежда японското правителство или онези в Япония имат нареждане да направят нещо, което трябва да спре или да забави Китай да стане финансова сила.

Беше споменато,че Китай отбелязва твърде бърз растеж и че главният печеливш от този растеж е китайската ария, която се модернизира главно с парите, които идват от световния пазар.

И тук вече,....и аз не мога да остана безразличен, Бил, когато говоря за това, защото си спомням, че в този момент започнах да се чуствам много зле и уплашен, слушайки за какво се говори.

По време на Ирано-Иракската война, Ирак получаваше подкрепа главно от Запада. И разбира се, към Запада можем да включим и Израел, така че вероятността Ирак да са получили оръжие, което не са произвели сами, е изключително малка.

Другата страна на монетата е Иран. Иран винаги е получавал подкрепа от Китай и по-късно от руснаците, и от някои други страни. Военният пазар е доста отворен, така че тук можем да включим даже французите, които твърде свободно изнасят оръжия, където могат.

Б: Да.

С: Даже в нарушение на международни конвенции. Но тук се отива по-далече.Тук говорим за страна, която доста добре се използва от друга страна по време на революционния процес - като тя се възприема от западните държави като враг, а също и от държавите в Персийския Залив.

Б: Имате предвид Иран използван от Китай?

С: Да, от Китай.Те, разбира се, взаимно се използват. Икономиката на Китай се развива експлозивно. Не зная, дали е стигнала връхната си точка или не, но тук не говорим за това. Но като се има предвид количеството и нивото на техническа експертиза, която Иран получава от Китайската военна индустрия - изглежда недопустимо в този пакет да не са били включени и ядрени оръжия. Дали те са под пряк контрол на Иранската Революционна гвардия или се управляват съвместно от Иран и Китай, можем само да гадаем.

Но да се върнем на това, което казах преди, че на това събрание, беше напълно прието - и то съвсем ясно - че Иран ИМА такива оръжия, дори не се спомена за друга алтернатива.

Б: Разбирам. И това, което искахте да засегнете, е как това сътрудничество между Иран и Китай ще бъде използвано като начин да се засегне Китай - тъй като Китай е главната цел, нали така?

С: Да, така е. Китай е главния прицел някъде от 70-те години насам, поне - и отново, тази информация идва чрез посредници, така че не мога да ви дам доказателства от първа ръка - но със сигурност винаги е бил Китай. Винаги е бил Китай, Китай е голямата цел в този план.

Б: И ако мотивацията за това е да се примами Китай към военни действия, то с каква цел?

С: Китай тогава се очаква да се включи в подкрепа на Иран, много бързо. Става въпрос за т.н. "Път към Йерусалим". Не е за учудване, че Китай си имат свой собствен Път към Йерусалим, така да се каже, понеже там е, където се намира петролът - тяхната артерия - и там тяхната сила може да се уголеми много повече, откокото е сега.

Б: На мен не ми стана ясно какво имате предвид под Йерусалим. Това метафора ли беше, говорейки за Иран??

С: Да, беше метафора. Въпреки че преди не съм ви споменавал, те горворят за "пътя към Ерусалим" като нещо обичайно. Хора като Б. Натаняху го използват много. Обама го е споменавал. Китайският президент също, мисля. Ху Жинтау се казва той. Те всъщност използват тази метафора.

С: Добре, значи както казвате, има дългосрочен план, който е очертан преди много време, и той е, така да се сложат фигурите на световната сцена, че да избухне война с Китай. Това е, което казвате.

С: Да в общи линии. Правилно сте схванал. Това са серия от събития и много от тях вече са станали. И отново подчертавам дебело, че сроковете тук са от изключително значение.

Б: Какво вече се е случило, какво има още да стане и какъв е евентуалният изход, който те очакват?

С: Ами планът е така да се подпали фитила на Близкия Изток, че досегашният конфликт ще изглежда като детска игра.
Ще се използват ядрени оръжия и, отново, това ще е с цел да се въдвори атмосфера на страх и хаос не само на Запад, но и в целия свят и да се установи, както споменах, тоталитарно Западно правителство, но за да стане това, Китай трябва да се отстрани, политически и социално.

Б: Тоест те удрят с един куршум два заека. Ще използват ситуацията. за да създадат Световно правителство, както мнозина го наричат на Интернет, но то няма да включва Китай. Говорите за Западна коалиция срещу тази нова заплаха.

Б: Добре. Нека се върнем на това, което говорехме преди минута, за един куршум - два заека. Едната цел тук е да се създаде коалиция от западни страни с тоталитарно кризисно управление със засилен контрол. И другата цел е да се подпали тази война, която ще предизвика тотален хаос и навярно огромен брой хора да загинат.

С: Да

Б: Китайския народ? Или всички хора на планетата? Да не би това да е част от плана за намаляване на населението на Земята? Какво точно казаха?

С: Ами говореше се за използване на биологични агенти, подобни на грип, които ще се разпространят светкавично. На тази среща специално не беше споменато, но аз зная от други източници, че тези вируси ще атакуват генетично избирателно, не всички. Как точно ще се постигне това,... не зная, аз не съм специалист по генетика. Мога само да допусна, че по някакв начин ще са свързани с ДНК.

Б: Мда...

С: И различията в ДНК. Тези разлики са идентифицирани и вирусите могат да се разработят така, че да убиват хора и то доста бързо.

Б: И значи твърдите, че вирусите са генетично насочени, така ли да разбирам?

С: Да.

Б: Генетично атакуващи определени раси или още по-специфично ?

С: Раси, определени раси. Говорят за изтребване на една цяла част от човечеството, генетично.

Б: Наистина ли? Това споменаха ли го на тази среща?

С: Не точно така. Това са мои думи, но беше споменато, това е, което си спомням и интерпретирам.

Б: ОК

С: Определено имаше такива внушения.

Б: Става дума за това, Китай да бъде отстранен от играта, понеже е една неудобно голяма група, която не се вписва в глобалния план или целта е да се използва това като претекст да се разреди цялото население на планетата, включително и в западните страни.

С: Да, това е добър въпрос и доколкото аз мога да видя, е хипотетичен. Отново, не мога точно да отговоря, но моето лично мнение е, че определено става дума за намаляване на населението, за да се смали до контролируемо за световното правителство число, иначе не биха постигнали контрола, който искат.
Буквално ми се гади да говоря за това сега, наистина. Ужасно противно е, че те биха стигнали дотам, че да извършат такова нещо, че даже се е говорило за такова нещо. Ще намалят населението до ниво, което те смятат за управляемо.

Б: Можете ли да посочите някаква по-конкретна цифра, проценти или каквото и да е?

С: Да, говорят за наполовина.

Б: Сериозно? Това са много хора.

С: Да , така е.

Б: Така...Това значи повече отколкото са китайците, което отговаря на въпроса ми

С: Да речем при ядрен конфликт - а такъв ще има в ограничени рамки - ще се стигне до примирие. За това се спомена. Те очакват бързо примирие, но не и преди да са избити вече милиони, принципно в Близкия Изток.

Така че говорим навярно за Израел, Населението на Израел да се принесе в жертва. Също страни като Сирия, Ливан, може би Ирак, Определено Иран, нали разбирате, градовете и атомните централи и т.н. И после примирие преди да пламне напълно.

Б: Примире...? Извинете, прекъснах ви, продължете...

С: Прилича на някаква игра на покер, където вече знаят какви са картите. Те знаят какво ще се случи. Те са сигурни, че сценарият им ще успее и че ще завърши с примирие. И тъй, ще имаме примирие и точно по време на това примирие нещата ще започнат да се случват...

Б: Знаете ли как точно?

С: Да, това е моментът, когато ще се пуснат в действие биологични оръжия

Б: Ооо...

С: Тогава ще се създадат условия за използване на биологични оръжия. Можете да си представите света в този момент, след ядрена война, или даже ограничен ядрен конфликт, в хаос, финансов колапс, навсякъде идват на власт тоталитарни режими.

Б: И разрушена инфраструктура...

Б: Хората ще живеят в тотален страх и паника - това ще последва. И това влиза в сценария... и за това беше говорено и аз мога да вляза в детайли, затова, как хората ще станат напълно контролируеми и никой няма да смее да се опълчи, понеже сигурността на всеки ще е в ръцете на онези, които най-добре могат да я защитят.
И в тази хаотична обстановка след ядрен конфликт ще бъдат пуснати биологичните оръжия, така че няма да има нито структура, нито предпазна система, която да противостои на това биологично изтребване.
И тук трябва да се спомене за онези, които не са наясно, че биологичните оръжия са точно толкова ефективни, както и ядрените, просто отнемат малко повече време - това е всичко.

Б: Да, така е. Кажете ми сега, това разпространение на биологични оръжия след примирието тайно ли ще бъде, като например хората започват да се разбволяват масово и никой не знае как и откъде, или това е открито използване на оръжие?

С: Не мисля, че ще е открито, защото китайците ще се разболеят от грип! Значи, ще има световна грипна епидемия и някои страни като Китай - понеже за Китай стана дума - ще бъдат засегнати най-много.

Б: Аха. Ако вие бяхте китайски военнокомандващ, какво бихте предприели в такав ситуация? Навярно бихте отвърнали на удара.

С: Мисля, че трябва да се разглежда ситуацията на етапи. Значи, говорим за един вид конвенционална война, която в последствие налага използването на ядрени оръжия или от Китай, или от Иран.

Б: Аха...

С: По-вероятно е да е Иран, да не отиваме по-далече. После говорим за размяна на удари и след това за примирие, преди да се стигне до нещо, което вече излиза извън рамките на определен географски район.

Б: Как точно изглежда тази ситуация? Глобална ли е? Например, ядрени оръжия на американска територия, в Европа и т.н.?
С: Не, световна ядрена война не се споменаваше.

Б: Добре.

С: Беше чисто географски Близкия Изток.

Б: Окей, значи някои хора биха нарекли това Армагедон, войната от пророчествата.

С: Да това е вярно. Тези, които следят тези теми, знаят, че ще дойде време да се случат тези неща. Но може би не по начина, който са очаквали. Защото не знам как да го кажа по-ясно - хората ще бъдат поставени в ситуация на такава паника и страх, че сами ще пожелаят силно управление навсякъде.
То няма да се нарича тоталитарно правителство, ще бъдат военни правителства редом с цивилните, но последните ще са про форма. Армията ще дирижира положението, както сега генерал управлява в Афганистан, а преди това в Ирак. Главнокомандващият на войската завзема сцената.
Така че представете си подобно положение, където имаме военно правителство, което командва и така наречено избрано правителство почти в оставка. Военното правителство ще осигурява сигурността на хората в тези страни , които тепърва ще бъдат засегнати от този геноцид.

Б: Добре, а какви са сроковете за тези събития?

С: Доколкото знам... 18 месеца. Определено преди 2012.

Б: Окей....

С: Или около 2012, някъде по това време.

Б: Тук някои от читателите биха си задали въпроса: добре, този план е обсъждан през 2005. Как можем да знаем, дали е още в действие, дали пък нещата не са взели друг обрат, дали не са го загърбили или да са направили остър завой? Какво Ви кара да сте убеден, че планът е още актуален?

С: Поради събитията, кото се случиха през 2005. Мисля. че това е най-адекватния начин да се тълкуват. Финансовият колапс вече се случи. Всъщност изобщо не беше колапс. Беше централизация на финансовата власт. Ето това се случи. Поне със сигурност в САЩ.Абсолютно сигурно и в Обединеното Кралство. Също така и в Германия и Франция. Така че всички основни играчи в Западния свят централизираха финансовите си авоари.

Б: Искате да кажете, че всички тези неща са част от плана?

С: Да, точно. А също така и всички останали подготвителни мерки за този конфликт.

Б: Какво например, за какво намеквате?

С: Например, говорим за важни фигури, които излизат на сцената. Нека дадем тук един пример, мнозинството англичани нямат и представа, че охранител-ните фирми държат на щат някъде около 500000 души, цифра доста по-голяма от числеността на армията. Британската армия е много по-малобройна, тя наброява само няколко стотин хиляди. Става дума за половин милион души, работещи като частна охрана.
Е, до 2005 г за това нямаше никакви ограничения и изисквания. Нямаше лицензиран тренинг, нямаше критерии. А зад кулисите съществуваше Указът за частната охрана от 2001г - това е нещо, което хората трябва да узнаят, особено живеещите във Великобритания.
Този указ постановява, че всеки, който работи за частна охранителна фирма, трябва да премине през определено обучение. Изисква се също да бъдат криминално проверени. Има известен резон в това, разбира се.
При тези полицейски проверки всичко излиза наяве. Не става дума само дали си регистриран като криминален престъпник. Повярвайте, при тези полицейски проверки се стига много по-далече.
И след това има тренинг. Обучението е главно, как да се овладява конфликт: какво да се прави, как да се контролира. И впоследствие биват обучени, как да прилагат сила, контролирано. От там се тръгва.

Б: Следователно Вие говорите за овладяване на гражданско неподчинение и прочее.
С: Точно така. Вземете за пример протестите от 2003 г, след нападението на Ирак, които се състояха тук във Великобритания и в Западна Европа, а също и в САЩ, но най-вече в Западна Европа. Беше почти масово въстание против нападението на Ирак. Това няма да се допусне повторно. Никога.
Но хората от този бизнес трябва да имат законно основание и понеже те ще защитават имущество, те все още ще са в правото си да си вършат работата. И даже сега в момента Асоциацията на частния охранителен бизнес търси да получи още повече правомощия, освен тези, които вече получи. Те вече бяха опълномощени да оперират легално в цивилни ситуации, сега се стремят да получат полицейски права.

И не е само частния охранителен бизнес, тук влизат и т.н. цивилни обществени служители, като служителите по обществените паркинги, кварталните патрули към полицията и прочее, получават права, които са несъразмерно големи спрямо техните отговорности. Говорим за право на арест, право за задържане и прочее в този дух. и това ще стане.Гласувай:
5
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 2177890
Постинги: 1591
Коментари: 3341
Гласове: 15273
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930