Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2012 05:26 - Колко вида е проституцията???
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 11829 Коментари: 27 Гласове:
26

Последна промяна: 14.03.2012 03:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Само два вида е:  ПЪТНА И ПОЛИТИЧЕСКА
Първата -  Магистралната, служи за задоволяване на физическите желания (похот!) и съответно можеш да си  заплатиш за услугата.  Да си направиш кефа! Като се надяваш, че  плътското удоволствие ще е само за теб, без да те уязви и унижи. Или поне, както се казва - щом е със съгласието на двамата:)

За  втората - политическата проституция - можеш да мечтаеш, да гласуваш и да се надяваш, че все някога някой от  мафията ще помисли i за теб като за човек! Тук правилата са сериозни - като в мафията" влизаш и излизане няма! Мълчиш и изпълняваш! Защото, ако не изпълниш нареждането, няма гаранция, че ще се прибереш от път (daли няма да ти гръмнат я колата, я вилата, че и друго нещо). Тук не се гласува и не се изявяват желания. Само се изпълняват. Удоволствието (кефа) е само за мафиотите - народа да го духа яко, яко!

Примери могат да се дадат много, а и вие можете да се досетите колко такива представители от двата вида в нашето публично пространство познавате :)))

Това важи и за  бившата евродепутатка, черветата снаха  Меглена Кунева, която официално си смени партньора за политически секс.  Дано наивниците не се хванат на това хоро, което ще е още по-лошо от това на Бойко!!!
Можем да благодарим на политическите проститутки и за това,  че по много показатели сме на първо място  в Европа по :

- Най- високи цени на яйцата!
- Най - висока цена на тока!
- Най - високи цени на водата!

Стигнахме европейците  по  цени и на повечето стоки от първа необходимост!!!
Но държим и още един рекорд, засега само европейски:  по най-ниски доходи !!!
Нищо чудно след време да станем и световни рекордьори, както са я подкарали днешните политически метреси.

А тази бъдеща мераклийка за политически секс, бивш баш спец по потребителските проблеми (евродепутат на годината), така оправи потребителските ни проблеми през времето, докато беше най-голямата шефка в Европарламента, че у нас никой нищо ни чу, ни видя, ни разбра. Има ли едно нещо, което да поевтиня?
Сега имаме еврокомисар по бедствията - да каже тази  мадама: по-голямо бедствие от живота на българина има ли в Евросъюза?!
Какво направи госпожата след потопа в с. Бисер - дойде,  видя и установи: бедствието не е по стандартите на ЕС и нейното ведомство не може да отпусне помощ! Да, но ние можем да плащаме членски внос  - ега ти цинизъма!!!

 Но пари за магистрали нали има? Бат Бойко знае, че у нас магистралните проститутки първи ще започнат да ползват новите луксозни крайпътни мотели и хотели по новите магистрали. Ако иска, тук можем да поставим нов световен рекорд? Ще попитате: как? Със Закон проституцията се признава и веднага парите излизат на светло - въвежда се  и ДДС на всички видове секс услуги!!! Няма само магистрални такси  да събираме де,  че то приходът   след е..ането, обложено с ДДС може да  е къде-къде по-голям... Първи ще въведем ново приходно перо в бюджета! Току виж това помогне секс туризма  да направи България  по-богата и от Швейцария!

Тръгнал Дянков да обещава, че ДДС-то ще намалява! Виж какви светли перспективи има на хоризонта, а той отсега бие отбой: къде ще оставим келепира, пари и пак пари ще потекът, бе господинчо??

Има едно правило при бизнеса със секса ,което трябва да важи и за политическия:
Нов бърдак със стари курви не се прави!!!

За да е кеф и за двамата партньори, избиратели и политически проститутки, нужна е подмяна на курвите в Кабарето (Парламента), защото казано е:
нов бардак със стари к...и не се прави :)))


Тагове:   проституция,   видове,


Гласувай:
27
1Следващ постинг
Предишен постинг

1. zabavnata - Направете нов опит
12.03.2012 06:29
да обидите Кунева! Този е неуспешен. Познавате ли тази жена? Щом Вашите вкусове за жените се ограничават на ниво магистрална, платена любов горко Ви. Може да си останете завинаги само с нея. За другата трябва интелект, какъвто явно Ви липсва. Нима допускате, че хората трябва да изпълняват нечии безумни прищевки, да бъдат употребени по начин който Вие одобрявате? Не, драги! Дори не заслужавате отговор за комплексарщината си. Насила не можете да задържите нито любовта, нито политически репресираните си метреси!
цитирай
2. bojo12345 - Благодаря за коментара!
12.03.2012 07:32
Вие каква хубаво сте видяли от червената снаха ,която се качи ката Бойко на царската ракета носител?Хубави приказки за светло бъдеще ли Ви топлят?
Още ни държи влага от 800 те дни на царчето!
Те и поповете казват ,ч в рая е най-добре , но за умрелите , защото още никой не се е върнал от там за да ни каже!
цитирай
3. zabavnata - bojo12345
12.03.2012 10:33
Царската партия отдавна вече не е това, което беше. Вярвам, че г-н Сакскобурготски е човек с огромен опит и авторитет не само у нас, но и в целия свят. За съжаление част от хората около него с подмазвачески средства се домогнаха до доверието му и естествено не го оправдаха. ЕКИПНОСТТА липсваше. Когато човек прави първите си крачки в политиката трябва да направи своя избор - ХОРАТА или "РЪКОВОДСТВАТА". Тези, които заложиха на второто се домогнаха до удобни службички, а някои усвоиха къде с честни, къде с нечестни средства и приоми лични облаги и парички.
Кунева избра да излезе от партийната рамка и да направи модерна формация, която да работи за ХОРАТА. Тук виждам ЧУВАЕМОСТ и желание за ПРОМЯНА. Ето защо аз и вярвам. Не е сериозно от Ваша страна да я петните само защото е снаха на другаря Пръмов. След като в нейно лице виждам качествен политик, общественоангажирана личност и ясна програма защо да не я подкрепя.
Бъдещето е на ЛИЧНОСТИТЕ, които знаят и могат. Тя МОЖЕ!
цитирай
4. анонимен - zabavnata,
12.03.2012 10:53
съветвам ви да прочетете тези три постинга...

http://toross.blog.bg/politika/2011/06/06/meglena-kuneva-prymova-kato-gena-abisinkata-gena-uruspiiata.760607


http://toross.blog.bg/politika/2011/06/26/meglena-kuneva-prymova-targetyt-na-bkp-i-ds-ili-nepobedimoto.772149


http://toross.blog.bg/politika/2011/06/17/meglena-kuneva-prymova-i-gabonskata-afera-ds-pari-plaj-slync.767028


Да, Тя наистина може....
цитирай
5. bojo12345 - Тя можа ....
12.03.2012 10:54
Като главен преговарящ за АЕЦ Белене да защити нашите интереси така че само четери реактороа ни затвориха.Говореше много и против партиите и каквото ида иска да създаде ,гражданска , селска или друга инициатива или двежение си е партия.Осребри раболипието си пред ЕС и с поведението си за АЕЦ-а.Днес в продължение на само три години ще получава като бивша евкомисарка 85% от тлъстата си заплатка!Това е поведение по нашенски меко казано е ренегатство!
Можеш да си мечтаеш, че тя може да промени нещо , но по - сигорното е че отново иска да си пълни гушката!То при пороците е трудно само първия път - след това
спиране няма , както е и при двата вида проституция!!
Но не съм първия нито последния който ще и каже истината в очите що за политичиска проститутка е !!!
цитирай
6. bojo12345 - На 4 :thegeatcollection -Благодаря за допълнението ....
12.03.2012 11:08
Още миналата година Христо я обрисува сполучливо,но от тогава мина време .
Аз искам само да напомня на бъдещите избиратели, що за политически келемета ще се юрнат да се докопат до кокала.Трябва да им покажем знака СТОП!
цитирай
7. анонимен - bojo12345
12.03.2012 11:29
Лошото е, че паметта ни е къса. Много къса. И повече вярваме на думи, отколкото на дела.....
цитирай
8. hristo27 - За обикновения електрат вече не е ...
12.03.2012 12:14
За обикновения електрат вече не е толкова важно кой от къде се е отцепил, кой при кого е отишъл. Защото повече от 22 години след като едни /по-точно ВСИЧКИ/ си отиват от управлението, следва един и същи политически цинизъм - "Ние поемаме цялата плитическа отговорност." За разлика от личната отговорност, която поемат труженичките от магистралата!
цитирай
9. kass - bojo12345
12.03.2012 12:20
Не бързай... когато дойдат изборите, Кунева може да ти се види като девица пред останалите кандидати...
цитирай
10. bojo12345 - На 7: Благодаря ти за седмия коментар
12.03.2012 12:29
Не е ли вече време тази памет да просветне.22 г . стигат!!!
цитирай
11. bojo12345 - На 8: hristo27-Дано електората се пробуди!
12.03.2012 12:36
Христо , на магистралата риска е и за двамата (може да те полязят най- малко дамски буби) ,но знаеш с колко ти олеква портфейла слес сеанса!!!
Но след тези няколко политически сеанса( Седесарски ,Царски и Пожарникарски) през последните 22 г. от ден на ден не му се вежда края на безпаричието- от голямо на по- голямо и най- голямо!!!
цитирай
12. bojo12345 - На 9:kaas- дали е девица или....магарица?
12.03.2012 12:41
Не ме вълнува много!Ако я срещна на магистралата може и да не я забележа!
Но както се казва ,за всеки влак си има пътници!
От много години не се качвав на влак с купета от втора класа.Нейният е с едновремешните третокласни купета!!!
цитирай
13. bven - Mnogo sa politici 3-to pokolenie komunisti!
12.03.2012 13:49
Ne e samo edin(edna) ...
Dali ste nauchim vsochko!
цитирай
14. bojo12345 - На 13:bven Тази истина ....
12.03.2012 14:25
За третото поколение , внуците е внучките на активните борци е попадение .
Каква е оная дето се гордее ,че е внучка на партизанит от отряда "Чавдар", седнала на стария стол на новия президент? С какъв политически морал се изцепи по телевизията ?Колко километри път ще се построи от нея не е ясно,но краймагистрални капани за специални услуги ще има посроени бол!Нали там ще е келепира - пари да прибира!!!
Но в политиката ни, политическите фусти са много по- малко то мъжките проститутки!!!
Не знам вече на кой господ се моли Яне Янев??
цитирай
15. bven - Не искам да започвам спор по полит.теми, но
12.03.2012 16:47
много са мъжете и жените с нисък морал (както искате го наречете) в нашия политически хоризонт. Този апел е една камбана за мен - всеки да внимава какво и кой говори, защото всеки е потърпевш от политическата проституция. Не е само Кунева, така че няма защо да си играем на словесна еквилибристика.
Видя се политиците до сега какво направиха за себе си и какво не направиха за Родина и Народ!!!
Личните симпатии нямат място, когато говорим за облагодетелстване в особено големи ,престъпно големи размери - доходи, заплати, премии, прикрити сделки и липса на всякакъв Морал!
Истината трябва да се казва и да се гледа в очите ( с глава в пясъка се получава отново секс рисунка).
Поздрави за постинга!

Ето и малко факти:
Не влиза в омайването на електората и чисто бакалските сметки, които си направи Кунева-Пръмова, та да осигури живота на децата и внуците си. С напускането поста на еврокоми -сар „моралната” Меги получи 20 000 евро за „преустройване”, 322 540 евро като „преходни плащания” и за капак 25 534 евро годишна пенсия..
цитирай
16. bojo12345 - На 15 : bven -Нека осмислим и въпроса и отговора!
12.03.2012 18:41
За нащия обикновен данъкоплатец тези цифри за доходите й са с космически измерения.Но те пак са за сметка на потърпевшите , членския внос в ЕС е за сметка на
всички нас.Но си имаме една поговорка : "Храни куче да те лай"
Какво иска Кунева - Пръмова се знай- Пари ми дай, пари ми дай, само това и е в главата , за други мисли едва ли има место!!!
цитирай
17. анонимен - fi-malnite sustetsva se deliat na:
12.03.2012 20:45
prosti putki

prostitutki i

prosto, putki

ostanaloto sme nie ehba4te!

da me izviniavat tez det ne sa liuskali klona na bai ribar ot snimkata
цитирай
18. penchoan - Няма да се отвори парашута на чер...
12.03.2012 23:25
Няма да се отвори парашута на червената снаха Кунева. Тя няма морални качества за политик, да не говорим за нейната лакомия, щом стане въпрос за пари.
цитирай
19. mileidi46 - Факта, че се коментират мъртви п...
12.03.2012 23:57
Факта ,че се коментират мъртви политически имплантанти,говоря за всички ,които от 22 години ИГРАЯТ на политическата сцена един и същи сапунен сериал,говори от само себе си,че българина иска продължение..т.е.ХАРЕСВА СИ главните герои..!!!
Ами хак да са му!! Защо тогава мърмори!! Нали това иска,това получава!!!
Те са всички там -пред очите му!!Нямам думи...
цитирай
20. bojo12345 - На 18 :penchoan -Благодаря за компетентното мнение...
13.03.2012 02:15
Не само този парашут ,но и такива парашути , които вече 22г- са на топло в Парламента - Доган , Костов , а сега и Гоцето се готви да се приземи онтоново
и той на общата трапеза (те червените бабички си го обичкат).
Трявва нов избирателен закон, два мандата и вън , стига с тая "професия" народен
представител!!!
цитирай
21. bojo12345 - На 19: mileidi46-Де да бяха мъртви , приятелко....
13.03.2012 02:27
Точно обратното , те си живеят ,угояват си се , получават се бонусчетата , нагласили са си закона да са несменяеми!!!Сменят си се един и същи вид алчни келемета , само имената на партиите им са различни.
Но и при Костов и при Царя, видя ,народа търпя , търпя докато му прекипя!
Това го очаква и пожарникаря!
Един път , два пъти , а сега и три пъти сгреши - дано следващия път вземе ,че
направи правилния избор!!!
цитирай
22. sibillav - Правилно!
10.04.2012 09:21
И тая, политическата проституция е по-страшната, защото засяга достойнството на цял един народ. И не само че имаме най-скъпите цени по принцип, а и зададе ли се празник става още по-зле. Навсякъде по света свалят цените за празниците, да може и най-бедния да празнува, само тук хвърчат. В Ирландия например не плащат вода. А тук плащаме скъпо и прескъпо и за въздуха, който дишаме!
Поздрави за постинга!
цитирай
23. apostapostoloff - Като нещо не ви харесва тук,
18.04.2012 14:28
емигрирайте в Куба. Защото с това блогче нищо, ама НИЩИЧКО няма да промените.
цитирай
24. penchoan - Ако политиката се решаваше с изб...
18.04.2012 18:40
Ако политиката се решаваше с избори, щяха да ги забранят. Не се надявайте, че с избори и промяна в избирателния закон може да се събори мафията. Ако хората не променят мисленето си, ако не отхвърлят всички партии, нещата няма да се променят.
Не са много политиците с нисък морал - всички днес са такива. Защото системата беше създадена от Андрей Луканов, който каза: "Не трябва да допускаме случайни хора да влязат в парламента." После неговия ученик Иван Костов каза същите думи. Системата беше задействана и тествана успешно. Кандидатите на избираеми места са с проверено и доказано комунистическо потекло, с доказана потомствена принадлежност към Държавна сигурност. В миналия парламент имаше двама-трима честни политици, но в сегашния няма нито един.
цитирай
25. bojo12345 - На 23:apostapostoloff-защо мислиш...
22.04.2012 09:01
че не могат да променят мисленето си хората ?
Мислиш, вземаш решение и действаш!
цитирай
26. bojo12345 - На 24:penchoan-За сега друг начин няма...
22.04.2012 09:09
Но какво стата гогато се гласува с партийни листи и мажоритарни кандидати- смесената система.Някой баш кандидати водачи на листи се провалиха в мажоритарните си райони.
Ако системата е само мажоритарна , за кой да е мажоритарен кандидат мога да му се снемат данните за миналото по интернет.
Пътища има ,но бариерите които ги слагат днешните "народни избранници"-
партийни келемета , трябва да се вдигнат.
цитирай
27. shtaparov - Още:
21.08.2012 12:05
Допускам,че има и трети вид- икономическа. Също: официална и неофициална.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 2167639
Постинги: 1587
Коментари: 3331
Гласове: 15236
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930