Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2011 09:49 - Избори ли?
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 4102 Коментари: 6 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  ТРЕТИ МАРТ, ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
  /радость и печаль/
копие от :
planinitenabulgaria


Този радостен повод винаги става причина за тъжна равносметка: Свободни ли сме след Освобождението си,каква свобода получихме тогава и каква свобода имаме днес,каква свобода заслужаваме,зашитаваме ли свободата си.Гьоте казва „Живот и свобода добива само този,който смело ги завоюва всеки ден в борба!”.Така ли правим и ние от 1878 г.насам и особено в последните 20 години,когато под маската на демокрацията България бе мутризирана.

Един трагичен инцидент с наш „духовен наставник”,споменаван по медиите по-често отколкото „Господи помилуй!” по време на богослужение, даван за пример предимно на подрастващите, взе, че стана в навечерието на празника,на 2.03.т.г. Злополуката с този наш духовен извисител направо ме разби. А ето и хронологията й:

Управляващият фондация „Епсилон”,която има регистрация в съда за извършване на дейност: „Да съдейства за духовното и интелектуално развитие на българина и за изграждането му като пълноценна и духовно извисена личност”, Йосиф Йосифов от Сливен, известен като Йоско, живущ в кв.Бояна в резултат на ПТП си спука ребро. Докато му зарастне пукнатият участък от реброто има опастност фондацията да снижи без неговите ценни указания работата си в духовно-интелектуалната сфера и ние да се забавим в стремежа си към още по-пълноценни духовно-извисени личности, накъдето сме се втурнали като шемети.  Дано по-скоро да започне Йоско отново с примери от живота си да ни вдъхновява и възвисява духовно и интелектуално според целите на фондацията, която той напътства.

В деня на празника – нови емоции. Бащата на нацията, главнокомандващият войската ни и глава на Октопода, агент Гоце взе да ни поучава по повод на Освобждението ни. Агент Гоце, връзката между КГБ и ДС, бащицата, закрилникът на големите престъпници, специалистът по енергетика в раздел ядрена и руски петролопроводи през България, човекът,който умело дърпа конците на съдебната система, която го спонсорира чрез парите на престъпниците, с които те откупуват свободата си,произнася приветствено-поучително слово по този повод. Това ли е най-подходящата личност за този светъл празник?А човек от неговото обкръжение и вероятно също негов спонсор чрез върховните магистрати, управляващият фондация „Епсилон” пък ще ни възвисява духовно. Възможно ли е по-объркана държава от нашата да я има някъде по света?

Аз съм убеден, че известният разследващ журналист в областта на правото, Димитър Златков,ще разкрие причините за толерирането от върховните магистрати на автоджигита с бронираната машина, довели до убийството на тези двама млади хора и осакатяването на още двама. Те са в София, далеч от семействата си и работят тук, защото вече поминък в провинцията почти няма. Аз обаче имам мнение кой е виновен за нещастието на тези четири семейства и го казвам в аванс. Блогът е средство за изразяване на лично мнение:

Виновни за убийството на тези двама млади хора и за осакатяването на другите двама са въховните ни съдии!  Защото:

Духовният баща на фондацията „Епсилон” им е пределно познат. Те много добре знаят с какво се занимава той, макар да са го маскирали с тази негова фондация, за да я ползва за параван. От друга страна всичките му наказателни дела в съда са докарани от тях до ниво „висящи”. Това е станало вероятно след намеса на президентски правен съветник,дръпнал конеца на подвластния му съдия от върховния съд. Има си тарифа, плаща се, получаваш свободата си, а с нея - и правото да извършваш нови престъпления. Така с парите си от престъпна дейност получаваш имунинет. Веднаж издължил се към съда,престъпни- кът повече проблеми с него няма. Съдебната практика в тази област, за която се твърди, че носи повече от милиард лева за разпределение в съдебната система годишно е позната. Говорих със съдебен мафиот,обикалящ съдилищата по страната за това „перо”, а сега за съдебната практика спрямо големите престъпници, които държат и въртят големи пари. Ще разгледам по подробно делото ”Опицвет”, влязло в педагогическия репертар на преподавателите по право. Преди него имаше едно доста по-сложно, ”Химко”, с което Илия Павлов ограби химическия завод във Враца. Едва ли обаче той се нагуши с толкова пари, колкото ВКС по времето на Иван Григоров от казуса „Опицвет”. Това сигурно е най-тлъстото дело на всички времена в историята на България от 1878 г.насам.

По времето на бать Бойко като главен секретар имаше съвместна проработка с европейски страни,  за издирване на производители на амфетамин у нас, който от тук тръгваше за пазарите в Западна Европа. Ясно бе,че амфетаминът се произвежда у нас, но къде? След година издирвателни действия на МВР производителите бяха локализирани в Софийски окръг. Кръгът се стесни, насочиха се към с.Опицвет и тогава настъпи най-важният елемент в проработката, къртица от съда да не уведоми престъпниците и те да се укрият. От МВР гепнаха съдийката Нели Куцкова за разрешително за СРС, защото тя сътрудничи безрезервно на полицията с мисълта, че така ще предпази от полицейско дознание мъжа си, който има проектанска строителна фирма и печели за отрицателно време дела в съда за граници на имоти, за право на строеж,надстрояване, промяна на статута на земи и др.

Полицейската проработка на бать Бойко успя. Гепнаха производителите на амфетамина в цеха им в производствена крачка по нощите.Цех, склад, работници, машини за химическа преработка на суровините, за таблетиране, готова продукция. Работят хората по тъмното, та се пушек вдига. Наскачват им през оградите „качулките”,слагат им белезници,откарват ги всеки поотделно на разпит. Освен таблетите по 10 мг.които така и не оповестиха колко платки или мастербокса , са  намерени са още 660 кг.готов амфетамин за таблетиране и около 1000 кг.почти готов амфетамин. Тук ще направя изчисления,на каква стойност е призведената продукция, хваната от МВР:

- 660 кг.амфетамин по 38 лв./грам е на стойност 25 080 000 лв.

- Приемам,че останалите 1000 кг почти готов амфетамин са на същата стойност или суровината може да се предложи в този вид на пазара за над 50 000 000 лв.

В цеха обаче има и машина за таблетиране. В една таблетка се поставят 10 мг.амфетамин,това е дозата на наркомана. В нея се примесват нишисте, брашно, захар,благоухания. Една такава таблетка се продава в интернет клубовете и по други места от дилърите за 10 лв. Един милиграм вече струва 1 лв.или цената на преработената суровина, амфетаминът  вече като таблетки, нараства 1000 пъти. Подбно нещо става и с цигарите. Един кг.тютюн струва 5 лв,но колко струва после грам обработен тютюн, вложен в цигарите?Ако се умножат тези 50 000 000 лева за амфетамина по 1000,след като той се таблетира от специалната за целта машина, стойността му достига космически измерения.

Хубавците от „Опицвет” стигнаха до съда. Първа инстанция – виновни.Втора инстанция– виновни. Трета инстанция - не! Защото един от производители- те, бизесмен Велков, представил документ, че е наркоман и цехът е произвеждал продукцията си за него,а не за да трови с нея децата и внуците ни. Този документ висшите магистрати уважиха. Тогава шеф на ВКС бе Иван Григоров,а съдийка по делото – навършилата пенсионна възраст Тихчева. Един наркоман може да приеме доза от 10 мг.на ден. Може да се изчисли за колко дни ще му стигне суровината на наркомана-бизнесмен Велков,която е 1 660 000 000 мг. Като се раздели на десет,това ще стигне за 166 000 000 дни,което е равно на 455 години. Така реши делото съдийката на ВКС Тихчева, не случайно вече навършила пенсионната възраст, която трябваше да изиграе роля на бушон по него ако се наложи. Съгласно  това решение Велков се е подсигурил с наркотик за 455 години. За мен това е толкова възможно, колкото на съдийката по делото /в пенсионна възраст/ да й изтича по време на цикъл кръв, колкото е обема на яз.Искър. Аз не вярвам в това, чини ми се много, но ако се появи такова решение на съда,по конституция трябва да го приема. Аз нямам достатъчно мозък, от съда ще ми казват какво да мисля...

Бизнесмените по делото „Опицвет” бяха оправдани, стоката им върната. Имаше и защита на решението на ВКС пред парламента, където Иван Григоров го бяха извикали. Той им каза, че отсъжда по техните закони. Този метод на прехвърляне на вината го измисли Догана. На една среща той употреби на шега израза „Какъвто си го направите,такъв ще ви го отпереме”.  Отговорът на Иван Григоров пред законодателите бе в този смисъл. Остана неясно обаче на каква стойност е бил определен процентът за ВКС,  к ойто за големи дела не надвишавал 30% от стойността на съдебния спор, делба, присъждане и др: На цена като суровина или на цена като таблетки.

Сега бизнесмените от делото „Опицвет” купуват недвижими имоти. Последната покупка им е била сградата на един столичен театър. И понеже са си платили на съда, от него те вече проблеми нямат. Парите от тях са отишли за разпределение от висшите магистрати. Без съмнение част от тях са били отправени към централата на агент Гоце. Престъпниците и висшите магистрати според мен са споносорите му и затова той ги обгрижва.

Втори пример.  Нахъсеният със злоба Трактор не бе ли освободен от висшите магистрати пак след дръпване на конец от агент Гоце, за да работи срещу Цветанов,който доста знае за тях? В цялото това тресене на държавата в момента да не би да не участват куклите-правници на агенг Гоце?

Трети пример ще дам, защото между делата на престъпниците и на висшите магистрати има много общи черти. Говори се за някаква висша съдийка Невена Грозева,че ще получи чрез решение на друга висша съдийка, Нели Куцкова имот за 15 000 000 лева,като на всички е известно, че става въпрос за поредица документни престъпления. Но висшите съдии имат един лаф: Над нас е само Господ! Ако те й го присъдят, значи всичко е било почтено, а тя - честна.

А случаят с хонорара на Доган? Понеже е в Парламента,затова получил тези около 2 000 000 лв. за мнение по строежа на язовир.Това е конфликт на интереси по закон. Да,ама съдът доказа,че през това време Доган не бил ходил на работа в парламента, значи не ставало въпрос за конфликт на интереси, парите са получени законно. Доганът постави Гоцето за президент, сега Гоцето да не продръпне ли конците на съдебната система като жест на благодарност към Догана! Халваджиага към бозаджипезевенк.

Случаят с управляващия фондация „Епсилон” е точно същият. Той се е отчел или се отчита периодично пред съда и проблеми с тази инстанция той няма, защото тя го е направила недосегаем от закона. Как иначе ще има пари за този джип, върхът на айсберга на богатството му и никой го не пита, от къде ги е спечелил.  НАП скъса от проверки Цветанов, този не! Да не би пък в йерархията на Гоце този да е по голям от вътрешния министър,което на времето доказа спорът между известните Братя и Румен Петков. Една проста сметка:

Един брониран джип Мерцедес струва до 1 000 000 евро.Той е с дизелов двигател с обем до 10 литра,защото бензиновият може да се запали при стрелба,мощността на мотора е до 740 кW /1000 к.с./ в зависимост от дебелината на бронята и тежи до 5 тона. Бронята по поръчка може да се изработи от титан, металът за подводниците, а стъклата - с такава здравина, че да удържат на атака с базука. Гумите са от пеноматерали. Дори пробити от куршуми,те разрешават на джипа да продължи по пътя си. Едната гума струва по 20 000 лв,но ако е със стоманени ламели цената й стига до 50 000 лв. Разходът на такъв джип достига 50 л./100 км. С неговите 5 кг/к.с. той има ускорение от 0 до 100 км/час под 5 секунди и е бърз като спортното Порше. Спукаха министър Цветанов от проверки в НАП от къде имал някакви пари, сега ще разследват тъста му,а скоро ще подберат сигурно и бебето му, но никой и не пита този духовен възвисител на нацията,както са регистрирали съдиите фирмата му, от къде има толкова пари за джип, а дали няма и други неща,още по-скъпи и от джипа му. И защо му е необходимо да пътува не с нормална кола, а с бронирана,след като съдът присъжда,че той е както всички нас? Освен,че никой българин не вярва на съда, на съда не вярва в случая и прецененият за лоялен гражданин от магистратите, Йоско, защото се чувства застрашен и ползва бронирана машина. Защо не го питат духовния ни водач за произхода на парите му,то е ясно. Защото се е отчел вероятно в съда. Защо не хванат агент Гоце за това,че дърпа конците на престъпния свят в България, това е ясно и на бебетата. На някой да не е ясно за кого работят върховните съдии? Много пари има в престъпници- те. Тези пари хранят мафията, на върха на която е точно агент Гоце, а паричните порции разпределят съдебните,пазарните и политическите проститути. Техните чада, престъпниците, вилнеят днес не само по улиците. Един от тях,духовният ни възвисител от фондацията е на свобода съгласно преценка на съда,че няма опастност да се укрие или да извърши ново престъпление. Е, убил двама души, други двама осакатил, зачернил четири семейства, за това съдиите не носят отгворност. Както и за решенията по делата, за които им е снесено и които после отиват в Страсбург. От бюджета на държавата се плаща на ощетените хора и за такси в Страсбург, а проституиращият по казуса съдия никой го не пита, колко е души живи изгорил, колко е майки разплакал, колко е жени почернил. Както тези четири жени от Разлог, съпрузите на кито бяха пометени на пътя от брониран автомобил на човек, обгрижван от висшите съдии.  Причината за решенията често става т.н. снасяне на съдиите. Снася им страната,която вместо доводи представя мотиви във вид на финикийски знаци и поради тези знаци делото се квалифицира като „знаково”.

Какво ще стане след причинената смърт на тези двама мъже и двамата,които са осакатени? Виновен за това ще е вътрешният министър, защото не може да се справи с престъпността и ще му искат оставката.Интересно,кой ще му я поиска пръв: Патрашкова, Дачков, Иван Костов, Слави Трифонов, Светла Петрова или още стотина, на които министъра знае за далаверите им и те го недолюбват. На времето една луда си уби детето, като по този повод таксиджиите на Трактора удариха по кабинета на Иван Костов. Днес това убийство отваря големи възможности да ударят по Цветанов. Никой няма да каже, че са виновни съдиите, които са пуснали престъпника след като той им е снесъл вероятно и затова са преценили, че той вече не е опасен. Медиите ще премълчат за този факт, а ще запроституират всичките при дърпане на конеца от кукловода им срещу Цветанов при сгоден случай. Може и извънреден вот на недоверие да поискат, защото Цветанов нищо не прави срещу престъпност- та. Заради него избиват хора по улиците.

После – тогава ще стане интересно.Делото ще отиде в съда, а Йоско не е от бедните. Какъв джип яхаше само. Що пари има да снемат от него правниците , след като той така се прецака сам.

В същност играта започна. Трябва да се прецени степента на алкохола в кръвта на духовния ни възвисител или пък дрога, но и този акт ще стане знаков. Много пари има в него, пазаренето ще е дълго. На времето спиртомерът на Стависки застана на 1,18 промила,а не на 1,2, което автоматично го подлага под друг член от НК. И още нещо напомням за Стависки. Малко преди да тресне колата на момчето, което уби и момичето, което направи жив труп, той е бил проверен от КАТ. Интересно, проверяващите не са ли разбрали, че той е пиян, за да го спрат, или и тази проверка се е превърнала в „знакова” и Стависки е добил правото да продължи пиян и да извърши това ужасно престъпление. Може би това е единственото престъпление, в което агент Гоце и куклите му на конци в съда нямат нямат пряко участие, но дали са се облажили и от него, не знам. Вероятно. Защото Стависки не е в затвора за убийство и осакатяване. И пак кара кола.

Днешният ден е време да погледнем назад. Преди 133 години в резултат на преструктуриране на политическото пространство в Европа, ние получихме свободата си. Ако погледнем напред, трябва да се запитаме,заслужаваме ли я?

Българският етнос изчезва,той се заменя с етнос от примитиви, нужен на политическата върхушка за да ги манипулира. Въпросите,които трябва да се зададем и примерите, които ни натрисат,  са доста красноречиви:

- Какъв човек ни въздига духовно чрез фондацията си?,

- Достойни ли са делата на бащицата, агент Гоце, кукловодът на престъпността?

- Достойни ли са делата на висшите ни магистрати, от които те се обогатяват и съсипват страната ни, като култивират престъпност в нея?

- Ще спре ли  ВСС една висша съдийка, която ще гушне 15 000 000 лева за това,че сътрудничи на мафията?,

- Ще продължава ли такава да бъде съдбата на нищо неподозиащите трудови хора, които престъпниците изобщо не ги броят за живи същества?

Тези мисли и други ми навя честването на 133-а годишнина от Освобождението ни, във връзка с което отново си зададох един обобщаващ въпрос:

Ако не се противопоставим на престъпниците, яхнали държавата ни, още колко време остава на България да я има на картата на света? Някой да не вижда,че България умира?Гласувай:
11
01. анонимен - БОЖЕ, БОЖЕ....
12.03.2011 10:46
ВРЕМЕ Е ,ДА СЕ ХВАНЕМ ЗА ОРЪЖИЕТО БОЖО.......!
НАЛИ ЗНАЕШ:
ГОСПОД СЪЗДАДЕ СВЕТА----"КОЛТ"...ГО ПОДРЕДИ!
ЖИВОТА ГО ИЗИСКВА , БОЖЕ.....
цитирай
2. bven - Толкова алчност и мерзост са си дали среща в тези години тук, в малката хубава страна!
12.03.2011 20:17
Дано по-скоро да дойде Видьовден !
Хубаво е все пак да се знаят всички факти, та като дойде време за гласуване всеки да размисли на кой ще даде гласа си!
цитирай
3. bojo12345 - На 1: анонимен, не е време за оръжие -
12.03.2011 20:39
революциите се правят по друг път. Само трябва да се стигне до този извод. Иначе ефектът не се знае - кой е победител и кой победен!
цитирай
4. bojo12345 - На 2: бвен, всеки сигурно ще си плати за алчността и подлостите.
12.03.2011 20:42
Въпросът е ние какво ще правим - ще гледаме или ще действаме. Защото свободата не ще екзарх...
Благодаря за коментара!
цитирай
5. mt46 - Така е, има мн. пропуски и зад. вратички в съд-ебната власт
15.03.2011 14:38
Но ЗАЩО ГЕРБ не променят съответните ЗАКОНИ - нали имат мнозинство в парламента ?!?...
цитирай
6. bojo12345 - На 5: За мен ГЕРБ е поредният продукт на ДС!
17.03.2011 21:48
Светъл пример е лидера им.Един от основателите на СИК.
Поредното "борче" от прост пожарникар-секретар на МВР, сега Премиер. Популист от класа - това го прави малко по- различен от тези ,които ги използваха и избиха.
Мисля ,че народът скоро ще го разбере що за човек е!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 2287757
Постинги: 1651
Коментари: 3465
Гласове: 15664
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930