Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05 09:00 - Очаква се
Автор: bojo12345 Категория: Новини   
Прочетен: 327 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

През 2010 г., когато зетите изложиха 7 от 10 движения на плочи, те заявиха, че в Япония ще се случат няколко големи земетресения (придружени от подобни големи земетресения около Тихоокеанския ръб), преди да настъпи корекцията в Ню Мадрид. Това трябваше да бъде уликата, че трябва да започне корекцията. От 10-те стъпки в сценарийните движения на плочите, описани от Зетите, земетресенията в Япония са стъпка 8, а Ню Мадрид стъпка 9, след това разкъсването на Атлантическия океан, за да позволи на европейското цунами да се случи като стъпка 10, последната стъпка.

ZetaTalk Prediction 2010: Когато S America се появи, почти в крак със сгъваемия Тихи океан, той разкъсва Атлантическия разлом от южната страна. Това позволява на Африка свобода да се придвижва и тя също се търкаля, отпадайки средиземноморския под над Алжир. По този начин това, което държи N американския континент заедно, е облекчено, така че когато се направят корекции в Япония, има по-малко задържане на N американския континент на място, отколкото преди, и Ню Мадрид отстъпва.

ZetaTalk Prediction 2010: И така, какво би представлявало големи земетресения, достатъчни да бъдат вестител за корекцията в Ню Мадрид? Тук говорим за земетресения с магнитуд 8 или по-висок, наистина в мащаб 9, но може би не наречен това поради крилото на USGS със сила на труса. Тези земетресения ще съперничат на големите земетресения, които Япония периодично е страдала, но ще се характеризират със съчувствени корекции в Тихоокеанския огнен пръстен, които обикновено не придружават големи земетресения в Япония. Целият регион ще се разглежда като под налягане от подчиняване на тихоокеанските плочи и реакцията на това налягане.

Класифицира ли се земетресението с магнитуд 7.1 от 13 февруари 2021 г. в Япония? Не забравяйте, че Зетите заявиха, че земетресението във Фукушима през 2011 г. е предизвикано от човека и не е едно от големите земетресения, които бяха предвидили да предшестват Новия Мадрид. По Zetas USGS понижава магнитуда с 2,5 пункта в момента, така че това земетресение беше 9,6. Комбинирайте това с чукането, което островите на лоялността получават в момента, започвайки на 12 февруари 2021 г. и предшественикът на Ню Мадрид изглежда е в процес!

Цунамито е потвърдено в Австралия след голям рой от големи земетресения (M6.0, M6.1, M7.7, M6.1, M6.1, M6.4) и техните вторични трусове удрят островите на лоялността, Нова Каледония
10 февруари 2021 г.

https://strangesounds.org/2021/02/tsunami-australia-major-swarm-big-earthquakes
На островите Royalty, административно подразделение на Нова Каледония в Тихия океан, се случва нещо странно. В рамките на последните 4 часа рояк от мощни земетресения (M6.0, M6.1, M7.7, M6.1, M6.1, M6.4) разтърсва района. Афтършоковете са силни между M5.0 и M5.7.
Силно земетресение M7.1 удари Япония от Фукушима близо до мястото на голямото земетресение в Източна Япония
13 февруари 2021 г.
https://strangesounds.org/2021/02/major-earthquake-fukushima-japan-video-pictures
Само 3 дни след мощното земетресение от роялите на островите на лоялността, мощно земетресение M7.1 разтърси префектурите Мияги и Фукушима в региона Тохоку.

Азия се тресе силно: Точно след земетресението M7.1 край Фукушима, Япония, M6.0 удари Папуа Нова Гвинея
13 февруари 2021 г.
https://strangesounds.org/2021/02/png-large-earthquake-february2021
По-малко от половин час след земетресението M7.1 край Фукушима, Япония, M6.0 удари Папуа Нова Гвинея.

Коментар на ZetaTalk 28.2.2021 г .: Когато ние Зетите предоставихме 7 от 10 последователности на Планетни Движения, ние прогнозирахме, че големи земетресения в Япония ще предшестват Новата Мадридска корекция. Прогнозирахме няколко в диапазона от Магнитуд 8-9, но тъй като напоследък USGS сваля Магнитуда, за да бъде напълно 2.5 Магнитуда под действителния, земетресението от 7.1 във Фукушима на 13 февруари може да се счита за Магнитуд 10. Островите на лоялност бяха разбити само предния ден на 12 февруари с поредица от земетресения, които биха могли да се считат за магнитуд 8. Това отговаря на критериите, които дадохме през 2010 г. за тези земетресения в Япония, за да предвещат корекцията в Ню Мадрид.

Напрежение има и от противоположната страна на Северноамериканския континент. Напрежението върху поклона върху плоча, която не може да се търкаля, тъй като това е плосък отгоре континент, където границата минава през Арктика, обхваща Източното крайбрежие на САЩ. Но Атлантическият океан се откъсва, разцепва се и от двете страни на това разцепление има доказателства, че сушата се събаря. Исторически това е показано от биволски трупове под водата край източния бряг на САЩ и бивши села под водата от западното крайбрежие на Британските острови.

ZetaTalk East Coast 2010: Разкъсването на континента, което се случва по време на смяна на полюсите, а не на континентален дрейф, се случва по дължината на Атлантическия океан. Преди разкъсването има напрежение и последващо влачене на бреговата линия от двете страни. Източното крайбрежие на САЩ на юг от района на Нова Англия ще пострада по време на смяната на полюсите, поради не само голямото население на района, но и това общо разтягане, което плочите под Атлантическия океан по време на напрежението на кората преди смяната с кора, съпротивляваща се на разкъсване, така че земята по краищата на Атлантическия океан да бъде изтеглена надолу.

ZetaTalk England 2010: Земята по същество се изравнява между Източното крайбрежие на САЩ и островите на Великобритания или се опитва да го направи. Това деформиране рядко се връща в състояние на предварително деформиране и след смяната на полюсите съществува още по-малко опора по ръбовете на разлома, така че земята също увисва поради тази причина. Ирландия, Шотландия и Уелс са изправени пред Атлантическия разлом повече от източния бряг на Англия и по този начин поемат тежестта на увисването. От подводния шелф, разположен на запад от тези острови, се вижда, че това се е случвало и преди.

И така, докато островите на Лоялност и Япония експлодират с големи земетресения, какво да направим от горските пожари по цялото шотландско крайбрежие? Със сигурност не е от ниските темпове и мразовитата мъгла, както предлага Би Би Си. И двата фактора биха били забавители на пожара. Зетите заявяват, че тези пожари по западното крайбрежие на Обединеното кралство се дължат на скален стрес и на земята, която се събаря.


Предупреждение за горски пожар, докато пожарникарите се справят с пламъците на Бенбекула
12 февруари 2021 г.
https://www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-highlands-islands
В растителност, която изчезна от миналата година и след това беше изсъхнала от слана и ниски температури.
Коментар на ZetaTalk 28.2.2021: Ние заявихме, че Ирландия, Шотландия и Уелс ще бъдат свалени по време на предстоящата смяна на полюсите поради липса на подкрепа, когато Атлантическият океан се отвори. Евразийската плоча вече се е простирала от Атлантическия до Тихия океан и това напрежение на разтягане създава топлина в скалата. Преди да се отвори отново разломната линия на Новия Мадрид, ще има напрежение от двете страни на Атлантическия океан. Докато N American Plate освободи това напрежение чрез корекция от Ню Мадрид, Западна Европа може да очаква напрежение на разтягане. Най-уязвими ще бъдат онези земи, които са най-близо до Атлантическия океан, и онези земи, които са били издърпани от предишни действия за преместване на полюсите. Западна Шотландия се класира по всички точки.

Какво ще се случи с Вашингтон, построен върху блато! Това е низина, известна като „Мъгливо дъно“. Зетите прогнозират 50-метрово цунами срещу Източното крайбрежие, когато приспособяването на Ню Мадрид отвори Атлантическия океан на Азорските острови, но поради приливите и отливите на реките около DC това цунами ще се повиши до 150 фута или повече. По този начин сатанинските тунелни системи под постоянен ток ще бъдат постоянно наводнени и всъщност измити. DC ще бъде изоставен, като новият сайт на правителството вероятно ще бъде преместен в Денвър.

Мъгливо дъно
https://en.wikipedia.org/wiki/Foggy_Bottom
Районът с мъгливо дъно е бил мястото на едно от най-ранните селища в днешния окръг Колумбия.

Арестуван като военни спасявания на измъчени деца от тунели под Капитолийския хълм
7 февруари 2021 г.
https://archive.is/AmZU8
В ранните сутрешни часове, когато се доставяха торбички с тела, бяха забелязани множество войници, излизащи от Белия дом с поне стотина деца. Смятало се е, че децата са били малтретирани, измъчвани и избивани от политически елит в сложна тунелна система, която е минавала под Капитолийския хълм и е била свързана с други системи в продължение на 200 мили. Всичко се смяташе за част от международен пръстен за трафик на деца, управляван от глобални и политически елити, свързани с остров Педофил на Джефри Епщайн - който лежеше в съседство с Водния остров на Байдън.

ZetaTalk Prediction 28/02/2021: Точно както ъндърграундът в Ню Йорк беше наводнен от само 12 фута бурен прилив, когато ударът ураган "Санди", Вашинг-тон може да очаква далеч по-лошо, когато Ню Мадрид приспособяване. DC може да очаква цунами от 50 фута по Източното крайбрежие, но тъй като при реките от двете страни на DC може да се очаква прилив и отлив, това поне ще се утрои на места до 150 фута прилив. Това ще направи нещо повече от измиване на пътните платна и долните етажи на федералните сгради, то ще наводни трайно тунелните системи, като вземе със себе си всички доказателства за сатанински практики - ще настъпи буквално източване на блатото.

Както е известно, американското правителство тихо премества операциите си в района на Денвър. Но Денвър има свои сатанински сенки. Независимо от това, по-голямата част на Денвър вероятно ще бъде мястото на новия федерален щаб, с много операции, мигриращи към електронни комуникации. Личните конференции и гласуването бяха логични в далечното минало, когато беше създаден DC. Но писалката и хартията и черно-белите снимки отдавна са заменени от електронни срещи. По този начин преместването на участниците в седалището на правител-ството няма да е необходимо, когато Дълбоката държава бъде окончателно източена.

Обяснение на ZetaTalk 31.08.2019: Вашингтон е низина, първоначално построена върху източено блато. САЩ непрекъснато преместват федералните централи в техния западен Белия дом в Денвър. Но в случай на внезапно наводнение на цунами DC, класифицираните федерални архиви ще бъдат преместени на по-високо място и заседналите работници ще бъдат спасени. DC ще бъде изоставен.

ZetaTalk Insight 7/31/2020: ZetaTalk записва, предупреждавайки обществеността, че когато настъпи корекцията в Ню Мадрид, масивни вълни цунами до 200-300 фута височина ще тръгват към Европа и обратното измиване до 50 фута високо ще се измие срещу Изтока Крайбрежие на САЩ.

източник неизвестенГласувай:
5
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 2287738
Постинги: 1651
Коментари: 3465
Гласове: 15664
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930