Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2020 11:11 - Отваряне на кутията на Пандора - планът за Разкритие през 2016 г.
Автор: bojo12345 Категория: Новини   
Прочетен: 536 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Разкрития от високо ниво на преди това укривана информация вероятно ще доведат до следните промени през 2016 година:

Политическите синдикати Кисинджър-Буш-Клинтън-Обама ще бъдат мирно и законово отстранени завинаги от американския обществен живот. Барак Обама, 44-ят президент на САЩ, ще напусне поста си преди изтичането на президентския му мандат. Решителни изявления в този дух може да бъдат излъчени по медиите през януари или февруари 2016 г. Обама, както и президентът Джордж Буш младши преди него, беше избран незаконно и неконституционно; той е контролиран агент на стари и западащи европейски финансови интереси.

Ще бъдат разкрити имената на скритите хазарски ционистки политически босове, окопали се в корпоративна Америка. Използването от страна на тези босове на човешки клонинги в американското политическо управление ще стане публично достояние. Използването на човешки клонинги за управляването на европеските кралски семейства, международното банкиране, духовния фашизъм в религията, индустриалния милитаризъм и политическите убийства ще бъде направено достояние на всички. Ще бъде разкрит факта, че управлявани чрез умствен контрол човешки клонинги са били демократично избирани в националното управление, са подписвали важни държавни и религиозни документи и са били унищожавани своеволно и подменяни с други.

Жорж Марио Берголио (Франциск), настоящият Папа, ще бъде принуден да се оттегли. Подобно на Тензин Гяцо (Далай Лама) и Били Греъм (американски протестантски евангелист), той е намиращ се под дълбок умствен контрол западен агент, действащ в рамките на механизма на религиозен контрол и дезионформация на върхушката.

Кралицата на Англия Елизабет II ще абдикира или поне ще започне да се оттегля от активно лично участие в конституционалните, англо-църковните и международните банкови операции. Ще бъде разкрита окултната връзка между Ватикана в Рим и Храма на Короната в Лондон. Има данни, че лондонският Храм на Короната e онова старо и западащо европейско финансово формирование, което притежава активите и дохода на Федералната резервна система на САЩ и контролира разплащанията й.

Легитимността на "кралския" статут ще предизвика разширяващо се съдебно разследване в публичната сфера. Защо някакви елитни, неназначени, неквалифицирани кръвни линии трябва да имат привилегирован достъп до огромно невидимо богатство и влияние? Ще бъде разобличена ролята на европейските кралски семейства в сенчестите банкови операции на нацистите. Нарастващата лавина от изтичания на документи, законови интервенции и разкрития от вътрешни източници ще галванизират общественото недоволство.

По целия свят, национални водачи и режими, които имат политически, корпоративни или правни връзки с антиконституционната управляваща върхушка на САЩ (Вашингтонската частна корпорация), ще бъдат свалени от власт. Възможно най-облагодетелствани в това отношение ще бъдат Аржентина, Австралия, Бахрейн, България, Бурунди, Канада, Колумбия, Конго, Египет, Франция, Грузия, Германия, Гватемала, Унгария, Ирак, Ирландия, Израел, Италия, Япония, Македония, Малайзия, Мексико, Молдова, Мианмар, Филипините, Катар, Северна Корея, Южна Корея, Румъния, Саудитска Арабия, Испания, Судан, Пакистан, Парагвай, Полша, Тайван, Тайланд, Търция, Великобритания, Украйна и Йемен. В тези нации скоро ще бъде възможно да бъдат осъществени мирни, демократични и добронамерени смени на режима.

Нисковибрационните енергии на лъжа, измама и лично обогатяване, канализирани от американската политическа върхушка (републиканци и демократи), повече няма да могат да бъдат поддържани. Невидимата манипулация от типа Кисинджър-Буш-Клинтън-Обама ще става все по-невъзможна за упражняване на Земята поради усилването на доминиращата вибрация на светлината по цялата планета вследствие на планетарното енергийно пречистване и възнесение.

Ще започнат все повече да се забелязват значими геополитически финансови промени, считани преди за невъзможни. Международно търгуваният американски долар ще продължи да съществува под собствеността и контрола на Азия, ще се превърне във валута със златно покритие, ще повиши стойността си и постепенно ще бъда отделен от фиатната форма на американския долар, използвана вътре в САЩ. Швейцарският франк вече (през 2015 година) скъса обвързаността си с еврото (една фиатна валута) и стана валута със златно покритие. САЩ ще загуби контрол над ОН, МВФ и Световната Банка в полза на БРИКС. В Китай ще бъде изграден нов щаб на ОН. Системата на парично управление, въведена на срещата на Г-7 в Бретън Удс през 1944 година, ще премине в историята.

През 2016 година, много от по-важните промени в световното икономическо управление ще успеят да намерят отражение в официалните финансови медии на Запад. Тези промени ще се проявят, когато азиатската CIPS система напълно замени западната SWIFT система. Тази промяна в момента е в ход. Съвсем скоро ще стане възможно транслокирането на значителни, гарантирани с активи капиталови потоци между световните финансови центрове, без риск от кражба, отклоняване или мироринг от страна на елита. Добронамерените канали за фондовете за световен просперитет ще бъдат на място и обезопасени.

През 2016 година, различни съхранявани от дълго време фондове – някои с екзотеричен, а други с езотеричен произход – ще започнат да бъдат освобождавани посредством тези нови, обезопасени финансови канали. Един от екзотеричните източници са така наречените Световни допълнителни сметки. Счита се, че средствата в тях възлизат на 93 квадрилиона долара от готови да бъдат отпуснати, преминали финансова ревизия активи (ценни метали, скъпоценности, бондове и др.), които са притежание на азиатски вложители и се съхраняват на повече от хиляда различни места из западното полукълбо.

През 2015 година, азиатските старейшини, които притежават и контролират тези резерви, назначиха Нийл Кийнан за финансов контрольор на Световните допълнителни сметки. Той сега е N1 M1; единственият законен разпоредител на този разплащателен авторитет от времето, когато с тази власт беше удостоен индонезийският президент Сукарно през 40-те години на миналия век. Историята на Световните допълнителни сметки е заплетена и доста изопачена през последните осем десетилетия от страна на западната отцепническа фракция на финансовия тероризъм. С това са свързани съглашенията, сключени в Брентън Удс през 1944 и 1995 година, убийството на американския президент Дж.Ф.Кенеди и атаката под фалшив флаг от 11 септември 2001 година в Америка.

Отделно от Световните допълнителни сметки, се предвижда огласяването и активирането на програмите за световен просперитет NESARA. Един от включените тук фондове е Световният Тръст на Сен Жермен. Той има езотерична история. Счита се, че той съдържа готови за освобождаване ценни метали и валути на стойност над един куадродецилион американски долара. Това е 1 долар с 40 нули след него; десет хиляди, хиляди, хиляди, хиляди, хиляди, хиляди, хиляди, хиляди, хиляди, хиляди, хиляди милиона долара.

Наред с други световни хуманитарни и свободноенергийни проекти, тези нови пари ще бъдат използвани за изкупуване на петролните корпорации, банките и фармацефтичните картели. И ще анулират (ще премахнат окончателно) всички лични, корпоративни и национални дългове по целия свят.

От NESARA ще се облагодетелства цялото човешко население. Земята е планета на голямо изобилие. В момента на Земята съществуват повече от достатъчно човешки пари със златно покритие, за да може всяко човешко същество да бъде милионер в английски лири, без да има каквито и да било дългове. NESARA има за цел справедливото споделяне на ресурсите на планетата. NESARA също така има за цел основаването на добронамерени банкови системи по целия свят, които да осигурят тази финансова справедливост. Никой индивид, независимо къде се намира на Земята, няма да бъде оставен встрани от програмите на NESARA за разпределяне на богатствата. Като също така никой индивид или организация, независимо къде се намира на Земята, няма да е в състояние да спре това.

NESARA ще отмени всички дългове по кредитни карти и ипотеки, както и други банкови дългове, на основание на незаконно банкиране и корупционно управление по целия свят. Ще бъде премахнат данъкът върху дохода. Един нов 14% плосък данък върху новите стоки, които не са от първа необходимост, ще осигури необходимия поток от приходи за националните правителства. Парите повече няма да се харчат за войни, за осигуряване на сигурността на елита и за прикрит милитаризъм. Ще се увеличат помощите за възрастните. В САЩ ще бъде осъществено връщане към Конституционното законодателство на всяко ниво на правната система.

Също така, в САЩ ще започне да функционира една нова банкова система – Американската банкова централа – която ще включва 29 нови, локално ориентирани банки. Ще бъдат премахнати Бордът на Федералния резерв и Данъчната служба.

Тесла технологиите за свободна енергия, потискани от корпоративните енергийни картели на семействата Дж.П.Морган и Буш, ще станат известни и достъпни за всички. След внедряването на Тесла технологиите в индустрията, домакинствата и превозните средства, повече няма да има нужда от изкопаеми горива.

В небето, на повърхността и под повърхността на Земята ще бъдат видени неща, които официалните корпоративни медии и официалното западно образование твърдят, че не съществуват и че не могат да се случат. Ще се окаже, че в основната си част древните митологии са истина.

Ще бъде изобличено тайното взаимодействие на няколко световни правителства с негативни извънземни групи. Ще бъде разяснена ролята на позитивните извънземни групи в промотирането на енергетизирането на планетата и проявяването на процеса NESARA. Хората ще придобият по-добро разбиране на значението на агриглифовете (житните гръгове). Ще бъде разкрито съществуването на извънземни технологии за контрол на замърсяването на околната среда, за транспортиране на хората и за достъп до информация. Ще бъдат отпуснати машини за звуково лечение, които да бъдат използвани безплатно от всички. Ще бъде затворен негативният старгейт (или междуизмерен портал) в Ирак, намиращ се в древната шумерска област Ентеменанки (местоположението на зигурата на Мардук в древен Вавилон).

Книгите ще бъдат отворени. Човешката история ще бъде коригирана. Все още съществуват много истинни записи на човешката история, които са били укривани и пазени, за да могат да бъдат окончателно оповестени в тези последни времена. Те ще бъдат оповестени и публикувани на много езици и ще бъдат съхранявани в безопасност, отвъд цензурата на догматичната религия. Дистанционното четене на укривани текстове в затворени библиотеки ще стане всеобща практика. Ще станат достъпни извънземни технологии за разчитане на текстовата енергия, както и техники за реконструиране и размножаване на ръкописи.

Ще стане видно, че никоя история, никое събитие, никое преживяване, никоя обмяна, никой разговор, никоя насока на мисълта и никое чувство не могат никога да бъдат напълно изтрити. Всичко, което някога се е случило, все още съществува съвършено в своя първоначален енергиен модел. Чрез извънземни и духовни технологии може да се получи достъп до и да се публикуват миналите истории от всяко време и място. Всяко събитие, което някога се е случило, може да бъде извлечено, възстановено и наново проиграно в звук, образ, докосване и различни усещания. През 2016 година това ще започне да се разбира.

През 2016 година повече млади и стари хора, във и извън правителството, ще говорят истината с по-голяма енергия, с по-голяма яснота и с по-малко страх от когато и да било преди в човешката история. И техните думи ще бъдат чути, съхранени и разпространени отвъд обсега на потискащата истината върхушка. Те ще разкажат за много неща от собствен опит. Те ще разкажат за предстоящите промени на Земята и за промените на Земята в миналото. Ще разкажат за това как тайни правителствени агенции умишлено са причинявали изкуствени цунамита, хаотични климатични условия в САЩ и земетресения в Япония. Ще разкажат за съдбата на хиляди изчезнали деца по целия свят. Ще разкажат за това, че такива болести като Ебола, СПИН, SARS (тежък остър респираторен синдром), MERS (близкоизточен респираторен синдром), H5N1 (птичи грип) и Моргелоновият синдром са резултат от умишлен биотероризъм от страна на отцепили се правителствени агенции, целящи да намалят световната популация.

В интернет ще се появи нова, демократична енциклопедия, която да замени Уикипедия. За разлика от Уикипедия, тя ще бъде изградена по такъв начин, че съдържанието й да не може да бъде манипулирано от охранителни, корпоративни и ционистки дезинформатори. Истината ще стане ясна и свободнодостъпна за всички.

По целия свят академици криптографи и техните студенти ще започнат да конструират новите кодиращи и криптиращи системи, които ще се справят ефективно с предизвикателството на незаконното масово наблюдение и подслушване от страна на отцепили се агенции по сигурността.

Свързано с това, ще започне да се развива една нова международна дигитална валута, подобна на Биткоин, която ще бъде така сигурна и с такава устойчива стойност, колкото е било златото преди западната пазарна манипулация да го подмени с разнообразни лизинги и огромен обем хартиени производни.

Състоящият се от 188 нации съюз БРИКС, предвождан от Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка, ще започне да играе централна роля в осигуряването на световни потоци от истинна информация и във въвеждането на нови, гарантирани с активи международни валути.

На Запад ще възникнат нови обществено-финансирани медийни организации. Засилващата се тенденция изтичането на информация или разкриването на информация от вътрешни лица да бъде по-ефективно и по-патриотично от гласуването, ще се превърне в установена норма в западните професионални, банкови, охранителни и военни среди.

В този климат на световно разкриване ще се осъществи най-голямото от всички разкрития – дългоочакваният Световен Учител на Епохата на Водолея. Наричан с различни имена като Имам Махди, Петият Буда, Месията, Кришна или Христос, Световният Учител и неговият екип от духовни учители ще оповестят открито заболяването на миналото и изцелението на настоящето. Освен това – и в това няма нищо изненадващо – Световният Учител няма да бъде религиозна фигура.

През 2016 година ще бъдат направени по-нататъшни разкрития относно ендемичната професионална корупция в западната здравна система. Съвременната алопатична медицина ще бъде разобличена като манипулативна измама, създадена от корпоративните контрольори на фармацефтичната индустрия с цел да разболява хората, да ги държи болни и да ги убива преждевременно. Инструментите на тази манипулация са сложни по състав отрови, представяни за скъпи лекарства или ваксини. Лекарствата в повечето случаи са излишни, както и безразборните хирургични намеси, които водят до необходимостта от още по-скъпи лекарства. Следвайте парите. Забележете също така опитите на върхушката да потисне или направи незаконно разпространението на алтернативни билкови лекарства, които въздействат по-добре и струват по-малко.

Историята за това, какво предстои да се случи през 2016 година е най-голямата история в историята на човешката цивилизация на тази планета. Тази история е твърде голяма, за да могат официалните корпоративни медии да я изложат коректно. Новините ще бъдат разпространявани първоначално чрез Индимения, алтернативните новини и прогресивните духовни сайтове в интернет. Но най-вече, тази история ще бъде откривана в личните преживявания. Колкото повече хора овладяват духовните практики на медитацията, инвокацията, утвърждаването и контрола над сънищата, толкова повече хора ще стават свободни, ще започнат да виждат ясно и да говорят открито за това, което е било, и за това, което предстои да се случи.

Тъмните сили на банковия дълг, масовото следене и религиозната измама се разпадат. Идва краят на 13 хилядолетия на водена от елита дезинформация. Разкритието е светлина; разкритието е промяна. Разкритието е кислородът на планетарното изцеление.


Източник: alcuinbramerton.blogspot.co.uk

Превод: Мария КазаковаГласувай:
5
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 2070121
Постинги: 1520
Коментари: 3120
Гласове: 14670
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031