Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2020 07:15 - крие се тайна, застрашаваща наионалната сигурност
Автор: bojo12345 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 573 Коментари: 4 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

imageУважаема Г-жо Томова,

Рождество Христово е един от най-големите християнски празници. На него християните честват раждането на Сина Божий Исус Христос. Дори на този свещен празник за християните обаче, сговорната дружина на МВР – Мето извършва позор и гавра с Българския народ.

На този светъл за Християните празник, без страх дори от Бога, един ,,УМЕН“ СЛУЖИТЕЛ на МВР – Мето издаде заповед, която по своята същност и съдържание е незаконосъобразна и потресаваща.

В тази заповед този ,,УМНИК“ се разпоредил по главните пътища, и не само по тях, контрола по безопасността на движението да се извършва и от служители на БНТЛ /Дирекция „Базова научно техническа лаборатория“/ и Криминална Полиция, и които, забележете, с НЯКАКВИ КАМЕРИ да снимат нарушителите, да съставят Докладна записка и по тях да се издават НП или Фишове на нарушителите.

Позор, г-жо Томова, Позор, това е гавра с българския народ.

Вместо да се извършва Превантивна дейност, вместо да се извършва контрол по безопасността на движението и ограничаване на предпоставките за пътно транспортни произшествия, служителите на МВР-Мето ще пълнят бюджета и ще пълнят статистиката, която дават пред Слугинските Медии, видите ли, колко много глоби сме констатирали в този Свят за християните празник.

Сега, г-жо Томова, искрено ще Ви помоля да сезирате Министъра на МВР -Мето и Главния Прокурор Гешев, кой ще поеме отговорността за тази гавра и беззаконие в тази институция, призвана първо да пази и брани интересите на гражданите, а не да ги репресира. Това Диктатура или Демокрация е в тази Държава?!

Обръщам се към Министъра на МВР г-н Младенов публично да отговори следното:

– Тези служители обучени ли са да извършват такава дейност – контрол на пътното движение и с какви законови средства са фиксирали тези нарушения. Какви са тези камери или фотоапарати, чия собственост са, и какво им е предназначението след като това не са уреди за Пътен контрол?!/да снимат местопрестъплението, веществените доказателства, намерени там, или нарушители на ЗДВП/

– Имат ли право да извършват такава дейност и какви са им длъжностните характеристики.

– Знае ли с какво се занимават служителите от Криминална Полиция и това дали е контрол на Пътното движение?! Ако не знае да му подскажем – предотвратяване, документиране, разкриване и разследване на криминални престъпления по направления: престъпления против личността, грабежи, престъпления против собствеността, престъпления, свързани с МПС, престъпления, свързани с наркотици, издирване, детска престъпност престъпления срещу културно – историческите ценности.

– Има ли министър МВР – Мето представа служителите от БНТЛ /Дирекция „Базова научно техническа лаборатория“/ с какво се занимават?! Ако не знае да му подскажем – извършва дейности, свързани с огледи на произшествия, чрез използване на научни знания, технически средства, тактически подходи, правила за откриване, фиксиране, изземване и предварителна оценка на различни видове следи и веществени доказателства, както и документиране и събиране на различни видове следи и веществени доказателства, тяхното изследване и изготвяне на криминалистически експертизи. Служителите, осъществяващи този вид дейности, притежават специални познания из различни области на науката, техниката и изкуството. Със своята дейност подпомагат разследващите органи в борбата с престъпността.

Позор, г-жо Томова, Позор и гавра с Българския народ, който дава толкова жертви по пътищата, колкото Джихадистите в Сирия и това по една единствена причина – ЛИПСА НА ПЪТЕН КОНТРОЛ, ЛИПСА НА СЛУЖИТЕЛИ НА КАТ, и това поради една единствена причина – гаврата с тези служители. Това идва от видеонаблюдението в самите коли, което се използва не за борба с корупция, а за гавра със служителите на КАТ от служители на Дирекция вътрешна сигурност, които за дребни нарушения, като затворил си очите, навел си главата, седнал накриво, изискват наказания над служителите и извършват психически тормоз над тях и това поради една причина, която е:
НЕКЪДЪРНОСТ И НИСЪК ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!

Защото тази служба в последните си 5 години няма разкрита нито една Корупционна сделка по върховете на МВР, свързана с обществените поръчки и тоталното ограбване на бюджета, който вече минава 1 милиард и 500 милиона лева.

И въпреки този огромен бюджет ще ви разкрия една тайна, която МВР крие и това е, че на практика НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА Е ЗАСТРАШЕНА ПОРАДИ ЛИПСА НА СЛУЖИТЕЛИ!

Ще дам няколко примера за това.

Варна – 1РУ обслужва население от 90 хиляди души

2РУ обслужва 110 хиляди души

3РУ обслужва 200 хиляди души, постоянни, само градските

От май месец 2019 г., около 1/2 от месеците, по 1 АП /автопатрул/ денем и нощем. От време на време се праща екип на СПС-СПООР.

ОДМВР Варна от 2750 души по щат преди 10 години с пожарникарите, сега са под 1300 души. Съкращение на щата над 55%, Второ РУ е било над 200 души по щат, сега 80 с 25% недокомплект.

Добрич – 2РУ обслужва 86 села, няма АП и ППД нито денем нито нощем.

Община Силистра, около 60 000 души – пост на РУ, пост ОД, пост на КАТ, пост на паспортна, и на вещевия склад пост, като вечерта остават два поста на РУ и оръжейната. През деня 1 АП, а вечерта един или два в града, а в Тутракан също 1 АП, в Община Дулово също 1АП през деня и нощта, а през деня патрулира сам служител да обслужва града.

КАТ в Дулово и Тутракан на повикване, а в Силистра един човек на смяна.

Община Търговище около 60 000 души.

РУ Търговище – 2 АП ППД и 1 КАТ през нощта.

Омуртаг – РУ – 1АП ППД, като този патрул обслужва и община Антоново, като гр. Антоново е на 20 км. и 1 на КАТ през нощта на повикване.

Попово РУ – 1 АП ППД обслужва две общини Попово и Опака.

Козлодуй – няма патрул през деня само вечерта от един наряд, като в самия град няма и младши полицейски инспектор, а само Полицейски инспектор.

Бяла Слатина – през деня един патрул смесен КАТ и ППД , през нощта няма КАТ а един патрул на ППД.

Кнежа – много рядко има патрул през деня.

Враца – 50 000 души, в повечето денонощия се обслужва от един патрул от двама полицаи и така в цяла България.

Ето на това се вика реформа, Г-н Борисов, на МВР, защото сте професионалист изпечен и много ги разбирате тия работи, ама много, НИЩО, ЧЕ НЯМАТЕ НИТО ЕДИН ДЕН, НИТО ЕДНА МИНУТА, НИТО ЕДНА СЕКУНДА КАТО ПОЛИЦАЙ!

Това е положението, г- жо Томова, в МВР и сега за Бъдни вечер ДРАНЕ, ДРАНЕ на българските граждани с глоби, че да напълним бюджета за магистралите на Боко.

ЧЕСТИТА КОЛЕДА, БРАТЯ БЪЛГАРИ, И ЗАПОМНЕТЕ, АКО В ТОЗИ СВЯТ ДЕН НЯКОЙ ВИ Е СНИМАЛ по гореописания начин и ви извикат след това да ви издадат АУАН или съставят Фиш в някое РУ, или го получите по пощата, ЗА ДА НАПЪЛНИ БЮДЖЕТА И ИСКАТ ДА ВИ ГЛОБЯТ – ДА ЗНАЕТЕ ПРОТИВОЗАКОННО Е И ВЕДНАГА ОБЖАЛВАЙТЕ В БЪЛГАРСКИЯ СЪД!

За съжаление Управлява ни МАФИЯ – ФИРМА СИК!

С Почит и Уважение към всички Българи
Бивш служител на МВР
Гласувай:
11
01. zaw12929 - СПРАВЕДЛИВ СИГНАЛ И ДАНО БЪДЕ ЧУТ!
17.03.2020 14:33
СПРАВЕДЛИВ СИГНАЛ И ДАНО БЪДЕ ЧУТ!
цитирай
2. bojo12345 - Би било добре да чуят всички!
18.03.2020 08:30
Защото като се правиш на глух, накрая оглушаваш!
Поздрави!
цитирай
3. lexparsy - Поздравявам те за всички постинги с които даваш гласност Божо
20.03.2020 19:35
   За съжаление и аз съм установил че не всички сигнали за злоупотреби, корупция и предателски за народа манипулации на властта, се отвръща с мълчание. Камо ли на обикновени социални оплаквания. Не говоря за беззаконие защото със законите, камо ли разпоредбите вече си правят каквото искат в нарушение на Конституцията.
   А този блог си го обичам, защото изследвайки него, можеш да заключиш и за социалните и политически процеси в държавата! :-))))
Лекс
цитирай
4. dobrodan - Законово играта е идеално уредена,
21.03.2020 10:17
до сто лева акт или фиш не може да бъде обжалван. Паркоместа няма, обаче глоби има.
Проверявайте си всеки ден т. нар. шофьорска книжка, че доста неприятни изненади се получават. Граждани с остра пасивна хомосексуална изявеност звънят за бог да прости в КАТ или Общинска милиция, защото някой паркирал на тротоар??? който отдавна вече не е тротоар, и хоп - 50 лв. На улица, на която се разминават три коли, обаче автобусът от градския транспорт не можел да мине, айде пак глоба. По преценка на контролния орган имало заплаха за движението... Да залагат на незаконни гонки им е любимо занимание и всяка нощ по поне една мантинела дава фира, на кой му пука? Ами основната заплаха за движението са тези, които нито следят за тези неща, нито дори не могат да напишат два поредни номера на фишове посред нощ и така с един фиш глобяваме двама престъпници, ей! Ето, шефе, аз работя, шефе, ето на, виж, колко народ изхващахме нарушители, шефе? Искам да стана лейтенант, шефе???? Като изпоразбиха де що коли има в квартала, къде бяхте бе, органите? Ние ги хващаме, прокуратурата ги пускала... Ми съветвайте ги, като ги хванете, инак все едно сте ги хванали за съответния орган! Не гласувам за никого, защо ли? Защото на последните и преди тях избори намерих на стъклото поредните фишове, пак за неправилно паркиране, ах на мама активните те? Вижте там, ако може, да са правилно ориентирани политически... не, не е измислица!
Момчета....когато човек се прибира към 11 вечерта от работа и няма къде да си остави колата на 500 метра от дома си.....ще или не ще, паркира недотам правилно. Паркингите са пълни с автомобили, които никога повече няма да се мръднат оттам. Нещо проблем? Не?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 2175720
Постинги: 1590
Коментари: 3341
Гласове: 15267
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930