Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2017 09:23 - за евреите
Автор: bojo12345 Категория: История   
Прочетен: 3131 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 11.10.2017 15:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                        "Върховната истина"(Парам-Атма)                                                събота, 9 май 2015 г.  

"В съзнанието ми няма никакво съмнение,/ казва д-р Hachneker/, че руските евреи са заразили американския народ с шизофрения.                                                                              Д-р Hachneker показва, че психичните заболявания, характерни за евреите се проявява в неспособността им да се прави разлика между това, което е.                                                  Той каза, че въпреки че еврейските религиозни закони признават силата на търпение, смирение и честност, но евреите са агресивни, отмъстителни и нечестни . " Може да се припомни, какво казва за евреите еврейският пророк Еремия: "Те Мъдри са да вършат зло, но не може да направи" (Еремия 04:22).                                                                     Според Ломброзо, евреите имат средно по шест пъти повече психични заболявания от гоите . И евреите постоянно се мешат с езичниците в смесените бракове по насоки на техните равини: 2/3 в СССР, на трето място в САЩ и Германия. Резултатът е такива психопати с еврейска кръв или, да го кажем по-просто, са криптоевреи като Хитлер и Химлер, или Ленин и Сталин.                                                                           
И така, как евреите управляват света да не говорим за атомно оръжие . "Д-р Hachneker доказва, че всеки евреин се ражда с  наченки на шизофрения, и този факт е причината, поради която евреите, преследвани по целия свят .- Д-р Hachneker казва: "Шизофренията е фактор, който създава желание да бъдат преследвани." - Това е вид преследване, от която се раждат вечните викове на антисемитизъм. Megalomania - месианизъм и ционизма, и следващото преследване - антисемитизма. Мегаломанията и мания за преследване - са като сестри.                       "Симптомите на шизофренията са признати почти едновременно от Блойлер [Блойлер], Крепелин и Фройд в момент, когато евреите се преместили към богатата средна класа", каза д-р Hachneker. "Преди те бяха игнорирани като социален и расов феномен от лекарите в тази епоха. Те са станали от клинично значение, когато започнаха да се смесват с неевреи. "                                     Д-р Hachneker каза, че изследванията на д-р Жак S. Gottlieb [Jacques S. Gottlieb] университет WayneState показват, че шизофренията е причинено от деформация на две алфа-глобулин белтък, че пациентите с шизофрения отнема тирбушон-форма. Деформирания протеин изглежда се причинява от вирус, който, според д-р Hachneker евреите предават на не-евреи, с които те влизат в контакт . Той каза, че тъй като тези, които са произлезли от западноевропейските народи не са развили имунитет към вируса, и така те са особено уязвими към болестта. "В съзнанието ми няма никакво съмнение,/ казва д-р Hachneker/, че евреите са заразили американския народ с шизофрения. 
         
   Според Виенската Pasvan [Venu Paswan], почти всички раси в света имат по-дълга глава когато те са еволюирали от вида Homo разумен [Homo-сапиенс], и по този начин са по-човешки вид.    Докато неандерталците не са Homo разумни. Евреи и брамините имат широки глави и имат неандерталска кръв.   В резултат на това и двете страни страдат от различни физически и умствени разстройства. Според списанието на Американската психиатрична асоциация [Американската психиатрична асоциация] психиатрична News [психиатрична News], евреи са генетично предразположени да развият шизофрения.                                                       

Според д-р Жак S. Gottlieb [Jacques S. Gottlieb] университет WayneState причина за шизофрения сред тях е протеин разстройство алфа-две-глобулин, който се предава на не-евреи, с които те влизат в контакт.                                                          


    Увеличението на психични разстройства в Америка е свързано с увеличаване на еврейското население.                                                                                          

През 1900 г. Америка беше със 1,058,135 евреи и 62 112 психично болни. През 1970 г. броят на евреите се увеличи до 5,868,555 т.е. 454,8% процента. В същото съотношение психично болни са увеличили броя на 339 027.   Евреите не са били в състояние да се прави разлика между добро и зло, и те са налице агресивни тенденции и нечестност. Затова Израел е и най- расистката страна.                                                                                                                                                                                         
  Шизофрения или циклофрения?                                                                                               Днес в съветската преса пишат, че през 1927 г. Сталин поканил знаменития дореволюционен психиатър Бехтерьов за да се консултира с него по повод безсънието, която го е измъчвало. Ето какво е интересно тук – още по мое време беше известно, че Сталин работи през нощта. Когато работех във военната администрация в Берлин, нашите генерали седяха до късно очаквайки позвъняване от Кремъл, тъй като Сталин и обкръжението му работеха през нощта.        Тогава ни обясняваха, че другарят Сталин е толкова велик, че работи денем и нощем. А ето и обяснението на тази тайна. Оказва се, че Сталин е страдал от безсъние и е работел през нощта, което е било мъчително за обкръжението му. Бехтерьов по време на прегледа, освен безсънието открива и прогресиращ паралич на лявата ръка на Сталин. Сталин е бил сухорък. В медицината това се нарича кахексия (суха ръка по рождение).   

                                                                                                                 
  След като провежда изследвания, на излизане от кабинета на Сталин, Бехтерьов откровено дава своята диагноза: „Типичен параноик”. Параноята е едно от най-коварните и сериозни психични заболявания. Границата между шизофренията и параноята е доста мъглява, като параноята е по-тежката болест. Тя е вид агресивна шизофрения, съпроводена от голям брой мании – маниакално натрапчиви идеи, в това число мания за величие и мания за преследване. От манията за величие се ражда култа към личността на Сталин, а от манията за преследване – безкрайните арести и вечните чистки.                                                                                                                                                                                                                     
За опитният психиатър всичко е ясно от пръв поглед. Сталин също така е бил 155 сантиметра висок. В съветската армия е имало ограничение – в армията не вземали хора по-ниски от 150 сантиметра (пушката ще бъде по-висока от такъв боец). Сталин с малко преминава това ограничение.                                                                                             

  Интересно е това, че и маркиз Дьо Сад също е бил дребосък – около 155 см. Той прекарва половината от живота си в затвора и в лудницата, където написва голям брой разкази описващи това, което по-късно е наречено садизъм. Фромм е поставил на Сталин диагноза – безполов садизъм. Да, Фромм е бил знаменит психиатър. Да вземем например генерал Франко, който е водил гражданската война в Испания. Там е загинала почти една трета от испанската нация. По кръв генерал Франко е бил чист евреин – и по баща, и по майка. Той е бил покръстен, нещо което отново старателно се крие. А от комунистическата страна начело е била Пасионария. Абсолютно същата история. Чистокръвна еврейка от покръстените и жена на републиканския министър председател Негрин. Ето кои са водили необичайно кървавата и опустошителна война в Испания. И от двете страни евреи.                                                         

Франко е бил 157 см. Висок, а Наполеон – 151 см. Спомняте ли си за Наполеоновия комплекс? Всичко това, в повечето случаи е свързано с агресивност. Така че, Бехтерьов е поставил правилна диагноза. Днес в съветската преса пишат, че след тази диагноза Сталин го е отровил. Три дни след нея, Бехтерьов умира при загадъчни обстоятелства. Роднините на Бехтерьов обвиняват за това неговата нова, млада жена. Оказва се, че на възраст около 70 години, той се е оженил за млада еврейка. Още един съюз между сатаната и антихриста. Тази млада еврейка, на име Берта Яковлевна е била племенница на началника на НКВД Ягода – чистокръвен евреин. Както пише съветската преса, по заповед на Сталин, чрез Ягода, неговата племенница е отровила своя почтен съпруг.                                                                                                                   

  Днес евреите почти всеки ден вдигат вой до небето – холокост, катастрофа. Това е защото Хитлер е унищожил 6 милиона евреи (тази цифра е преувеличена най-малко 10 пъти. Вижте Юрген Граф „Митът за холокоста”, „Руски вестник” броеве 32-34 1996 г.). Никой обаче не крещи за това, че евреите от времето на „руската революция” са унищожили повече от 60 милиона руснаци, и че са доста виновни за това. Сега ще се спрем по-подробно на този проблем. 

                                                                                                                           
  Най-известният изследовател на еврейския въпрос в руската емиграция е бил някой си Андрей Дикий (Дикий – Дивият бел. прев.), който е написал една много хубава книга „Евреите в Русия и СССР”. Тази книга излезе от печат в Ню Йорк през 1967 г.След като внимателно я прочетох, считам, че това е много интересна и ценна книга. Ще започнем анализа си първо с автора. Андрей Иванович Дикий е псевдоним, а истинското фамилно име на автора е Занкевич. Може би е от Белорусия, не зная. Псевдонимът му обаче е доста характерен – Дикий (Дивият). Знаменитият френски писател Балзак съвсем сериозно е написал: „Името на човека нерядко влияе на съдбата му”. Същото повтаря и Солженицин. Това е вярно, особено когато човек сам си избира име-псевдоним. Например Максим Горкий (Горчивият). Истинската му фамилия е била Пешков – доста незначителна. Какъв псевдоним си избира? Горкий. Защо? Този псевдоним съответства на горчивината в душата му.
 
Да се върнем към нашия Дикий. Оказва се, че по-малкият му брат е бил с изсъхнала ръка. Неумолимият закон на природата гласи – ако един брат или сестра проявява дегенеративни признаци, те по правило се разпространяват и на другите братя и сестри – това е генетическа истина. В продължение на няколко поколения загива целия род, тъй като това явление се корени в израждането. И така, в моята картотека е записано – брат с изсъхнала ръка. Информацията е получена от Жорж Костин на 25 декември 1972 г. Жорж изглежда е бил под петдесетте, един такъв намръщен… въобще безинтересен. А до него седи млада красавица, жена му. По-късно се изяснява, че това е бил същият фиктивен брак, както и при професор Бехтерев. Този Жорж Костин е работел в радио „Гласът на Америка”, а аз вече знам , че в „Гласът на Америка” вземат само хора с педерасткия комплекс на Ленин. Така че, информацията за брата с изсъхналата ръка получих от този Жорж. Хората разпознават подобните на себе си. Работата е в това, че обикновеният човек може и да не обърне внимание на този факт, а ето, легионерът винаги вижда другия легионер. Както се казва, благодаря за информацията. Тук ми идва на ум една от аксиомите от предишния цикъл лекции – „Протоколите на съветските мъдреци”. Постоянен и болезнен антисемит най-често се оказва човек с еврейска кръв.
  Да, аз отдавна съм го забелязал. Ето защо от тази гледна точка трябва обезателно да се провери талантливия и умен антисемит Дикий. За да разберем по-добре тази книга, трябва отблизо да се спрем на личността на автора и. И така, във втория си брак той не е имал деца. Втората му жена е била еврейка-караимка – това са евреи вярващи в мойсеевия завет. Възможно е той самият да е бил с еврейска кръв. Може би затова еврейският въпрос така го е вълнувал. Затова той е написал тази прекрасна книга.   Нека да се върнем към анализа на Дикий и неговата книга „Евреите в Русия и СССР. Исторически очерк”. Това, което най-много ме заинтересува в тази книга, е списъкът на съветските правителства от 1919 година до четиридесетте години. Много хора си мислят, че евреите са участвали в съветското правителство само в двадесетте години. Оказва се, че същото важи и за четиридесетте. По онова време, след отделянето на Полша (1918 г.) от Съветския съюз, евреите са били по-малко от 1% от населението. Да анализираме съветското правителство веднага след революцията.


  ЕВРЕИ В ДЪРЖАВНИТЕ УЧРЕЖДЕНИЯ И ЦЕНТРАЛНИТЕ КОМИТЕТИ НА ПАРТИЙНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ

Председател на съвета на народните комисари – Улянов (Ленин). Пишат, че е руснак, но по майчина линия е бил полуевреин, което според равинските закони означава пълен евреин. Тук авторът или недооценява, или не осъзнава какви са полуевреите. Всеки полуевреин е повече евреин, отколкото руснак. Комисар по външните работи – Чичерин. Отново руснак. И тук историята се повтаря. Или Дикий не е знаел, или незнайно защо не е искал да пише за това. Чичерин по бащина линия е бил от стар дворянски род, а по майка евреин. Така че и Чичерин е бил полуевреин, а по равинските закони той може да се счита за пълен евреин, но и това не е всичко. Освен че е бил полуевреин, той също така е бил и педераст. Това обаче въобще не му е попречило да се ожени. А за кого се е оженил? За еврейка. Така допълваме информацията на Дикий.

Още един малък щрих към портрета: до революцията Чичерин няколко пъти е пребивавал в дом за умопобъркани. Преди революцията в лудница, а след революцията в министерството на външните работи. В края на двадесетте години той тихо изчезва от Кремълския Олимп и завършва живота си лудница. Мисля, че всичко това е отчетено от Ленин при назначаването на Чичерин за министър на външните работи. В надменна Англия, Чичерин с лекота разговаря с лордовете като равен с равни – той е от техния кръг. В масонска Америка той също е свой – педераст, с майка еврейка.

Педерастията е болест на дипломатите. Всичко от 22 члена: евреи – 17; руснаци – 3 (всъщност те са полуевреи), 1 арменец; 1 грузинец (всъщност Сталин е кавказки полуевреин). ВОЕНЕН КОМИСАРИАТ - Всичко от 43 члена: евреи – 35; латиши – 7; немци – 1; руснаци – 0. КОМИСАРИАТ ПО ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ (т.е по разстрелите) Народен комисар Апфелбаум (Зиновиев) – Евреин. Това е същият този Зиновиев, който се е криел с Ленин в една хижа на гара Разлив. Тогава Ленин, преоблечен в дамско палто и хванал под ръка Зиновиев е избягал от правителството на Керенски във Финландия, а по-късно Керенски също е бягал от Ленин преоблечен в дамска рокля на милосърдна сестра. Днес в Разлив е построен цял мемориал, но там нищо не се споменава, че в хижата с Ленин се е криел и Зиновиев, който е бил хомосексуален партньор на Ленин и който е бил унищожен от полуевреина Сталин.   Неговият помощник – началникът на Извънредната комисия е Радомислиский (Урицкий), евреин. Той е главният терорист на Петроград. Той е убит от евреина Канегисер. Канегисер е произхождал от богато еврейско семейство. Този млад студент-евреин пристига в Петроград за да играе шах с началника на Петроградското ЧК. Отново загадка. След това, Канегисер внезапно прострелва началника на ЧК Урицкий. Тъмна работа. Вероятно това са били два педераста, които са имали връзка, при което от ревност единият застрелва другия. Такива неща при тях се случват често.

След това е обявен червен терор. Разстреляни са повече от 10 000 заложници – всички руснаци. Какво се получава? Един евреин стреля по друг евреин, при което са унищожени повече от 10 000 руснаци, сред които не се оказва нито един евреин. След това, по същия начин, побърканата еврейка Каплан стреля по маниакалния полуевреин Ленин. Историята се повтаря – обявява се червен терор в Москва, при което са разстреляни около 10 000 руснаци. И отново нито един евреин сред заложниците. Тук се натрапва и друг паралел. В известната на нас книга „Хитлер – основателя на Израел” се описва предисторията на това, което на Запад наричат „кристалната нощ”. Няколко месеца преди това, еврейската пропаганда тръби от всички възможни източници, че се започва масов антисемитизъм в Германия. След това витрините на еврейските магазини са били потрошени, а няколко синагоги подпалени И ето, в тази книга, се описва източника и корена на този инцидент. През 1938 г. полският евреин Грюншпан застрелва с револвер немския дипломат Фон Рот. Фон Рот е бил нискоразряден дипломат, нещо от рода на трети секретар в посолството. Случаят успешно се използва от четвърт евреина Гьобелс за целите на еврейската пропаганда. Оказва се, че това са били два педераста, както и при Урицки. Както често се случва (почти всички педерасти са психари и невротици), ревността при педерастите е значително по-остра, отколкото при нормалните хора. За това, както е известно плащат хиляди невинни германски евреи. Всичко това беше организирано и провокирано от четвърт евреина Гьобелс.

Членове на Московската извънредна комисия - Всичко от 62 члена: евреи – 43; латиши – 10; арменци – 3; поляци – 2; руснаци 2 КОМИСАРИАТ ПО ВЪНШНИТЕ РАБОТИ Всичко от 16 члена: евреи – 13; латиши – 1; руснаци – 1; немци 1. КОМИСАРИАТ ПО ФИНАНСИТЕ Всичко от 29 члена: евреи – 24; латиши – 2; руснаци 2; поляци – 1. КОМИСАРИАТ ПО ПРАВОСЪДИЕТО Всичко от 19 члена: евреи – 18; 1 арменец; нито един руснак.
Странно е, че от малцинствата често слушаме за съюз между арменците и евреите. Работата е в това, че от гледната точка на дегенерацията на първо място са евреите, а на второ място в пределите на Съветския съюз са арменците. Те дори на практика не се различават по външност. На тази тема има много интересни данни. Процентно в революцията е имало много арменци. Днес ако вземете сегашните дисиденти, то на първо място са евреи или хора с еврейска кръв, а на второ място са арменците. Ето и история от последната година, последните няколко месеца: безпорядъците започват от Армения. Същото е и с емиграцията: сега изпращат или пускат на първо място евреи, а на второ място арменци. На правителството дотолкова са му омръзнали арменските дисиденти, че нито един от тях не е бил съден или изпращан в концлагер, а просто са ги качвали на самолета и са ги пускали да заминават. Но къде? В Етиопия, откъдето те направо са отивали в американското посолство. Веднъж срещнах един евреин. Това беше доста културен и интересен мъж на около 45 години. В Съюза той е работил в някакъв отдел на ЦК. С една дума информиран човек. След като прочете книгата ми „Протоколите на съветските мъдреци”, той ми каза: „Да, вие сте прав. Вижте какво – евреите са повече склонни към оралния секс, а арменците към аналния. Има даже и такъв израз: „арменски двойки” – това са педерастите. Този термин на арменците е даден от народа, а народният глас е глас на мъдростта.” Както и евреите, повечето арменци се намират в диаспора и не смятат да се завърнат в родината си. Както и при евреите, арменците имат силно влечение към търговията и неприкрито отвращение към земеделието. Както и при евреите, при арменците също е имало погроми, най-големият е бил в началото на ХХ век и ако Русия не ги е била взела под закрилата си, не се знае дали са щели да оцелеят като нация. Да разгледаме пример от днешно време. Аз бях женен в продължение на 24 години. Както се полага, си имах и тъща. Та тази моя тъща 15 години съжителстваше с арменец на име Арам. А на този арменец, през цялото това време жена му е била в лудницата. Жена му е била полуеврейка. Баща и е бил богат казак от Новочеркаск, а майка и еврейка от Ростов. В резултат на този брак се ражда и дъщеря им – Люба Цикунова, която става жена на арменеца Арам. Той сам ми го разказа. По-късно се изясни, че този арменец всъщност не е бил арменец, а арменски евреин. Наричали са го Арам Михайлович Сафарян. Но какъв е коренът на тази фамилия? Сафарян произлиза от шофар, а шофарът е специален рог, с който равините тръбят по големите празници. Арам е арменският вариант на Аврам. В списъците на приятелите на Ленин пътували през германия за Русия в пломбиран вагон също е имало един Сафаров. Коренът отново е от шофар. По-късно, този Сафаров от ленинския пломбиран вагон е взел участие в разстрела на царското семейство в Екатериненбург. Интересно е това, че този замаскиран арменски евреин, когато му дошло време да сключва брак, се оженил за полуеврейка – руска полуеврейка. Ето как те се привличат един към друг.  

Трябва да отбележим още една закономерност. Веднага след революцията властта се е намирала в ръцете на евреите. След това властта преминава в ръцете на прикритите полуевреи. Сталин е от прикритите кавказки полуевреи. Берия също е прикрит кавказки полуевреин. След смъртта на Сталин, властта колкото и странно да е преминава в ръцете на еврейските жени, тъй като всички ръководители след Сталин са били женени за еврейки.
  В първия си брак Хрушчов е бил женен за еврейката Горская, която Сталин е разстрелял. Разбира се всички деца на Хрушчов от тази еврейка са полуевреи. Всички те в браковете си се връщат назад към еврейството. След Хрушчов, Брежнев също е бил женен за еврейка. Андропов, който е бил полуарменец, полуевреин е бил женен за еврейка. Само Горбачов може би не е в този списък (жена му е еврейка бел. прев.), но дъщеря му е омъжена за евреин. Виждаме, че в правителството е имало няколко души с фамилия Каганович. Съвсем наскоро, преди около една седмица в еврейския вестник „Ново руско слово” прочетох следната информация – Лазар Каганович (тъста на Сталин) е имал трима братя на много високи държавни длъжности. Всичките те били разстреляни от Сталин. А Лазар Каганович дори не е и гъкнал, а напротив е говорел: „Аз имам само един брат – Сталин!”                                                           

  Днес се забелязва, че в третата еврейска емиграция от Съветския съюз има много на брой грузински евреи. Много на брой! По мое време не бях чувал за грузинските евреи. Но веднага със започването на третата емиграция от Съюза, изведнъж десетки хиляди грузинци бяха обявени за евреи. Ако разгледаме списъка на Съветското правителство в края на тридесетте години, ще видим, че и тогава в Русия картинката е същата. Приблизително 80% от състава на правителството са били отново тези евреи – същият този „избран народ”.                                                                                                                                                                                                                                                                          А сега нека да видим кой е ликвидирал и унищожавал всичките тези евреи, с които се запознахме в списъците на Дикий? Да разгледаме състава на ОГПУ, които се занимаваха с Великата чистка, когато Сталин е унищожавал привържениците на Ленин, които в болшинството си са били евреи. Всичко: евреи – 14; неевреи – 6. Какво разбираме от тези списъци? Едните евреи след като идват на власт изграждат страната и народа на Русия, а другите евреи от ОГПУ (НКВД) са разстрелвали и репресирали евреите, които са били на власт. Работата е там, че в революцията по правило са участвали ненормалните евреи. От тук влиза в сила комплекса за саморазрушение, който е присъщ за такива ненормални хора, в случая евреите. Това се вижда не само в Русия. Същата история се повтаря и в хитлеристка Германия. Цялата върхушка на нацистката партия се е състояла от хора с еврейска кръв.                                                                                                                                                              
Самият Хитлер е бил четвърт евреин, началникът на Гестапо е бил полуевреин, а неговият заместник е бил три четвърти евреин. В днешно време еврейските специални служби заловиха главния гонител и изтребител на евреите – Айхман. Него са го съдили и обесили в Израел. Но Айхман е бил чистокръвен, покръстил се евреин, за което пресата мълчи. Всичко това е резултат от комплекса за саморазрушение. Казват, че последните думи на Айхман на ешафода са били: „Е хайде, бесете, бесете! Още един евреин по-малко.” Тук е уместно да си спомним ръководителя на фашистка Испания, генералисимус Франко. Той също е бил стопроцентов покръстен евреин. А от другата страна комунистите са били направлявани от Пасионария, Долорес Ибарури. Пасионария означава Пламенната. Така че гражданската война, цялата гражданска война в Испания се е направлявала от двама евреи. Във фашистка Италия е бил Бенито Мусолини. Да, там също имаме една комедия. Жена му се е наричала Рахил, а майка му Роза. Тези две еврейски имена означават нещо. Знаменитият професор Ломброзо твърди, че сред евреите има много образовани и талантливи хора, но и лудите сред евреите са 6 пъти повече отколкото при другите народи. Запомнете този коефициент – 6 ПЪТИ ПОВЕЧЕ!

Ако днес в Америка 20% от населението са психически ненормални, то колко трябва да са ненормалните при евреите? 20% Х 6 = 120%... Това означава, че сред евреите психически болните или ненормалните са повече от самите евреи... За да разберете тази аритметика, припомнете си един от главните закони на Марксистко-Ленинската философия. Имам предвид закона за прехода на количеството в качество. Получава се, че всички евреи са повече или по-малко ненормални. Григорий Петрович, да допуснем, че евреин встъпи в смесен брак. В резултат на този брак се получават деца полуевреи. Във връзка с това, че болната генетика се оказва доминираща, за тях шансовете са по-скоро да станат психически болни, отколкото психически здрави. По правило. Ще ви дам един малък пример. В 1956-57 година бях приятел с полуевреина и известен поет Иван Елагин. Един ден се разхождаме по Broadway и си говорим. Започнахме разговор за смесените бракове. Изведнъж Иван се разтреперя. Тогава той ми каза, че в случаите на смесените бракове, еврейската кръв е по-силна. Той беше прав. Познавах дъщеря му и цялата му история. Еврейската кръв е винаги по-силна. В какъв смисъл? Както капката отрова е по-силна от здравата кръв. Така е и с еврейската кръв, тя като че ли е отровна. Негативният елемент е винаги по-силен.                                                                                                                                                           
  А колко са тези смесени, прикрити полу, четвърт, една осма евреи в Съветския Съюз? Преди всичко, тази формула изглежда е секретна. Малко са тези нормални хора, които знаят, че в смесени бракове с евреи встъпват единствено дегенерати. Сляпата любов там не върви.                                                                                                                           Нормалните хора по правило не встъпват в смесени бракове с евреи. По правило трябва да е налице някаква хомосексуалност потисната, латентна или полухомосексуалност. В резултат на това, смесените бракове са почти винаги бракове между биологично негативни хора.                                                                                                                                                                                                             
По правило здрав човек не се жени за еврейка, така ли е? По правило е така. А ако случайно нещо подобно се случи, то такъв брак бързо се разтрогва. По правило това са бракове между двама бионегативни, при което децата им също са обречени на бионегативност.                                                                                                              Следователно, всички потомци от смесените бракове са по правило бионегативни. Сред хората с еврейска кръв психопатите са толкова, колкото и сред чистокръвните евреи.    копие от   http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.bg/2015/05/hachneker.html                                             Гласувай:
8Следващ постинг
Предишен постинг

1. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
12.10.2017 10:28
Това изследване обяснява много неща от историята и дегенеративните процеси в развитието на човечеството, както и неговото негативно, експлоататорско отношение към живота и природата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 2968137
Постинги: 1900
Коментари: 4211
Гласове: 17781
Архив
Календар
«  Декември, 2022  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031