Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2018 09:55 - кралят умря. да живее кралят
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 223 Коментари: 3 Гласове:
2 


21 Окт. 2016, 11:15

Истинският Путин е бил убит или умира от рак през 2007-а? В сензационно интервю със заглавие „Моят мъж отдавна не е между живите”, публикувано в немския вестник „Die Welt”, бившата първа дама на Русия Людмила Путина споделя свои интимни преживявания от съвместния им живот с Путин. Репортер на „ШОУ” избра моменти от него, които публикуваме в превод от руските издания, препечатали интервюто.

„Моят съпруг за съжаление отдавна не е между живите. И аз съм принудена да го призная публично, защото не мога повече да гледам какво се прави от негово име, разказва Путина. Тези хора са много страшни, те пред нищо няма да се спрат. Аз се страхувам, че те ще убият и мен и дъщерите ми, също както убиха него. Истината е, че нашето семейство с Путин не беше от идеалните. Когато се омъжвах, аз бях влюбена в офицера-разузнавач. Но реалността беше съвсем друга. Путин се оказа подъл, жесток човек, тиранин. Той никога не се съобразяваше с моето мнение. Нещо повече – той не забелязваше дори съществуването ми. Аз му бях необходима само като справка за семейното му положение и като майка на децата му. Много ми е трудно да говоря за това, но Путин ме биеше, унижаваше, издевателстваше над мен. Животът с него беше много труден. Аз се опитвах да се боря, неведнъж и два пъти се опитвах да подам заявление за развод, но за този човек нямаше нищо свято. За да ме застави да мълча, той ме изпрати за известно време в психиатрична клиника. Аз преминах през деветте кръга на ада. Наркотици, психотропни вещества, издевателства. За дълго време ме затваряха в изолатора и аз не можех да видя слънчева светлина, нито пък живи хора. И досега си спомням за това и настръхвам от ужас. От млада и уверена в себе си жена аз се превърнах в сянка, волята ми беше сломена, съгласявах се на всички условия, само и само да се измъкна от онова страшно място. Но това, което започна да ми се случва след неговата смърт, въобще не може да бъде описано.

Тогава при него (б.а. - при Путин) започна много сложен период. На мен, разбира се, той не казваше нищо, стана съвсем затворен. Един месец преди смъртта му, през нощта, той без предупреждение изведе дъщерите ми и аз не знаех къде ги води. А след това изчезна и той. След това в дома ми дойдоха някакви хора. Някои от тях познавах, останалите виждах за първи път. Преровиха до основи дома ми, разгледаха всички документи, чукаха по всичките стени. На мен само ми казаха: „Ако искаш да живееш – мълчи!” На всичките въпроси, свързани с мъжа ми, отговаряха, че ще си дойде скоро и че има важно съвещание, че е в интерес на националната безопасност да не обсъждам случилото се с никого.

След няколко дни се появи първият дубльор на мъжа ми. По-късно аз успях да науча, че убийството на Владимир се е подготвяло още преди година и са го отстранили от властта, когато неговият първи двойник е бил готов да заеме мястото му. Външно, разбира се, този човек толкова много приличаше на Путин, че аз бях направо шокирана Но всъщност това си беше съвсем друг човек. Тези хора следяха моите момичета. А на мен ми поставиха ултиматум – или ще играя ролята на предана жена на новия Путин, или дъщерите ми няма да са живи. Аз просто нямах никакъв избор. И най-вече се стараех да избягвам публичните мероприятия. Сплетните на журналистите, интригите, за които четях по вестниците, направо ме убиваха. Но още по-страшно беше да се преструвам на жена на абсолютно чужд за мен човек. Освен това тези хора готвеха двойничка и за мен, за да може, когато говоря нещо не както трябва и то не е запланувано по сценарий, моята двойничка да може да се намесва при конфузните ситуации. Ако тези хора бяха успели да направят моята двойничка в що-годе прилично сходство, отдавна да са ме убили!... Чудо е, че аз и дъщерите ми успяхме да се спасим.

По разбираеми причини аз не мога да назова хората, които ми помогнаха да прекратя тази страшна инсценировка и да се скрия. “Разводът” беше моето избавление Сега аз живея зад граница и се чувствам много добре. Но ми е страшно да гледам какво се случва в Русия. Хора, опомнете се! Вие живеете като нисши, едва свързвате двата края, защото вас не ви щадят – крадат ви и ви лъжат непрекъснато. И днес според мен стои въпросът за оцеляването на коренното население на Русия. Ако вие не престанете да се страхувате и игнорирате това, което се случва в страната, вие просто няма да сте живи!...”, казва Людмила Путина пред в „Die Welt”.

Кой управлява Русия – Путин, или негов двойник?

Преди две години в немското списание „ Spiegel” беше публикувана статия, в която се разказваше как през 2006 година от Московската ЦКБ помолили един от водещите немски онкологични центрове да даде консултация относно биопсия на анонимен пациент. Немците провели анализ, установили формата на рака и определили на пациента максимум 6 месеца живот. Предложили адекватно лечение, за да удължат живота на пациента с няколко години. От Русия благодарили за консултацията, но се отказали от лечението. А след известно време уведомили немските медици, че пациентът бил напълно здрав?!? Едва ли трябва да се обяснява, се коментира в статията, че във всяка уважаваща себе си държава има т.нар. генетически портрети на най-известните персони. За тази цел се използват косми, частичка от кожата и прочие биоматериали, които оставя всеки жив човек по време на задграничните си пътувания. Така че в Германия имало „ДНК-портрет” на Путин, чрез който немците били разбрали, че анонимният пациент е... Путин .Според тях най-късно към средата на 2007 година пациентът е трябвало вече да е мъртъв.

Нека сега видим как по-късно се развиват събитията около семейство Путини, което подсказва, че в по-горните твърдения може би има истина: През 2007 година Людмила Путина е напълно изолирана от светския живот - тя повече не участва по време на приемите, не пътува и в чужбина при официални визити на Путин. Официално няма обяснение за това. През 2007 година се появява и удивителната идея на Путин да откаже третия си мандат в полза на Медведев. Формалната причина е конституцията, която забранява трети мандат на президента, но същата не се пристъпва в Русия за първи път?!? Така например по конституция губернаторите на Русия се избират, а от 2004 година тях просто ги назначават. Освен това в руската конституция е написано не че се забранява трети мандат, а че въобще се забраняват три мандата за един и същи човек. Така че, погледнато по този начин, и днешният мандат на Путин е анти-конституционен. Но какво се случва по-нататък?

- Ставайки премиер, Путин остава в сянка, не напуска страната, пътува само в регионите на Русия. Във външността му настъпват и се забелязват с просто око необясними промени, които първоначално никой не коментира, но когато простолюдието започва да ги забелязва и коментира, се подхвърля версията за неудачна пластика и ботокс. После „новият Путин” вече не познава старите си познати, с които е служил в КГБ, не разбира немски език и се налага да му превеждат, спира да спортува, често говори наизуст, бърка фактите от собствената си биография, оказва се, че едновременно е на различни места?... Това са все факти, от които логично може да се направи извода, че истинският Владимир Владимирович Путин или е мъртъв, или е неспособен да управлява страната в последните няколко години. Всичко това обяснява и странностите с развода на семейство Путини. Президентът на Русия е познат на широката общественост от 1999 година, но много хора го познават и от по-рано, когато е на работа в администрацията на Собчак. Така че целият период на неговата дейност и появите му сред обществото обхващат последните 20 години. Имайки на ръка фотографии на Путин от онези години, никак не е трудно да се направи негов двойник.

На сайта с неговите снимки, могат да се видят четирима съвършено различни човека, които са... Путин При тях и формата на черепа е различна, като се имат предвид дълбочината на очите, формата на подбрадичката и на костите на скулите. Различие може да се наблюдава и при носа, устните и бузите, както и при косата. На фото- и видеоматериалите, представени като официални от Кремъл след 2000 година, могат да се различат като минимум четирима Путиновци, всеки от които в една или друга степен прилича на Владимир Владимирович. „А като максимум, пише още в статията на в. „Шпигел”, вече съществуват общо шест човека, които могат да се представят за Путин.” Президентът на Русия Владимир Путин наскоро отговори на въпроси на журналисти, че с бившата си съпруга са в добри отношения – „ дори по-добри, отколкото са били, когато са били женени, че се виждат понякога. А това, което пишат в онези вестници и списания, е отделна тема. Истината е, че Людмила е доволна от живота си, при нея всичко е наред. Аз също съм доволен, и при мен всичко е наред! А с тези интервюта отдавна съм се смирил, разбирам хората, които ги пишат, но за мен в този момент не това е най-важното. Пък и не би повлияло на курса на валутата и на цената на нефта…”, казва Путин /б.а. - цитат от статията на в.„Шпигел”/.

Дъщерята Мария била загинала при катастрофа?

„В пътнотраспортно произшествие е загинала Мария Путина”. Това е информация, която се появи в руските официални сайтове само преди няколко дни. Жестоката катастрофа, при която е загинала дъщерята на Путин - Мария, станала в Нидерландия. Произшествието се е случило близо до град Ротердам. Мария е пътувала към града заедно със съпруга си Йоррит Фаасен. На един от завоите мощната им кола „Ауди S8” поднася и изхвърчава на отсрещното платно, където се удря с огромен МАН. Загиналите не са имали никакви шансове за оцеляване. От удара автомобилът им буквално бил разцепен на две. Зад волана е бил съпругът на Мария, който всъщност се оказва виновен за трагедията, пишат местните вестници. Мощното „Ауди S8” се носело със скорост 160 км/час. Шофьорът на тежкотоварния автомобил също бил пострадал, но лекарите успели да го спасят. Той и до момента се намирал в една от ротердамските клиники. Тази информация е от печатни издания в Нидерландия, но официално потвърждение от холандската полиция още няма.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/article/46155


Тагове:   смърт,   двойници,


Гласувай:
3
11. kvg55 - bojo12345,
09.06.2018 11:09
А може би Людмила Путина трябва да бъде психически освидетелствана?
цитирай
2. apostapostoloff - Вярно е, и аз писах
09.06.2018 12:32
преди време по въпроса. Путин отдавна е мъртъв. Руските мъже живеят средно около 56 години.
цитирай
3. bojo12345 - kvg55, защо така смяташ?
09.06.2018 23:02
От древни времена големите са имали двойници - крале, императори, министри и т.н. Говореше се, че нашият съсед Тито също е подменен още след края на ВСВ и е имало физически белези за това, но тогава беше друга еуфория - те бяха с капиталистите, а ние - с комунистите. Сталин и американците са знаели, че в бункера на Хитлер е имало двойници на фюрера и Ева Браун...
В днешно време е още по-лесно - пластичната хирургия може много ! А може и да сравниш снимки от 2005 и сега на вожда на Русия. Информация - колкото можеш да понесеш,нали?
Всеки решава за себе си.
Бъди щастлив!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 1361545
Постинги: 1080
Коментари: 1969
Гласове: 10822
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Блогрол