Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03 17:04 - Николай Левашов
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 138 Коментари: 1 Гласове:
2 
                                                  николай левашов
                                       /Ксения Мишарина , 13 юни 2012 г/

Убийството на Николай Левашов няма да донесе очаквания резултат от враговете. Той зарази много хора с любов към родината. И още повече Русия ще се събуди заради тази злоба. Тя ще се събуди и защити родината си по същия начин като Н.В. Левашов. ...


На 11 юни 2012 г. беше убит велик човек, учен, академик, нашият славен лидер и другар Николай Викторович Левашов . Множество опити на враговете да изпълнят своята тъмна мисия този път бяха короновани с успех ... Но ... Те не взеха предвид основното нещо. За времето, когато Николай Викторович беше с нас, той ни даде много неща. Голям брой хора се събудиха и са готови да продължат славните си дела. Той ни даде подкрепа, насочи истинския път, посочи в правилната посока. Той сподели с нас огромно количество знания - в книгите си , на срещите .

Той наистина беше Воин на светлината. Започна тази битка за нашия свят и трябва да продължим. Разбира се, смъртта му е тежък удар за всеки, който обича и го зачита, но трябва да стане ясно на врага , че ние няма да се  пречупим, че ние не се отказваме, ние ще се борим,ще  се борим докрай ! Враговете не вземат под внимание най-важното - убивайки  тялото, те не  са постигнали нищо. Същността е все още жива! И всеки един от нас трябва да знае и да се има предвид, и в никакъв случай да не позволяваме на вредителите  в този свят. Самият Николай написа:

"... има възможност за непрекъснато развитие във всяка държава, както и дейности, които коренно променят ситуацията. Това означава повече и  ако по някакъв начин врагът ще бъде в състояние физически да ме отстрани, например, или да ме въведе в състояние на кома, или по някакъв начин да навреди на физическия ми мозък (това е така, "ако"), - действия,  в резултат на това няма да се отрази по никакъв начин, а напротив, защото на някои причини, аз ще получа  възможност да действам в много по-голям мащаб! Оказва се, че е налице ситуация, в която присъствието или отсъствието на физическото тяло почти не променя нищо! Точно толкова дълго, колкото физическото ми тяло не се унищожава, то остава основа на моята същност. ("Огледалото на моята душа" )

Другари! Трябва да вървим напред и да останем заедно! Само заедно и заедно можем да спечелим! Има нови времена напред и е в нашата власт да ги наситим със светлина и доброта!

В нашите ръце е нашето бъдеще и бъдещето на нашите потомци! Съберете цялата сила, цялата воля, цялата крепост на Духа! Помнете - не можем да бъдем победени! Нека паразитите се оттеглят! Достатъчно  се подиграват  на родината си! Сега, както никога досега, ние трябва да се събираме и да вървим напред, без значение как!


копие от http://out.easycounter.com/external/levashov.name


                                                  Радостта на света

  Накрая успях да завърша кратък документален филм "Радостта на света". Този филм разказва за човек, който се опитва да промени по-добре хода на историческия процес на нашата планета. И за тези, които не му позволяват да изпълнява плана си,  след това в продължение на векове преследвани и унищожени всички негови потомци, другари и последователи. Този филм разказва за радостта, която не е била дадена, за да дойде на нашата планета някои  мощни сили, които се опитват да ни поробят за повече от 100 хиляди години ...   Филмът се основава на материали от уникалните книги и статии на уеб сайт Levashov и съпругата му Светлана Левашова.
  Този филм ще покаже фалшивостта на няколко важни съвременни религиозни догми.

В основата на всички религии винаги са били невежеството на стадото, то принуждава хората да вярват неизвестно какво. Когато в едно общество, все още не разполагат с необходимите познания, религията е неизбежна, че с течение на времето, еволюционният растеж  постепенно умира. Наложена със сила на населението на планетата,  днешната религия има силна паразитна същност, и упорито продължава да доведе до знанието  вярата, с фанатична приемане на някои от данните, без значение какво  е или не е доказано.   Християнството, точно като всички други религии, се основава на вековни лъжи, кланета на дисиденти ,  невежество и фанатизъм в нетрезво състояние на хората. Тя може да се види ясно, ако се обърне внимание на няколко прости въпроса, отговорите на които са познати отдавна, но старателно игнорирани. Например, защо Църквата твърди, че Исус Христос,  се предполага, че е разпнат в Ерусалим преди 2000 години? В действителност, много неопровержими доказателства предполагат, че неговата екзекуция се е  провела в Константинопол през 11-ти век, преди по-малко от хиляда години! Защо сме принудени да вярваме в  идеята, че кръстоносните походи "изведнъж" започнаха да се организират  много векове след разпъването на Исус Христос? Всъщност вече доста се  знае точно защо кръстоносните походи приемат   еврейския Бог Йехова.   Защо свещениците продължават да ни лъжат, повтаряйки, че Мария Магдалена е била проститутка, а не любимата  съпруга на Исус и майка на децата му - син и дъщеря? Библията няма една единствена лоша дума за Мария Магдалена, но духовенството в продължение на векове клевети съпругата си ", своя Бог"и  усърдно пръска кал в действителност и себе си, също ..

. Защо с  почти хилядолетия внимателно е потулвано истинското име на някого, през цялото време наречен Исус Христос? Кой има полза  стотици милиони хора да са живели в невежество, чрез  почитането на Господ Бог и все повече и повече потопени в мрака и състоянието на интелигентни животни? Защо  някой упорито крие от нас най-големото ни минало, в което хората са живели и прекрасният, светъл йерарх Радомир - радостта от света?
В този филм ще видите какво е неистинността на основните принципи на църквата, и ще се  намерят много интересни и в много отношения неочаквани истини във всеки от 12-обсъжданите въпроси тук.   продължава.....

Гласувай:
2
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - bojo12345,
06.03 19:46
Нов прочит на християнските догми.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 1320413
Постинги: 1056
Коментари: 1884
Гласове: 10617
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол