Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2017 08:14 - аферата г.гатев
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 195 Коментари: 0 Гласове:
2 
„АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“. ЩЕ ПОСМЕЯТ ЛИ ДА ПРИЗНАЯТ „ГРЕШКАТА“ СИ В 7 ДНЕВЕН СРОК ДАНС & ПРОКУРАТУРА!
В края на публикацията заявихме, че ще изчакаме отговора на жалбата на Георги Гатев, от страна на ДАНС, срещу отнемането му на достъп до класифицирана информация, за да осветим всичко онова, което до този момент остава скрито зад завесата на „Аферата Георги Гатев“ и никой не смее да напише и ред за това.
На 8 август вечерта обаче – ден преди изтичането на срока за отговор на жалбата на Георги Гатев, отговор, който трябва да дадат ДАНС и Комисията за достъп до класифицирана информация – истеричната паника, примесена с арогантност, на кукловодите решили да поставят Бюрото за контрол върху СРС не само на колене, а директно да го смачкат, произведе шокиращ скандал с бруталната цензура наложена върху интервю на шефа на Бюрото за контрол върху СРС Бойко Рашков.
Вестник 24 часа, зависим от Делян Пеевски, и „собственост“ на Венелина Гочева, чрез наемника – главен редактор Борислав Зюмбюлев спря в последния момент, цензурира и не публикува готово за печат интервю с Бойко Рашков. Вижте тук:
СКАНДАЛ! „24 ЧАСА“ /КОЙ/ ЦЕНЗУРИРАХА И СПРЯХА ИНТЕРВЮ НА ШЕФА НА БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС БОЙКО РАШКОВ ЗА „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“!
Този самоубийствен ход на лицата, които дърпат конците на мръсната поръчка „аферата Георги Гатев“, налага АФЕРА да освети скалпелно цялата истина, която до този момент никой не смее да изрече в прав текст.
Два дни преди отговора, който трябва да дадат по закон ДАНС и Комисията за достъп до класифицирана информация, вестник 24 часа взимат интервю от шефа на Бюрото за контрол върху СРС Бойко Рашков и часове по-късно го свалят от печат и го цензурират брутално, което налага самият Бойко Рашков – жертва на „свободата на словото“ във в. 24 часа да предложи текста на интервюто на сайта „Медиапул“, за да се чуе позицията на ръководителя на Бюрото за контрол върху СРС, станало обект на безпрецедентна атака.
В интервюто си Бойко Рашков е остър, честен и назовава нещата едно към едно. Така наемниците на Делян Пеевски от в. 24 часа разполагат с анализа и позицията на Бойко Рашков, която очевадно е дадена „за сведение“ на Делян Пеевски, след което интервюто е спряно за публикуване.
Кой може да накара един главен редактор на вестник да спре в последния момент интервю и то на ръководител на НЕЗАВИСИМА ИНСТИТУЦИЯ, каквато е Бюрото за контрол върху СРС? Чорбаджията, естествено. А кой е чорбаджията? Наивници са онези, които мислят, че това е … Венелина Гочева. Впрочем, равно „отдалечена“ от Бойко Борисов и Делян Пеевски. В случая чорбаджията е Делян Пеевски и той е онзи, който спира интервюто.
Така, на практика, Пеевски, случайно или не, или просто поради демонстриране на арогантна недосегаемост, освети една частица от преплетките от „аферата Георги Гатев“.
Преплетката „ДАНС – Пеевски – Цацаров“ . КОЙ удря персонално Ахмед Доган.
Сайта АФЕРА вече анализира в свое разследване: „В ИГРАТА ЛИ Е ЦАЦАРОВ С МРЪСНАТА ПОРЪЧКА НА ДАНС & ПРОКУРАТУРА: „НЕНАДЕЖДНИЯТ ГЕОРГИ ГАТЕВ“.
Но нека забием скалпела още по-дълбоко.
Два са вариантите. Или главният прокурор Сотир Цацаров не е знаел за очевадно некомпетентните, меко казано, действия на спец.звено „Антикорупция“ към СГП в сие с ДАНС и са действали зад гърба му, или е знаел.
Ако не е знаел, то продължава да виси страховитото мълчание по „аферата Георги Гатев“ от страна на Цацаров, при положение, че дни наред скандала е в ход и той е имал предостатъчно време, за да се убеди, че вършеното както от ДАНС, така и от подопечен негов прокурор, е безпрецеденто безобразие. Защо тогава не реагира и КОЙ го кара да не реагира?!
Ако е знаел за извършеното безпрецедентно безобразие от страна на ДАНС и прокуратура, то тогава КОЙ е този, който го е накарал да даде мълчаливо съгласие за извършеното?!
Никаква класифицирана информация не е, а е обществена тайна, че високопоставените шефове на ДАНС /а и не само/ са под „контрола“ на Делян Пеевски. Свързването на Пеевски с името на главния прокурор Сотир Цацаров също е обществена тайна.
КОЙ тогава си е позволил да съсече и предприеме този мръсен удар срещу Георги Гатев, респективно срещу Бюрото за контрол върху СРС?
И тук е редно да режем до дъно.
Георги Гатев през цялата си кариера на блестящ юрист, адвокат по наказателни дела е бил независим. Никога не е членувал в политическа партия, както и не е имал щения към политическа кариера. В редица публикации, покрай скандала с отнемането му на достъп до класифицирана информация, е определян като „квота на ДПС“ в бившия ВСС.
Обаче. ДПС мълчат като заклани по скандала с „аферата Георги Гатев“. Мълчат, дори и когато свързват партията им с Георги Гатев. Защо мълчат?
АФЕРА направи няколко опита да потърси официална позиция на ДПС по „аферата Георги Гатев“, но получи многозначително мълчание, а след настоятелност от наша страна, лица от ДПС, които иначе отговарят за публичността на ДПС в общественото пространство, отговориха, че „били държани далеч от този казус“.
Тук е крайно наложително да уточним, че Георги Гатев не е нито квота, нито политически избор на партията ДПС, както и че никога не е бил партийно обвързан или партийно зависим.
НО! Георги Гатев е персонален, личен избор на Ахмед Доган. Не партийно и не чрез ДПС. И това се знае, включително и от онези, които безпрецедентно го „сготвиха“.
Тогава? КОЙ удря персонално Ахмед Доган? Както и да бъдат разгледани фактите и обстоятелствата по „аферата Георги Гатев“, отговорът е само един: Пеевски удря Ахмед Доган.
И го прави, употребявайки цялата си „кохорта“ от ДАНС & прокуратурата в „поръчката“ срещу Георги Гатев.
Оттук нататък „аферата Георги Гатев“ ще има знаково развитие. Но вече завесата е достатъчно повдигната, за да се види, че се случва НЕЩО. Тепърва можем да гадаем хвърлени ли са на „прасетата“ „бисерите“, които се ебават с онзи, който „не се ебава“.
Защо Пеевски тръгва срещу Доган, удряйки негов личен избор в лицето на Георги Гатев. И за първи път ли „кадрува“ зад гърба на Доган, уж от името на „своите“ ДПС.
Както вече е видно за всички мислещи, безпрецедентните действия на ДАНС & спец. звено „Антикорупция“ в СГП спрямо Георги Гатев, не само не се базират и на един дори истинен факт, а са изцяло измислено поръчково, гнусно „активно мероприятие“.
Причината – онова, което ще излезе наяве като престъпни нарушения /меко казано!/ от вършеното от ДАНС по скандалното дело на съдия Светлозар Георгиев. Това обаче е само видимата част на айсберга. Отдолу, непрекъснато всичко се върти около фигурата и на Марешки, който няКОЙ хем уж пресира, хем с уж пресата си, го прави „героична жертва“. Онези, които обаче са истински информирани, добре знаят, че Марешки никога и по никакъв начин не е смеел, не е и няма да гъкне нито на Бойко Борисов, нито на Цветан Цветанов, нито на Делян Пеевски. Преплетките там са ОТ ГОДИНИ.
Пеевски държи в ръцете си ресурса на ДАНС. Ако не на цялата Агенция, то поне на важни персонални части от нея, които са достатъчни за да вършат онова, което на жаргон наричаме „сготвяне“.
Пеевски няма как да бъде разделен и от фигурата на главния прокурор Сотир Цацаров.
В слуая с „аферата Георги Гатев“ – ДАНС и спец.звеното „Антикорупция“ в СГП са в симбиоза. Цацаров продължава да мълчи, въпреки крещящото беззаконие, което се върши по случая с Георги Гатев. А който не подценява Цацаров, добре знае, че същият Цацаров по никакъв случай няма как да не си дава сметка за шокиращото беззаконие по казуса с Георги Гатев.
Мълчаливото „измиване на ръце“ и продължаващото бездействие от страна на Цацаров по отношение на престъпните деяния на ДАНС обслужва интересите на Пеевски. Иска го, или не го иска.
Така кръгът се затваря. Бюрото за контрол върху СРС пречи на Пеевски, респективно на „неговата“ /в сие с Бойко Борисов/ ДАНС, защото същото това Бюро е от независимите институции, които могат да произведат небивал скандал с ДАНС /на Борисов и Пеевски/, изваждайки наяве престъпните действия на същата тази служба.
Прокуратурата на Цацаров е безучастен „помощник“ и не смее да гъкне нито срещу Борисов, нито срещу Пеевски.
И все пак – защо Пеевски си позволява да удари лично Доган?! Излезе ли от контрол КОЙ.

цялата статия виж тук:www.gudelnews.com/2017/08/blog-post_613.htmlТагове:   СРС,   Пеевски,   24 часа,   ггатев,   брашков,


Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 1208274
Постинги: 493
Коментари: 1737
Гласове: 9944
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол