Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2014 19:06 - Събуждане - четиво за дълбоко заспали
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 2269 Коментари: 6 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Системата създава имидж на самата себе като за нещо непоклатимо и свръхважно, като че от нея зависи живота на земята.
Десетки системи са се сменяли, а животът е продължавал. Расите и културите са били подменяни с по-нови – идващите от бъдещето. Забравя се, че РАСИТЕ И КУЛТУРИТЕ СА САМО ИНСТРУМЕНТ В ИМЕТО НА ЕВОЛЮЦИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.
Нито една раса или култура не могат да бъдат вечни.
Главният момент е в разбирането, че една система, когато започне да се увековечава, тя става вредна за еволюцията в името на която е създадена.

Сегашната система, обяздена от „Англосаксонската” всъщност „старозаветната“ или еврейска култура, с главен бастион Американския континент, Западна Европа, съответно Холивуд, Лас Вегас, Ню Йорк, Лондон и пр., е отдавна изиграла своята роля. Вместо да сътрудничи на идването на новите ценности и да им спомага, тази култура в момента възпрепятствува появата на новото.
Създава се прототип на изграждане на Нова империя, която очевидно ще бъде апогеят на цялата Пета коренна раса.

Осъзнаването на днешната безпътица предхожда необходимостта от познанието за човешките раси и култури, но преди това е главното, а то е Събуждането - основен процес за всеки човек.
Преди един човек да се събуди, каква полза от поредното събрание, участие в партии, организации, религиозни формирования и духовни школи.
Събуди се Човечество, цялата Вселена, ни призовава!
                                                       Хелиопол

СЪБУДИ СЕ, ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕШ…

Ако тези редове не стигнат сега до тебе – после може да е късно… Сега те приспиват нарочно с тъпи сериали, или купони (с измислен повод), но само след няколко години ще те изцеждат като лимон съвсем „законно“ и ще оставят да функционират само първичните ти животински инстинкти за хранене, самозащита, и размножаване, а всеки, годен да мисли – ще бъде враг на беззаконието на системата. Затова бавно, но безвъзвратно и с различни средства тя те приспива, унищожава способността ти да мислиш, и прави от тебе ЕДИНСТВЕНО консуматор – потребител, пригоден – обучен да тича след поредното прехвалено от някоя реклама, и така да носи на системата пари. КАК става това и ЗАЩО – това ТЕ ЗАСЯГА и тебе?

Ето част от процеса:
А) Подложен си на непрекъсната атака от всякакви реклами, които все повече опитват да ти казват точно какво да правиш (и това ще доведе до затъпяване и отвикване да преценяваш със собствения си мозък). Обаче ТЕ са спонсорите и ТИ нямаш думата…. Те дават парите и поръчват музиката…..

Б) Всеки ден те заливат с тъпи сериали и шоута за полукретени, на които не е възможно да се смееш естествено и затова са придружени от предварително записан смях, или водещите им изискват аплодисменти насила. Целта е с течение на времето да започнеш да считаш, че ТОВА е новата култура на съвременния човек и да свикнеш с нея до степен да я търсиш, (за сметка на истинските художествени стойности и нематериални ценности!), което дава на системата възможност да ти налага своите ценности и да те форматира по свой вкус….. И вече е рядкост да гледаш и по БТВ, и по НОВА, и по КАНАЛ 1 някой нормален, непрестъпен филм, който да не те учи КАК ТОЧНО да ограбиш, да измамиш, да излъжеш, да убиеш, или да изхвърлиш някого от „бизнеса“…
Това не е случайно – ти трябва да приемаш ежедневно поредната си порция бруталност, жестокост и предателство, за да привикнеш към това И ТО ДА ПРЕСТАНЕ ДА ТИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, за да бъде унищожено всичко човешко в тебе, и да станеш безчувствен звяр като създателите му. Тогава НЯМА да можеш да вярваш на никого, А ЩЕ СЕ ПАЗИШ от всеки, ще вегетираш ден за ден без цели, планове, идеали. Всичко това се опакова и ти се поднася в красива опаковка с надпис: „ДЕМОКРАЦИЯ“ („демон“ – „крация“) или „МОДА“, НО в действителност Е САМО БЕЗИЗХОДИЦА.
Тази безизходица е нужна на системата, за да бъдеш приучен да тичаш не само след рекламите, но и да може да те тласне във всяка посока – от свръхпотребление – до гласуване, което ще даде възможност САМ да избереш да дойдат на власт алчни, подли бизнесроботи, способни на всякакво престъпление за да прокарат и наложат политиката си на „пари и власт на всяка цена“, които ще издигнат в култ и ще направят стандарт САМО вредното и фалшивото, което ще е изгодно ЗА ТЯХ, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще бъде насочено ПРОТИВ тебе. То ще те удари и пряко и косвено, и ще бъде затвърдено със закони.

Защо ти казваме всичко това? За да се замислиш и да се събудиш… Важно е да познаваш средствата на системата и нейните цели. Основно, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕФИКАСНО, ОПАСНО, и резултатно оръжие – е НЕВИННОСТТА. Съвсем невинно, направо неусетно ще ти се помогне да станеш алчен с помощта на игри като „Руска рулетка“, или „Вот на доверие“. Телевизионни предавания в стил като „Стани богат“. Ще превземат сърцето и душата на детето ти неусетно и ще насочват вниманието и вълненията му към Хари Потър и към магии и кръв, вместо към създаване на човечност, примери за приятелство, прояви на достойнство и доблест, благородство, и други човешки нужни (и вече редки!!) качества.

В) Ще те програмират да си търсиш сам филмите, които популяризират и възхваляват злото, (като ЕДИНСТВЕНА СИЛА, която не може да бъде спряна от нищо), поднасяйки ти САМО филми с такова съдържание и от малък, и от голям екран(кино и ТВ).
Когато успеят – за тебе вече филм НЯМА да е интересен, ако не съдържа убийство или животински секс, а това е рейтинг!!!
Защото щом търсиш такъв филм това ще значи: „Ето, хората търсят само такива филми(и само от тях може да се печели!!), а не търсят някакви си комични или романтични истории, следователно малко по малко ще бъдат ПРЕМАХНАТИ от видеотеките и екраните ВСИЧКИ ФИЛМИ, КОИТО НЕ СА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ (защо да ги държат, нали никой не ги търси….), и така ще бъдат подменени критериите ти за изкуство и ще бъдеш насочван към холивудската творческа бездарност, криеща се зад „оскари“ и имена на прочути актьори, но с все по-проличаваща безпомощност, безидейност, пошлост и глупост. Телевизионните канали купуват този боклук евтино ТАМ, а го смесват с достатъчно реклами ТУКА и така печелят, НО ТИ ГУБИШ!!! Ти си губещият!
Защото твоята цел в живота не е просто да оцеляваш и да се бориш за жалък къс от баницата, а да направиш „вътрешно еволюционно развитие“ във Великото Училище на Живота.
Това са подменили в съзнанието Режисьорите на днешния Спектакъл.
ВОДИ СЕ ЖЕСТОКА ВОЙНА ЗА ЦЕННОСТИ – ДАЛИ ДА ПОБЕДИ ИСТИНСКОТО, ИЛИ ДА ПОБЕДИ АНТИКУЛТУРАТА, УНИЩОЖАВАЙКИ ЧОВЕКА! ВОДИ СЕ ЖЕСТОКА ВОЙНА ДА СМЕНИШ ВАЖНОТО И ЦЕННОТО ЗА ТЕБЕ – С ИЗГОДНОТО ЗА СИСТЕМАТА! ЧАЛГАТА Е МНОГО ВАЖЕН КОМПОНЕНТ ВЪВ ВОЙНАТА. ЗАПОЧНАЛА НЕВИННО ПОД МАСКАТА НА НОВО МУЗИКАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ, ЧРЕЗ ТАКИВА КАТО АЗИС – ТЯ ЩЕ ПРОКАРА ПЪТЯ НА САДОМАЗОХИЗМА И ЩЕ УНИЩОЖИ ДЕЦАТА ДОКРАЙ. Вече се утвърди модата на халките и по езика и по корема, на фона на разголените пъпове. /На вид много невинна мода, само дето кара жените да свикват да се захранват с чужда енергия, акумулирана по втора и трета чакра, и препречваща изначалното захранване от първа и седма чакра, чрез изкривения модел на живот в градовете, без природосъобразност, чисти въздух и храна.
Няма как – последните модни тенденции обслужват изцяло Спектакъла. Сега е ред да се наложи вече и МОДАТА на белезниците, а после и на камшиците и изтезанията (както се досещаш вече – СРЕД ДЕЦАТА!!!!!!). И ТОВА ВЕЧЕ НЯМА ДА СА ДЕЦА, а умаления ОБРАЗ на ЗВЯРА……
Сега нека все пак да допуснем, че ти си казваш: „Е добре, но мене какво ме засяга всичко това…?… Не ме вълнува какво става с някойси, или със природата, или със Земята, нали аз съм си добре…“ …Или пък да допуснем, че системата ВЕЧЕ ТЕ Е ПРЕТОПИЛА и те е направила част от себе си – част МИСЛЕЩА за пари, ЖИВЕЕЩА за пари, ИМАЩА пари (следователно трябва да ги загубиш за да почне всичко отначало…). Или не те вълнува все по-засилващото се разлагане на младите хора и ТРАФИКА им към колежите, КЪДЕТО ГИ ПРЕРАБОТВАТ И ПРИНУЖДАВАТ да се отрекат от всичко човешко и нормално в себе си и да станат послушни роботи на бизнеса, признаващи само неговите правила?…

Ето ти тогава няколко съвсем конкретни И ПРЕДСТОЯЩИ последици за всички нас :

1) Бизнесроботите, босовете и политиците ще се укрепят във своите феодални замъци и никой външен няма да може да стигне до тях. Поради това – ще си позволят всякакъв произвол. Отчаяни хора (като отговор на това) ще видят изход в тероризма и той ще се увеличава. Системата ще отговори със засилено въоръжаване и НАКРАЯ ВОЕНЕН РЕЖИМ! Ще бъдеш затворен в капана на галопиращи цени и растяща престъпност, денем – скъсван от работа по 12 или даже повече часа на ден(!), нощем – свободен да се саморазрушаваш с наркоза или секс без ограничения, и няма да можеш да спреш това или да потърсиш помощ от друг човек.
Защо?…?? Защото „другият“ (съсед, приятел, или държавен служител) е също като тебе преработен от непрекъснатия поток реклами и кървави филми, и е притъпил ИЛИ НАПЪЛНО ЗАГУБИЛ човешките си чувства. Веднъж станал такъв – той вече вижда в друг човек само врага, който може да му застраши бизнеса и не помага на никого….А ТОЧНО ТОВА ИСКА СИСТЕМАТА: Първо тя насажда бизнес-отношения, после – страх, и след това от време на време само добавя по някой нов закон, колкото да се създават и изострят конфликтите между хората, и с това – тя вече е спокойна, и знае, че хората ВЕЧЕ НЕ МОГАТ да се организират срещу нея. Вместо това – те ЩЕ СЕ ПАЗЯТ ЕДИН ОТ ДРУГ…..Страхът, парите, лицемерието – са си свършили добре работата. И е подсигурено вегетирането ти в небивало по размери отчуждение и война на всеки срещу всеки - мъж срещу жена, нация срещу нация, държава срещу поданик… и така, докато полудееш, или ТЕ(!) те убият, или ти се самоубиеш… НО ТОВА НЯМА ДА ТРОГНЕ системата (нито ще я омилостиви(!!), защото ТЯ НЯМА СЪРЦЕ И НИКАКВО ЧОВЕШКО ЧУВСТВО НЕ МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ до нея. – Ти си убил – чудесно(!). Ще се увеличат тиражите на вестниците (може и на първата страница да те сложат и да станеш известен…(!), или…. ти си се самоубил – чудесно (това отново значи увеличени тиражи, а ТОВА СА ПАРИ!!!!!!! Дали си жив или не – за системата НЯМА значение, но само това – дали имаш пари – само това е важно за нея, (докато успее да ти ги вземе).

2) Налагат се умишлено принизени и вредни критерии и СЕ ПРАВЯТ стандарт и това ще доведе до изчезване на стойности и качества като уважение, достойнство, милосърдие и т.н. Вместо тях ще се установят и затвърдят култ към лъжа и лицемерие, към сила и арогантност, към само материалното! Така децата вече НЯМА ДА ИМА ОТ КОГО да научат нещо хубаво и полезно, а ще копират и възпроизвеждат само каквото виждат и чуват навсякъде около себе си – т.е. насилие, кръв, садизъм, лъжи, грабежи, лицемерие, предателства!!!!  Децата се тласкат умишлено към това чрез медиите, поощряват се детската отмъстителност, подлост, жестокост, а все по-реалистичните РС-игри приближават времето когато децата НЯМА ДА МОГАТ ДА РАЗЛИЧАВАТ ВИРТУАЛНОСТ ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ и така към проблема с организираната престъпност ще се прибави проблема с ДЕТСКАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ, а ти сигурно си виждал в някой и друг филм колко са изобретателни малките и как успешно преодоляват при нужда възрастните…(!) Сега, в наши дни ще видиш във всеки РС-клуб как малките стрелят СЪВСЕМ КАТО НА ЖИВО по дадени от играта противници…. А СЛЕД ГОДИНА…??????
НАИСТИНА ЛИ МИСЛИШ,ЧЕ ЕДНО ДЕТЕ НА 7-8 ГОДИНИ НЯМА ДА ТИ ПРЪСНЕ МОЗЪКА С ОТКРАДНАТ ИЛИ НАМЕРЕН СЛУЧАЙНО ПИСТОЛЕТ, САМО ЗАЩОТО Е ВИДЯЛО,ЧЕ ТАКА ГО ПРАВЯТ ПО ФИЛМИТЕ ИЛИ КЪМ ТОВА СА ГО ПРИУЧИЛИ НЯКОИ РС ИГРИ..??!!!!!…………
Събуди се….Егоизмът и затварянето само в собствената ти черупка – няма да ти помогнат. Вредните игри и внушения, насочени към децата – се увеличават. Но ти, който сега четеш тези редове – имаш възможност да помогнеш на хиляди деца, (ако си програмист) и ако приемеш предизвикателството да създадеш, измислиш и внедриш РС игри които няма да възпитат в дух на лъжи, бой, кражби, убийства и КУЛТ към грубата сила и злото (от една страна), ще поощрят стремежа към познание (вместо към кариера), към красота (вместо към кич и рап), ще развиват чувството за отговорност и грижа за човека и пр. От друга страна – тези игри трябва да бъдат успешно конкурентноспособни на вредните и достатъчно интересни, за да се търсят от децата….
Трудна задача…нали..? Но разрешаването и МОЖЕ ДА СПАСИ хиляди деца от програмирането им за наемни убийци – слуги на системата, или безчовечни полицаи-садомазохисти, или бездушни държавни роботи, натъпкани единствено с алинеи, закони и параграфи….

Събуди се…
Днешното зло е зад всевъзможни маски, но почти винаги се отличава с лицемерна фалшива усмивка (американски лиценз), прикриваща злоба, разруха, завист, но с външно парадиране на блясък и лукс за да видят всички колко е щастлив и преуспяващ конкретният човек и да се появят други желаещи да станат като него. Така се поддържа илюзията за „американската мечта“ и се съхранява и продължава живота на системата.
Тъпите филми и сериали също не са случайни – резултата от тях е, че ще те програмират да тичаш да си купиш нова стока, независимо че може да имаш такава (по-стара)но която ОЩЕ може да се ползва, но ти вече НЯМА да си годен за самостоятелно решение, нито за отказ…. Освен това – масовото затъпяване и принизяване на ценностите ще доведе ДО ПОНИЖАВАНЕ КОЕФИЦЕНТА НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ за даден народ, с което пък Щатите си осигуряват СЪВСЕМ невинно – първенство И В ТОВА!

Ето ти сценарий за да разбереш как точно ПРИСПИВАТ успяват да те накарат да се чувстваш свободен и демократичен, сценарий, с който те и унищожават желанието ти за съпротива срещу наложения „ред“:
Първо с финансиране отвън се създават необходимите медии, които ще са проводници и разпространители на вредни внушения, дезориентация, и разпалване на всякакви войни между хората. НО ТОВА ЩЕ СТАВА НА СОБСТВЕНИЯ ТИ роден език и няма как да знаеш, че написаното е поради политика на чужди агенти, със задача за асимилация и обезличаване на конкретния народ.

След това почти НЕЗАБЕЛЕЖИМО се ограничава разпространение на всеки такъв вид информация, който НЕ отговаря на политиката на вреда, прокарвана от „големите“ в бранша. Чрез натиск или чрез „поглъщане“ – за тебе изчезва възможността да узнаеш и друго мнение, а официалната пропаганда повтаря като ехо само каквото и издиктуват спонсорите…

Следва подиграването на истински и стойностни за тебе ценности, обявяването им за старомодни и ПРИНУЖДАВАНЕТО ТИ да ги изоставиш и да се отречеш от тях (най-вече – защото са остарели и никой вече „не е ТАКЪВ). ОБАЧЕ ТИ трябва да изоставяш САМО човешкото и доброто! Злото МОЖЕШ ДА ВЪЗПРИЕМАШ С ПЪЛНИ ШЕПИ, дори да е от прастари времена!!!!…Гласувай:
18
01. mileidi46 - Точно и ясно. . Кой разбрал-разб...
26.04.2014 19:20
Точно и ясно..
Кой разбрал-разбрал!!
поздравления за хубавият материал..
цитирай
2. injir - Дано не е късно...
26.04.2014 20:44
Дано не е късно...
цитирай
3. bojo12345 - На 1.mileidi - Който има не само глава на раменете си ...
27.04.2014 14:28
но и малко ум , лесно ще разбере за какво точно става дума!
цитирай
4. bojo12345 - На 2: injir, По добре късно,
27.04.2014 14:35
отколкото никога!!! А пък и винаги има Видовден!
Поздрави!
цитирай
5. bven - Летаргично заспалите - те трябва да се събудят, защото всеки един ум и глас са важни!
27.04.2014 19:01
Уж всички виждаме и знаем какво е положението в страната, пък няма интерес някой нещо да направи...Явно трябва да си припомним песните на Чинтулов и дейността на апостолите ни:)))
Чудесно четиво ни предоставяш, Божо!
цитирай
6. injir - Първите песни на Чинтулов са се п...
27.04.2014 20:06
Първите песни на Чинтулов са се пеели шепнешком. После смело са се пеели през Априлското въстание. После е имало Руско-турска война. После Русите са ни освободили. После има Сан Стефански договор на 3 март. После е имало и Берлински договор, който разделя БГ на Княжество и Източна Румелия. Дали историята не се повтаря?... :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 1327012
Постинги: 1059
Коментари: 1898
Гласове: 10652
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол