Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2017 10:08 - откритията на д-р цзян канчжен
Автор: bojo12345 Категория: Новини   
Прочетен: 274 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Впрочем, колкото и поразителни да са резултатите от тези експерименти, практическото им приложение засега е ограничено. Друго нещо е работата на Канчжен с житните култури обаче. Да вземем дори „прочитането“ на информация от листната маса на пшеница и въздействието й върху покълнали царевични семена. Тук е налице вече съществен икономически ефект. „Обработената“ царевица имала множество странични стебла. На мястото на кочаните се образували своеобразни зърнени класове, приличащи и на царевица, и на пшеница. По добиви контролната група била надхвърлена с над 200%, а по листна маса с 300%! При това придобитите нови качества устойчиво се предавали на следващите поколения. Това е много важно!

image
„Обработената“ царевица имала множество странични стебла. На мястото на кочаните се образували своеобразни зърнени класове, приличащи и на царевица, и на пшеница. Този експеримент е признат за перспективен.

Ето какво пише за това директорът на Далекоизточния НИИ по селско стопанство академик Григорий Казмин:
„Познавам се с д-р Цзян Канчжен и знам за неговата работа по био-СВЧ връзките от около 20 години. Той е създал съвършено нов метод в науката. През 1991 г. лично аз използвах семена на ечемик, облъчени с био-СВЧ поле на пшеница, които получих от Цзян. От тези семена порасна по-жизнеустойчива култура с увеличени класове и зърна. По този начин добивите от експерименталната група нарасна с 30% в сравнение с контролната. Тези изменения се предаваха на следващите поколения, което се потвърди от моите опити през 1992 г. Считам метода на Цзян Канчжен за много ефективен за широко използване в селското стопанство.“
През 1974 г. д-р Канчжен подава заявка за патент за откритието на био-СВЧ връзката, но то не бива зарегистрирано, защото „противоречало“ на тогавашните научни постановки. Уви, епохата била сложна, объркана, противоречива...

Впрочем за учения било по-важно да внедри своята методика в практиката, тъй като тя давала възможност за голям ръст в добивите на селскостопанските култури. Той пише до най-високите инстанции: на Брежнев, Андропов, Черненко, в министерства и академии. Резултатът е нулев. Такава е епохата. Но д-р Цзян не се отказва. Помага му вярата в ЗНАНИЕТО и в собственото предначертание. Той прави следващата важна стъпка: преминава от растения към животни. При това методиката остава същата – „прочитане“ на генетична информация от ДНК-молекулите на представител на един вид и въздействие с нея върху зародиши на друг вид. За начало Канчжен обработил с биоелектромагнитното поле на патица 500 кокоши яйца. Излюпили се 480 пилета, при които са установени следните изменения:
– при 25% – плавателни ципи на краката
– при 80% – плоска патешка форма на главата
– при 90% – променено разположение на очите

image

Чрез въздействие с биоелектромагнитното поле на патица върху кокоши яйца, той получава „кокошкопатици“. На снимките се вижда, че на краката си имат плавателни ципи, каквито нямат обикновените пилета.

А по време на един от следващите опити, той облъчва с био-ЕМ поле на козел с големи извити рога... бременна зайка. Резултатът бил потресаващ: при зайчетата се развили големи извити зъби!
На пръв поглед всичко това изглежда просто като оригинални научни забавления. Всъщност необичайните експерименти преследвали цели, отиващи далече: намиране на начини за лечение на болести и подмладяване на човека с помощта на био-СВЧ връзка.
През следващата година Цзян се заема със следващия опит. На всички е известно растението – плевела пирей. То е „здраво“, издръжливо, но напълно безполезно. Докторът решил да направи от него полезно растение за хората. За тази цел генетичната информация за пирея ще бъде пренесена от издънки на пшеница. Представяте ли си какво „силно“ растение ще се получи? Но този опит на Юри Владимирович е все още в неговите планове. Сега той активно се труди над кокошкопатици и кокошкопуйки. В лабораторията си Цзян има цял зоопарк. Животните се държат в прилични условия. Всички очакват своята участ. Опитите на доктора са безвредни за животните. Всички манипулации се провеждат посредством „Биотрона“, а той не предполага никакво присаждане на гени, тъкани и др.

Създадения от доктора „Биотрон“ вече намери своето приложение в Китай. Там специално построиха биотрон-център. В този център отиват хора, които искат да се... подмладят.
Хомо сапиенс – разумният човек никога не може да се примири с това, че е смъртен. Оттук и легендите за чуден еликсир, даряващ безсмъртие. Д-р Цзян не вярвал в такива митове. Но към своите предшественици, търсили средства не само за удължаване на живота, но и за подмладяване на организма, се отнасял с разбиране. И ето защо. В биологията е известен закон, съгласно който продължителността на живота на бозайниците е равна на 5-7 пъти продължителността на тяхното развитие. Следователно средната продължителност на живота на човека би следвало да е 125-175 години, понеже периодът на неговото развитие е 25 години. На практика продължителността на човешкия живот е ограничена само до три пъти периода на развитие. Причината изобщо не е в биологичните рамки, тоест в програмата, заложена в гените, а в естественото износване на организма. Човек умира, защото болестите, неправилният начин на живот, замърсяването на околната среда и много други фактори травмират или разрушават не само клетките на органите, но и гените. ДНК е способна да самоизлекува повредите и ако тази способност се стимулира, организмът може да бъде избавен от значителен товар от „грешки“ и повреди, натрупани в молекулите.

Цзян Канчжен изхожда от това, че такова средство за реабилитация на ДНК може да бъде въздействие с биоелектромагнитното поле на млади организми върху старите. Първите опити били проведени върху стари мишки. На установката на Цзян те били обработени с био-ЕМ излъчване на млади растения и зародиши на животни, взети поотделно. В резултат, при 68% от мишките се подобрили реакциите, подвижността, апетита. В 31% се възстановили половите функции и способността за размножаване. И накрая при 51% от мишките продължителността на живота нараснала с половин година в сравнение с контролната група.

„През 1987 г. аз проведох подобен експеримент върху себе си. Резултатът се оказа положителен, за което има и обективни доказателства.“ – разказва д-р Цзян – „Вторият човек, който доброволно изпробва този метод за подмладяване, беше 80-годишния ми баща. В резултат при него изчезнаха 20-30 годишни хронически заболявания, алергичен сърбеж, шум в ушите, доброкачествен тумор. На мястото на плешивината, след половин година пораснаха коси, а сивите станаха черни. След една година му порасна зъб на мястото на паднал преди 20 години.“

продължава...Гласувай:
6
01. kvg55 - Дали ще могат да се моделират хора ...
24.08.2017 10:29
Дали ще могат да се моделират хора амфибии?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 1208274
Постинги: 493
Коментари: 1737
Гласове: 9944
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол