Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05 07:26 - защо комунистите бесят и своите верни другари
Автор: bojo12345 Категория: История   
Прочетен: 260 Коментари: 10 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

imageЗащо и кога комунистите-русофили избиват  и своите другари?! Ако прочетете, ще разберете. Моля за репост в социалните мрежи!
Трайчо Костов е един от символите на една шизофренна, двулична, коварна и безродна комунистическа русофилия. И нейна жертва. Две в едно.
Така завършва всеки в България, ако се опита да наруши интереса на Русия. Дори и верни партийни другари като Трайчо Костов, заместникът на Георги Димитров, първият човек в партията при неговото отсъствие.
Убиха го своите. Комунистите. Най-близките му. След абсурден процес и още по-абсурдни обвинения. Обвинен е в предателство към… друга държава – СССР.  Когато прочитат смъртната му присъда, Трайчо Костов припада, а пазещия го офицер, н-ка на милицията в Елхово Христо Бъчваров, още на другия ден си хвърля оставката, отвратен от цялата тази свинщина и дълги години изкарва прехраната си, като бели корите на дърветата за износ на Бургаското пристанище.
Обесват Трайчо Костов в 2.30 часа в нощта на 16 срещу 17 декември 1949 година в Централния софийски затвор
След няколко месеца изтезания Трайчо Костов е толкова отслабнал, че тежестта му не е достатъчна, за да се стегне примката и започва да се мята в агония. Тогава палачът – комунист увисва на краката му. По-късно го питат защо го е направил, а той отговаря, че искал да му спести мъките.
Трайчо Костов е роден в София през 1897 г., в бедно многодетно семейство на огняр, завършва (забележете) Първа софийска класическа гимназия с отличие, а после и Юридическия факултет на Софийския университет. Негови съученици в гимазията са Станислав Балан, бъдещият секретар на Цар Борис и бъдещият известен полицейски началник Никола Гешев.
Е, явно в Царство България децата от бедните семейства са имали възможност да учат и следват в най-престижните и скъпи училища и факултети.
Трайчо Костов приживе ще разбере, че има голяма разлика между правото, което е учил в Юридическия факултет и правото, което той и комунистическите му другари прилагат. Право, което няма нищо общо с правото.
Костов е верен син на Партия и дълги години е лявата ръка на съветския агент Димитров, Самият Костов става член на руската болшевишка партия. Дори няколко години прекарва и в СССР, където работи на ръководни длъжности в терористичната организация, известна като Коминтерн. Завръща се в България за да прокарва политиката на СССР и руските болшевики.
През 1942 г. е осъден на смърт като чужд агент и предател, но личния сектар на Цар Борис, същият този съученик Станислав Балан се застъпва за него пред царя и присъдата му е заменена с доживотна.
След като България е окупирана от Червената армия, тук настава небивал терор. Над 30 000 българи са избити без съд и присъда. Започва и насилствена македонизация, при която са убити още 20 000 българи, които не искат да се откажат от българското си име и род. В този период са убити или хвърлени в затвори и концлагери и 2000 български свещеници (за сравнение – по време на Априлското въстание са убити 20 български свещеници и то не от редовна армия а от черкези и башибозук). Едва след това руската църква премахва схизмата срещу българската църква, обявена още в далечната 1872 г.
Трайчо Костов е един от организаторите и проводниците на този терор. Той носи лична вина за убийствата на хиляди българи – патриоти, опозиционери, социалдемократи, земеделци, дейци на ВМРО. Той е и един от съавторита на Закона за Народния съд и лично настоява за максимален брой смъртни присъди. 
Каквото повикало, такова обадило.
Краят на Трачо Костов идва, когато решава, че грабежът, който осъществявя СССР над България вече е преминал всякакви граници, а самият режим тук няма сили и средства да оцелее. И открито се противопоставя.
Да уточним. Още с нахлуването на Червената армия, руснаците изземат целия ни държавен резерв от тютюн – 25 милиона кг. и го продават на САЩ срещу долари. Изземат и целия държавен резерв от розово масло 5000 кг. (по-скъпо от златото) както и целия ни държавен резерв от лавандулово масло. Десетки фабрики – смесена българо-немска, българо-италианска, българо-унгарска собственост са разкостени и завлечени в Русия като военна плячка. Разкостени и изнесени в Русия са и трите ни самолетостроителни завода в Божурище, Ловеч и Казанлък. След 20 години машините от тези заводи ще бъдат продадени обратно на България и то срещу долари.
През 1946 г. руснаците опоскват и целия Пенсионен фонд, събиран от Царство България – 2 милиарда долара. Колосална за времето си сума, равна на днешния брутен вътрешен продукт на България за цяла година. Не се учудвайте, че пенсиите в България са най-ниски в Европа. Още повече, че този грабеж ще продължи и впоследствие.
През 1947 г. окупацията приключва. Триста хиляден корпус на Червената армия е окупирал България за три години, докато верните комунистически псета успеят да турят всичко под контрол и да унищожат опозицията. Само издръжката на окупационния корпус на Червената армия е по-голям от бюджета на държавата ни.
После СССР започва да налага на България поредица от неизгодни договори, които верните им псета подписват безпрекословно, вкл. Съветско-българското стопанско споразумение.
До онзи момент, когато Трайчо Костов прави нещо немислимо и невиждано. Открито се противопоставя на Сталин във връзка с предаването на информация, която по закон е държавна тайна. Руските другари искат да знаят на какви цени продава България определени стоки на други държави, а Трайчо Костов се оптива да възрази. Той дори си позвола да изкаже несъгласие с унизителните и неравноправни условия, при които е третирана България и то по време на международна среща в присъствието на Сталин, като иска СССР да се отнася равноправно с България, като външно-търговски партньор.

image

18 март 1948 г. Вячеслав Молотов подписва договора между СССР и България. Зад него са Трайчо Костов, Васил Коларов, Георги Димитров и Сталин. С този договор СССР ще ощети Българи през следващите години с милиарди долари.

На 6 декември 1948 г. се срещат при Сталин самият Трайчо Костов, Георги Димитров и Червеноков. Сталин крещи (от протокола на срещата):
– Не искате да издавате своите тайни? Искате да бъдете независими? Не искате ние да знаем по какви цени продавате? Трябва непременно да унизите нашите хора? Каква злоба. С това започна Тито. Не искате да знаем вашите тайни, вървете по дяволите и без вас ще минем…
Костов започва да бие отбой, извинява се за действията си, стои с наведена глава. После пише и писма, като в тях дори обвинява други партийни другари в същите „грехове”. Но вече е късно. Вече е смъртник.
Трайчо Костов е изключен от БКП на заседание на Централния комитет на 11 – 12 юни 1949 г.,по предложение на секретаря на градската организация на БКП в София Тодор Живков.Арестуван е на 21 юни, въпреки, че е е депутат и има имунитет. Мандатът му като депутат е прекратен от НС едва на 20 юли. По това време Трайчо Костов е вече парче кървящо месо, изтезаван от другарите си, за да подпише безумни и абсурдни самопризнания…image
Така, на фона на една съдба можем да разберем как стартира „дружбата” между СССР и България.
„Дружба”, която доведе България до просешка тояга и 10 милиарда долара външен дълг, до разбита икономика и морална деградация.

Странното е, че същите, които се опитаха да реабилитират Трайчо Костов, след като свалиха другарят си Живков и го предадоха на прокуратурата, същите, които го хулеха, обвиняваха, само няколко години след това издигнаха паметник на същия тоя Живков и днес ходят отново да му се кланят,image

а партийните им лидери ни обясняват, че демокрацията ни е отнела много неща, докато пращат децата си да учат в САЩ. Да, отне ни опашките за капачки, чакането за телевизори, жилища и коли, отне ни усещането за обреченост и страха, че може да ни пребият в милицията за виц. Същите  и днес се опитват да ни обясняват колко хубаво било при социализма, защото и богатството си, и властта си дължат на този режим и на господарите си в Кремъл. Е, застрелваха в гръб при бягство през граница, бесеха всеки, който се опитваше да се противопостави, дори и своите, хвърляха в затвори и концлагери, забраняваха да имаш собственост, да пътуваш свободно, ама за тях си е било хубаво.

Е, НЕ СА ЛИ ШИЗОФРЕНИЦИ?!
Всъщност, от онзи момент, та до днес, България е управлявана от същите верни слуги на Кремъл.
Такива, като Георги Димитров, Васил Коларов, Вълко Червенков, Тодор Живков…та чак и до ПАЗАЧА НА ЖИВКОВ.
И неслучайно България и днес продължава да плаща НАЙ-СКЪПИЯ РУСКИ ГАЗ В ЕВРОПА И ГОРИВА С НАЙ-ВИСОКА НАДЦЕНКА, при най-нисък акциз и най-ниски приходи за хазната ни.
4 милиарда горница годишно. Само по тези две направления.
4 000 000 000 лв. Годишно. Примерно – по 2000 лв. от всеки български пенсионер. Годишно.
ГОРНИЦА !!!

Неслучайно  над 30% от икономиката ни днес е в ръцете на руския империализъм, и поне още толкова – в ръцете на техните подставени лица и верни слуги от българската мутренско-комунистическа олигархия.

СПОДЕЛИГласувай:
11
11. bojo12345 - Снимковият материал е много добър:)))
25.05 08:05
Рибата мирише от главата, за който не знае...
цитирай
2. lexparsy - Страхотен материал Божо!
25.05 09:46
Хубаво е и тези факти да се знаят за една партия, която има наглостта да се гордее със 100-годишна история пред лицето на народа, който продължава да моли за доверие!
цитирай
3. batogo - !!!:))) Поздравления за тази публикация, приятелю!
25.05 10:30
Още едно безспорно доказателство от Живота, че Русия и нейните комунистическит слуги у нас са най-големият, най-заклетият враг на България, нанесъл най-много поражения на Родината ни!!!
Нищо чудно, че същите тези мизерници от руска и българска страна продължават да грабят Родината ни, да манипулират, обездушават и обезсърчават народа ни и НАГЛО, ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ, ДА ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ВЛАСТТА.
ЧЕРВЕНАТА, КРЕМЪЛСКА ЧУМА И ЗАРАЗЕНИТЕ ОТ НЕЯ СА И ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ОПАСНИ ЗА ДУХОВНОТО И ФИЗИЧЕСКОТО ЗДРАВЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!!!
ЕДИНСТВЕНОТО ЕФИКАСНО ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ ТЯХ Е ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА, ИЗОЛАЦИЯТА И НАРОДНОТО ПРЕЗРЕНИЕ!!!
цитирай
4. krumbelosvet - Лелейииии, божо рибаря обобщава.. И Лескпърси хванат на въдицата, милото.
25.05 10:36
КомунистиТЕ, с пълен член, значи ВСИЧКИ КОМУНИСТИ.
И тия гадове бесят своиТЕ верни, членувано, значи ВСИЧКИ СВОИ верни другари бесят.
Не се унижих да чета тия "мисли" на рибаря. Не съм риба като Лекспърси.
Щото Френската революция ГИЛОТИНИРА МАСОВО, и тогава се ражда максимата, че "революцията изяжда децата си". Това е вярно за СССР и Франция. В Англия и България НЕ Е ТАКА. Уви, обаче, у нас само 8 години след Освобождението, Стамболов задава ДЕСНИЯ СТАНДАРТ за политическа борба. БАШИБОЗУШКИ стандарт - побоища, убийства и МАСОВИ КЛАНЕТА. На които левите ОТГОВАРЯТ, предизвикани отговарят, и НИКОГА НЕ ДОСТИГАТ ЗВЕРСТВАТА на десните последователи на Стамболов, Хитлер и Гьобелс.
И Трайчо Костов, и Никола Петков, са осъдени под НЕУДЪРЖИМ съветски натиск. Защото, без подкрепата на СССР, България би била УНИЩОЖЕНА от Чърчил в интерес на английските съюзници - Гърция и Югославия...
Такива работи, драги психо-десни бесни.
цитирай
5. lexparsy - Ами не знам защо имаш комплекс и страх от рибари КрумБелоСвет?
25.05 11:20
Може би защото си заслепен от бялата светлина на фенерчето му :-)))
Или плуваш все в плитките води на някакъв самотен изкуствен водоем, изоставен от руската намеса в индустрията ни?
Все по очеВадно е, как и колко Русия ни е ощетила и икономически и духовно и исторически... чрез... Политическо-икономически... :-( И много повече от целия „запад“!
А сега ако кажеш че съм и Русофоб... ама мноооого ще сбъркаш пак... Извиниче пак обърках мислите ти :-)))
цитирай
6. getmans1 - 4. krumbelosvet - Лелейииии, божо рибаря обобщава.. И Лескпърси хванат на въдицата, милото. 10:36
25.05 17:43
krumbelosvet написа:
....
Не се унижих да чета тия "мисли" на рибаря. Не съм риба като Лекспърси.
.....


... Той, БЕЛОСВЕТЛИЙ, не прочел до края но взел, че съдил и чак присъди присъдил ... сбъркана работа.
А БЕ, БЕЛОСВЕТЛИЙ, знаеш ли кой организира инициативен комитет и направи паметник на Ст. Стамбулов и от негово име всяка година раздава награди за икономика, А ... знаеш ли, да те питам, че като ти чета писанията ми става жал за др. Ал. Лилов, ... че си отиде човека от тоя свят без да можа да ви направи „модерни леви социалисти„ ... ЗАДАЧА ОКАЗАЛА СЕ МНОГО ТРУДНА, ПО-ТРУДНА ОТ ЕДНОТО ПРЕИМЕНУВАНЕ ... и причината е повече от ясна, мисленето не може да се промени за една нощ и един конгрес.


цитирай
7. krumbelosvet - Драги getmans1,
26.05 08:19
Чел съм много пъти рибаря и знам, че ако му махнеш гьобелсо-макартиските ЧУВСТВА, нищо няма да остане. И под сегашното му ЗАГЛАВИЕ, защо да чета? "Комунистите бесят и своите верни другари". Ми КОЛКО "верни другари" са обесили комунистите в България? За Русия не смея да съдя, но за България се сещам само за ЕДИН. Но авторът ОБОБЩАВА въз основа на ЕДИН случай. За кво да го чета? Не го ли знам?
цитирай
8. nedovolen - Тр. Костов крив, прав, е част от и...
26.05 08:34
Тр. Костов крив, прав, е част от историята. Спомням си, не знам от къде, преди да го ликвидират, е казал на сина си в България с политика да не се занимава.
Подробно "защо комунистите бесят и своите верни другари" е описано в :

Строго СЕКРЕТНО !!! Инструкция НА ЦК НА КПСС НА СССР
за управлениетo на окупираните от Съветската армия
Източноевропейски държави
КАА/08.113
Москва, 2.VI.1947 г.
НК/003 47

Когато фактите говоряг, какво беше...
:)))
цитирай
9. getmans1 - Чел съм много пъти рибаря и знам, че ...
26.05 08:34
krumbelosvet написа:
Чел съм много пъти рибаря и знам, че ако му махнеш гьобелсо-макартиските ЧУВСТВА, нищо няма да остане. И под сегашното му ЗАГЛАВИЕ, защо да чета? "Комунистите бесят и своите верни другари". Ми КОЛКО "верни другари" са обесили комунистите в България? За Русия не смея да съдя, но за България се сещам само за ЕДИН. Но авторът ОБОБЩАВА въз основа на ЕДИН случай. За кво да го чета? Не го ли знам?


... А, ти замислял ли си се, от теб какво би останало като ти се махне безчувственият ти, смахнат и збъркан комунизъм ... руснак някакъв.
цитирай
10. get - До 9. getmans1 - Делиормански аратлик - не ти ли прави впечатление, че наш Крумчо както ни обвинява в ... ?
26.05 14:24
getmans1 написа:
krumbelosvet написа:
Чел съм много пъти рибаря и знам, че ако му махнеш гьобелсо-макартиските ЧУВСТВА, нищо няма да остане. И под сегашното му ЗАГЛАВИЕ, защо да чета? "Комунистите бесят и своите верни другари". Ми КОЛКО "верни другари" са обесили комунистите в България? За Русия не смея да съдя, но за България се сещам само за ЕДИН. Но авторът ОБОБЩАВА въз основа на ЕДИН случай. За кво да го чета? Не го ли знам?


... А, ти замислял ли си се, от теб какво би останало като ти се махне безчувственият ти, смахнат и збъркан комунизъм ... руснак някакъв.


... ей в тези си ПСЕВДОИСТОРИЧЕСКИ ОБОБЩЕНИЯ ... ?
krumbelosvet написа:

Стамболов задава ДЕСНИЯ СТАНДАРТ за политическа борба. БАШИБОЗУШКИ стандарт - побоища, убийства и МАСОВИ КЛАНЕТА. На които левите ОТГОВАРЯТ, предизвикани отговарят, и НИКОГА НЕ ДОСТИГАТ ЗВЕРСТВАТА на десните последователи на Стамболов, Хитлер и Гьобелс.


Е на практика БРАТ БЛИЗНАК на Гьобелс :)) ?

Като забележи Стамболов действително е десен и патриот! ГОТОВ ДА СЕ ИЗПРАВИ С РИСК ЗА ЖИВОТА СИ СРЕЩУ РУСКИТЕ ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ? ... ама нашият блогов ГЬОБЕЛС/КРУМ - да поставя под един знаменател СЪЦИАЛИСТИТЕ-ЛЕВИЧАРИ Хитлер и д-р Гьобелс наред със Стамболов - ГОВОРИ ЕДИНСТВЕНО ЗА БЕЗПРОСВЕТЕН МРАК , У ГЛЪВЪТЪ МУ :))) !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 1551208
Постинги: 1176
Коментари: 2259
Гласове: 11559
Календар
«  Юни, 2019  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930