Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2019 00:00 - животопис на двама тирани 3
Автор: bojo12345 Категория: Други   
Прочетен: 152 Коментари: 0 Гласове:
5 
Сталин и Хитлер пътуват по едно и също време към Египет, където девет членове на Приората се срещат поотделно с всеки, няколко години преди  да застанат начело на своите държави. Деветимата юдеи предлагат едно и също и на двамата – власт, срещу подчинение на Приората. Бъдещите лидери получават уверение, че ще  завладеят цялата Земя.  Това дори надхвърля техните най-смели амбиции. Обаче има едно малко условие - да бъде „прочистена“ част от евреите, впослед-ствие изпълнена буквално от Хитлер и в по-малка степен от Сталин. Предлагат им дори военни технологии, както и постигането на световната революция, за която говорят Маркс, Енгелс и Ленин. Така в зала Алдебара е сключен  договор: Всеки от двамата вождове  вижда себе си като велик избран, начело на светова сила. 

В Германия започва масов терор. Евреите са изведени в гета, имотите им са конфискувани  и   са им отнети  всички права. Хитлер прекратява изплащането на репарациите към страните-победителки от Първата световна война. Подобно
на Сталин,  започва военизиране на страната си. Държавата отваря много работни места.  След Първата световна война Германия няма право на армия и въоръже-ние. За целта тя използва заводите в Чехия и - в  Съветския съюз.Там вождът им предоставя всичко , което немците нямат право да имат: танкове, тежка артиле-рия, бойни самолети.Отпускат им учебни кабинети, полигони, стрелбища. За седем години Германия се изправя  на крака и границите й стават тясни. Ала фюрерът не смята да се придържа към договорените отношения, а да ги обърне в своя полза. През 1936 г. той разпорежда създаването на въздушно-десантните войски – войските, предназначени за агресия. Само Сталин разполага с такъв род войски: дотогава  СССР е първата страна в света, която ги развива.

Изграждат се нови нацистки формирования. Те прерастват в една единствена ложа, чиято цел е овладяването на всички тайни организации и общества на територията на Райха. Името на тази ложа е „СС“. Също е основан орденът „Братя на светлината“. Той прераства в тайното общество „Врил“ (ВриИл, превод от акадски –богоравен) . Медиумът Мария Орсич осъществява контакт с представи-тели от звездата Врил. От там, според нея, преди хилядолетия е дошла на Земята суперрасата на древните арийци. На германците се внушава, че произлизат от тази раса и силата е заложена във всеки един потомък на ариец. Фюрерът контак-тува с вриляните, те го канят на кораби и пътешестват до планети и съзвездия. Получава и чертежи на летящи чинии, които в края на войната се пускат в действие.

Замъкът във Вевелсбург е главна квартира на СС и на неговия водач – Хайнрих Химлер. Официално той е предвиден за база, където ще се тренират младежи от СС. 
Целта е да се превърне в столица на отделна държава, със собствена армия и собствени жители  -  „държава в държавата“,  там да живеят най-умните и най-способни членове на СС. За главен център е избрана северната кула, където се намира помещение с мозайка на „Черното слънце“ – символ, използван в окултните учения. „Тъмната Валхала“ е кръгло помещение, използвано за извършване на тайни ритуали. То е предназначено и за величествена гробница на Химлер и дванадесетте му „рицари сподвижници“ .Много от сътрудниците на института „Аненербе“ са тясно свързани с тайните общества. Гласувай:
5
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 1785667
Постинги: 1308
Коментари: 2618
Гласове: 12937
Календар
«  Април, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930